Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#1741 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 October 2011 - 12:39 PM

Super. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1742 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 13 October 2011 - 01:00 PM

Nincha, super, da si uživala! Sem ti kar malo fouš, meni je on ful všeč. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1743 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 13 October 2011 - 09:58 PM

Anch, kaj so ono zaeni tipi? (Ne da se mi brskati po netu O : )).

Ninch, in, kdo je naslednji? ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1744 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 13 October 2011 - 10:20 PM

http://www.thebaseballs.com/
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
http://www.youtube.c.../32/CwPJtYIzzKA
http://www.youtube.c...;feature=relmfu

cool.gif
  • 0

#1745 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 13 October 2011 - 11:33 PM

Meni se ne sanja, kdo je Bruno Mars, a bi me moralo biti sram? ph34r.gif
  • 0

#1746 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 13 October 2011 - 11:43 PM

Malo pa ze. : )
  • 0

#1747 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 13 October 2011 - 11:45 PM

huh.gif

Mene to vedno znova začudi, res, kje vi živite? biggrin.gif Sej možno da ne poslušate take zvrsti, sej jst tut ne poslušam.. Ne vem, Metallice, pa sem vseeno slišala zanje. biggrin.gif Sploh pa za take znane pop komade, k ne moreš naredit koraka, da jih ne bi kje vrtel, vsi radiji, na fbju, še na youtubu je med top 15 najbolj predvajanimi vseh časov s preko 200 milijoni ogledov. laugh.gif Že večkrat me je šokiralo, nedavno vem da je tut Fluffy spraševala za Pitbulla, mislim najbolj mi je fascinantno kako se temu lahko izognete ker so eni komadi že prav boleče dosadni ker z njimi posiljujejo na vsakem koraku. laugh.gif Komerciala pač.

• 0

After all this time?

Always.

#1748 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 13 October 2011 - 11:50 PM

Who is Pitbull? : D

Metallica je pa itak the law! sleep.gif

: D

Hja, racunaj, da npr. jaz doma nimam TVja, reci, dljanih na racunalo z neta ne gledam (P. skoz gleda vse mogoce, mene ne pritegne), radio res precej poslusam, ampak tako doma kot v avtu vecinoma Val 202, ki ne vrti ravno komerciale. Se da komot izognit, ceprav se je meni tudi vcasih zdelo nemogoce. : ) V diskoteke/klube s komercialno glasbo ne zahajam vec. Po Youtubu kar tako ne klikam nekih neznanih komadov, tako da je edini vir tovrstnega razsvetljevanja pricujoci forum. Odkrila ze veliko dobre muzike na ta racun, ceprav veliko vasih linkov tudi preskocim, ze vem, katere uporabnice so po mojem okusu in katere ne. ;)

• 0

#1749 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 13 October 2011 - 11:54 PM

Kaj pa v kakšnem trgovskem centru, kjer vrtijo po trgovinah radijo? Pa na avtobusih, kjer se tut radio vrti? Pa v avtu? Pa na fbju ko 584554684 ljudi iste linke objavlja? tongue.gif

Ne pa sej itak se verjetno da izognit no, sam res mi je nepredstavljivo. tongue.gif Al pa folk pozna komade, pa samo izvajalcev ne ve, to se tut meni fulkrat dogaja. biggrin.gif

• 0

After all this time?

Always.

#1750 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 14 October 2011 - 12:01 AM

Po trgovskih centrih sem minimalno (niti enkrat na mesec), na FBju enako in ne klikam linkov, se mi ne da. : )
V avtu kot ze receno - Val 202. : )
Z avtobusom se peljem enkrat na pol leta. : )

Se naraje poslusam mp3je po moji izbiri ali kaksen tuj net radio iz zanra rock/metal/80s.

Da, se, ful se da izolirat. : ) Jaz se namrec namensko, ker se mi je ze mesalo od vsega balasta. : )

Je pa res ja, velikokrat nekaj slisis in ne ves, komu pripisati. Ampak Bruna Marsa ne bi poznala, ce ne bi klikala linkov na Cudoviti. : ) OK, dvakrat sem videla doma pri starsih na TV njegov spot s trakom iz kasete. ;)

• 0

#1751 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 14 October 2011 - 08:41 AM

QUOTE(Nincha @ 14. 10. 2011 - 0:45) View Post

Omg, zdaj vem kdo je laugh.gif Tole mi je najbolj najedajoč komad zadnjega pol leta, brez zamere laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1752 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 14 October 2011 - 08:45 AM

Ne morem verjet, da ima toliko ogledov.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1753 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 14 October 2011 - 08:57 AM

Grenade je meni tako obupen komad, da ne morem povedat.... Med tem, ko mi je Lazy song ful kjut laugh.gif
  • 0

#1754 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 14 October 2011 - 08:59 AM

Meni so vsi ti komadi obupni, moram pa priznati, da je Bruno odličen vokalist. smile.gif
  • 0

#1755 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 October 2011 - 09:11 AM

Kdo ime že karto za Hurtse?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1756 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 October 2011 - 09:29 AM

Nincha, sem pogledala link, poznam komad, samo nisem vedela, kdo je izvajalec. Sploh mi ime Bruno Mars zveni...nedomače. biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 14 October 2011 - 09:38 AM

Jaz kup komercialnih komadov prepoznam, ko jih slišim, ampak izvajalce (ali naslove) pa vem le za redke. Če mi slučajno kdo pove ali pa se pozanimam iz bolj ali manj tehtnega razloga. laugh.gif
  • 0

#1758 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 14 October 2011 - 09:42 AM

QUOTE(PurePoison @ 14. 10. 2011 - 10:38) View Post

Jaz kup komercialnih komadov prepoznam, ko jih slišim, ampak izvajalce (ali naslove) pa vem le za redke. Če mi slučajno kdo pove ali pa se pozanimam iz bolj ali manj tehtnega razloga. laugh.gif

^yes.gif
  • 0

#1759 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 14 October 2011 - 10:01 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 1. 10. 2011 - 8:41) View Post

w00t2.gif w00t2.gif
Takoj bi sla, pa ni denarcev down.gif
Ful mi je zanimivo, da tukaj v Sloveniji skoraj nihce ne pozna Baseballsov, v tujini (Finska biggrin.gif ) so pa ful popularni. Meni so zakon!
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#1760 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 14 October 2011 - 10:52 AM

QUOTE(PurePoison @ 14. 10. 2011 - 10:38) View Post

Podpis
In prav tako podpis Planet, da se res da izognit vsemu temu!

Včasih ko sem več gledala MTV in podobne kanale, sem bila na tekočem in nisem mogla razumet kako nekateri (moj npr) ni poznal nikogar (pač je punker/rocker). Zdaj se tudi meni to dogaja. Če 2x na mesec slučajno preklopim na kakšen glasben kanal, kar hitro odklopim, saj mi je vse grozno (rapanje mi po večini ne potegne, moški cvileči glasovi še manj, popa sem več ali manj sita, nagih bab tudi, štance so mi oblika mučenja, ... itak so mi vsi več ali manj neznani; poslušam samo še kakšne starejše komade).

Radia doma/v službi ne poslušam, na avtobusih (vsaj v LJ) muske skoraj da ni, v avtu imamo otroške oops.gif ali pa moje CD, ker drugače samo prestavljam med kanali in iščem kaj "pametnega".

Toliko o moji razgledanosti glede glasbe. Padla sem iz rednega spremljevalca glasbenih kanalov, med fosile! blink.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users