Rimmel imajo v ITA? Razmišljam, da bi vzela kako, čeprav niso bile po učinku niti blizu tej Million Lashes, imela sem neko Sexy curves v vijola pa neko v rdeče-črni embalaži, levo oko so fenomenalno namazale (z levim imam ponavadi težave, ker mi gre vsaka trepalnica v svojo smer, kot bi bile skregane), desno pa tako-tako.
Maskare
Posted 24 October 2012 - 05:41 PM
Rimmel imajo v ITA? Razmišljam, da bi vzela kako, čeprav niso bile po učinku niti blizu tej Million Lashes, imela sem neko Sexy curves v vijola pa neko v rdeče-črni embalaži, levo oko so fenomenalno namazale (z levim imam ponavadi težave, ker mi gre vsaka trepalnica v svojo smer, kot bi bile skregane), desno pa tako-tako.
Pablo Picasso
Posted 24 October 2012 - 05:51 PM
Občasno uporabim tudi Rimmel Glamyes in je tud dobra, sicer učinek ni tak, kot pri Diorshow maskari, trepalnice izgledajo nekako "lažje", bolj pahljačaste in niso tako poudarjene, tako da jo mogoče uporabim 1x na teden, ko želim čist mal poudarjen mejkap.
Posted 24 October 2012 - 05:58 PM
Coco, a ti iščeš Million Lashes, ali Million Lashes Luminizer? Ker prvo imajo, povsod.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 October 2012 - 06:01 PM
Posted 24 October 2012 - 06:26 PM
Pablo Picasso
Posted 25 October 2012 - 10:11 AM
Sem kupila kar Max factor Masterpiece maskaro v odtenku Rich Black. Že po prvem nanosu me ni razočarala
!
Moja najljubša!
Nobena druga mi ne naredi tako lepih trepalnic, kot ta.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 26 October 2012 - 07:36 AM
MUF All In One je v redu maskara, jaz bi rekla, da je do neke mere primerljiva s tistimi dražjimi, npr s Chanelovo I. ali Diorjevo Iconic...
Ampak se je poslabšala, prisežem. Sem dolgoletna uporabnica, in zadnja, ki sem jo kupila, in jo uporabljam sedaj, mi sploh ni bila OK.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 October 2012 - 08:01 AM
Posted 26 October 2012 - 09:19 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 October 2012 - 10:36 AM
Chanelova se je meni ful hitro posušila, me je razočarala.
Posted 26 October 2012 - 11:58 AM
Obe verziji, WP in ne.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 26 October 2012 - 04:41 PM
Katero točno pa imaš? Iconic navadno? Koliko stane v trgovini? Na feelunique se mi njihove maskare ne zdijo nič kaj cenejše, so skoraj 30 €.Jaz tudi ne eksperimentiram več, ostajam pri Diorshow maskari.
Chanelova se je meni ful hitro posušila, me je razočarala.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 October 2012 - 04:44 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 October 2012 - 04:47 PM
Posted 26 October 2012 - 06:12 PM
Marmelada, če hočeš, ti jo lahk kupim pa decembra prinesem/pošljem?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 October 2012 - 06:16 PM
Posted 26 October 2012 - 06:21 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 October 2012 - 06:24 PM
Posted 26 October 2012 - 07:38 PM
Posted 26 October 2012 - 11:47 PM
Sarah, Luminizer, ki sem jo tudi kupila v soboto in mi je rekla prodajalka, da grejo iz prodaje, ujela asem par zadnjih pri nas in so bolj nikakve, ker so očitno stare in sem zdaj ful razočarana, čeprav navadno kujem v zvezde, tako.
Zdaj je nova, L'oreal Volume Million Lashes Excess:
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users