Sem imela v spominu, da so ga nekatere s foruma že gledale doma. Bo treba še počakat očitno. A v Planetu Tuš in Koloseju pa ga ne bodo vrteli?

SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila
Posted 15 March 2013 - 07:52 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 March 2013 - 07:56 PM
Mislim, da smo ga vse gledale v kinu.
Dvomim, najbrž ga je zakupil samo Dvor. BTW, kmali v Dvor prihaja The Master.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 March 2013 - 10:49 PM
Je katera gledala 5 Broken Cameras?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 March 2013 - 12:29 AM
Zadnjič je bil na TV francoski film Pour elle, ujela sem zadnjo polovico. Zgodba je praktično identična kot pri The next three days.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 March 2013 - 12:49 AM
Saj je remake.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 March 2013 - 02:55 PM
Pogledala sem Brake. Mislim, da ga je ena tukaj priporočila. Meni je bil dokaj brezvezen, saj je zgodba preveč tipično ameriška - tajni agenti, terorizem. Imdb ocena se mi zdi primerna - 6 in tudi sama mu ne bi dala več.
Zloadane imam še Red lights, In the name of the father, Flight.
V nedeljo zvečer je bil na TV 1000 Pianist in sem ga z veseljem pogledala, čeprav sem ga že ene 2x ali 3x. Odličen film z odličnim Adrienom Brodyjem v glavni vlogi, 10ka.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 March 2013 - 03:05 PM
Aha, Jinadaze, saj se mi je zdelo, da bo nekaj takega, nisem pa vedela od prej.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 March 2013 - 08:03 AM
Včeraj sem pogledala Tron: Legacy. Hard core sci fi, sama zgodba je sprva zgledala obetavna, potem pa je zavila v čudne sfere in me ni preveč navdušila. Motilo me je tudi, da je bila neprestano v ozadju glasba (Daft Punk), zaradi česa se mi zdi, da eni zadev sploh nisem slišala kaj so govorili (tukaj dopuščam možnost, da je krivda na torrentu, ali fantu, ki je nekaj brundal skozi:) ). Prav tako so bile za moje pojme določene zadeve skromno/nezadostno razložene. Skratka, noben presežek od filma.
[Napoleon]
Posted 30 March 2013 - 09:51 AM
Vsem ljubiteljicam bittersweet filmov (Lost in Translation, The Hours, A Single Man <- eni mojih najljubših) toplo priporočam The Perks of Being a Wallflower. Že dolgo nisem gledala tako lepega filma, ki bi me navdušil do te mere, da bi ga uvrstila med najljubše
Film je posnet po istoimenski knjigi (pisatelj je tudi režiser) in govori o fantu brez prijateljev s težko preteklostjo, ki gre v prvi letnik srednje šole.
Žal mi je, da ga nisem že prej pogledala.
Pa še enega čudovitega bolgarskega imam na zalogi: The World is Big and Salvation Lurks Around the Corner (Svetat e golyam i spasenie debne otvsyakade).
Vnuk v Nemčiji izgubi spomin in njegov dedek pride iz Bolgarije, da bi ga odpeljal domov. Potujeta čez vso Evropo na kolesu (film se odvija tudi v Sloveniji ), vmes so zgodbe iz družinske težke preteklosti med komunističnim režimom, vnuku pa se počasi vrača spomin.
Igra Predraga Manojlovića (dedek) je enkratna!
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 30 March 2013 - 09:55 AM
Heh, to pa zveni nekaj čisto zame. The Perks imam na wislisti tudi knjigo.
Si že pogledala Babam ve Oglum mogoče? Bi ti znal biti všeč.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 30 March 2013 - 09:58 AM
Nisem! Ampak zgleda super. Totalno nekaj, kar bi mi bilo všeč Si ga bom priskrbela.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 April 2013 - 08:55 AM
Včeraj sem pogledala pol ure tega filma: Sightseers (2012). Ponavadi nikoli ne ugasnem filma na polovici, ampak se vedno potrudim pogledati do konca, četudi je boleče slab.
No, tega pa nisem mogla, saj je bil žalitev za mojo inteligenco. Katastrofa vseh katastrof. Edina večja katastrofa bi bila, če bi se v filmu pojavila skupaj Nicholas Cage in Keira Knightley.
Posted 01 April 2013 - 07:11 PM
TEGA pa grem v kino pogledat.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 April 2013 - 07:31 PM
jaz pa ravnokar pogledala Temple Grandin, OMG
Posted 01 April 2013 - 08:24 PM
jaz pa ravnokar pogledala Temple Grandin, OMG
Ja, res je dober, priporočam vsem!!
Bill Bullard
Posted 01 April 2013 - 08:53 PM
Ja, midva sva gatudi gledala. Ful dober!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 April 2013 - 07:08 AM
Jaz sem pa pogledala zadnja 2 dela Harryja Potterja, in sta zakon. Počasna in temačna, edino konec bi spremenila, bi ga zaključila, ko vsi 3 stojijo tam na mostu.
Ne bi kazala
kaj je bilo čez 19 let.
Pa še to: Voldemort mi sploh ni bil strašen v filmu. Slab casting?
Posted 02 April 2013 - 09:40 AM
After all this time?
Always.
Posted 02 April 2013 - 09:45 AM
da je Harry sina, ki ma oci po Lily, poimenoval po Snapu, ki je te oci tako ljubil itd itd. Oh. <3
Ja, to mi je bilo edino jasno, ja. Ostalo ne, ker nisem brala.
Vem, ja, da so morali vključiti, zaradi mene sicer tudi če ne bi, ampak ja ... če gledam s stališča bralcev, potem OK.
Pa v filmu je komad od Nicka Cavea, res zakon.
Edited by Kinky, 02 April 2013 - 09:52 AM.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users