Krema / serum za obraz
Posted 06 September 2010 - 09:31 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 08 September 2010 - 01:39 PM
Posted 08 September 2010 - 01:53 PM
Posted 08 September 2010 - 02:20 PM
No go zame

Zdej sem šla nazaj na kisline, zvečer mam pač celotno Muradovo kolekcijo za akne, zjutraj Nuxe medeni gel/Clinique čistilec/Murad esencialni gel za čiščenje, čez dam občasno Soothing skin serum, vedno čez še kremo. Zadnje čase rižev fluid od Loccitana.
Začela sem jemat tablete Cerin od Sensilaba za kožo in vsak dan spijem 1l koprivinega čaja. V enem tednu občutno izboljšanje. Očitno SAMO naravna kozmetika zame ni... mi je pa fajn kej kombinirat.
Sem pa trenutno na probi z nego od Cliniqua - čistilni gel, tonik in DDMG, bom videla, kako mi je za čez dan všeč.
Posted 08 September 2010 - 05:03 PM
Princeska, svasta, kdo bi si mislil, taksna reakcija koze.

Goddess, tega zeleno jabolko sem ze gledala, ampak si nisem prisla na jasno, ce je enak tistemu, ki ga uporablja Princeska. Princess?

Hvala!
Posted 08 September 2010 - 06:43 PM
Ma ne vem, Planet, očitno je res odvisno od kože. Dokler sem naravno kozmetiko uporabljala zrave, kot dodatek, je bilo vse fajn. Zdej, ko sem se želela vzdržati kislin zaradi laserja, sem jo samostojno... z dobro željo, a očitno pri meni to ne gre. Jst zdej gledam na to, da tudi če so kisline, da je vsaj zadeva kvalitetna in s čim več antioksidanti. Kakšna pa mogoče tudi ni najbolj oh in sploh sestavinsko (npr. Clinique), a da na koži super občutek...

Posted 08 September 2010 - 06:44 PM
Posted 08 September 2010 - 06:47 PM
Kej prej je uporabljala Vichy, res je bila fanica, zdej se ne dotakne več teh krem.
Posted 08 September 2010 - 06:49 PM
Posted 08 September 2010 - 06:52 PM
Sam je bila koža spet v 'zdravem stanju', ampak utrujena.
Posted 08 September 2010 - 06:56 PM
Arganovo olje zdej že neki časa uporabljam in mi ful odgovarja, sam za ven ga ne morem met ker je puder pol čist neobstojen.
Planetka, si ti kako novo kremo odkrila?
Posted 08 September 2010 - 10:21 PM
Zdaj sem kako leto in pol do dve uporabljala Logonino kremo za mešano kožo, zdaj pa za spremembo iščem kaj drugega za hladnejše mesece, če pa ne bom našla nič, bom pa tudi to zimo uporabljala Logono. Zdaj poleti sem uporabljala Balea Aqua serum za čez dan in mi je bil super in čisto dovolj, za ponoči pa rjavo Cosmerbo. Ta nenadna ohladitev pa se mi je takoj poznala na koži (zategovanje, luskanje) in moram it spet na kaj bolj mastnega. Drug teden si grem še po tester od Aubrey Organics kreme za kombinirano suho kožo in za suho kožo. Upam, da jih bodo imeli.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 09 September 2010 - 02:20 PM
Ne, tistedva nista taprava, teh nisem imela.
Ma ne vem, Planet, očitno je res odvisno od kože. Dokler sem naravno kozmetiko uporabljala zrave, kot dodatek, je bilo vse fajn. Zdej, ko sem se želela vzdržati kislin zaradi laserja, sem jo samostojno... z dobro željo, a očitno pri meni to ne gre. Jst zdej gledam na to, da tudi če so kisline, da je vsaj zadeva kvalitetna in s čim več antioksidanti. Kakšna pa mogoče tudi ni najbolj oh in sploh sestavinsko (npr. Clinique), a da na koži super občutek...

Aha, se mi je zdelo, da ni to tisto, kar imas ti.
Meni ustrezajo vsi proizvodi naravne kozmetike razen kreme za obraz; en cas sem se mazala z alojo - dva meseca super lepa koza potem pa izbruh izpuscajev/mozoljev, kot bi bila koza prekomerno navlazena.

Planetka, si ti kako novo kremo odkrila?
Nisem. : ) Sej niti ne vem, zakaj sploh se iscem nekaj novega, ker se po vsakem preizkusanju vrnem nazaj h Garnier pure. Ze leta jo uporabljam pozimi in poleti in mi je cisto ok. En cas sem si pod njo mazala alojo, vendar se ni obneslo (glej zgoraj : )). Pred leti sem uporabljala rjavo Cosmerbo, ampak sem imela obcutek, da je pretezka, sploh se ni vpila, imela sem obcutek maske na kozi (pa mi je sicer rjava Cosmerba super za ostale dele telesa, za obraz pac ne).
Obcasno me presine, da bi bilo dobro imeti kremo za obraz s kaksnim antioksidantom ali dvema, ceprav then again ... jih raje vnasam s hrano/prehrambenimi dodatki. Pa moj Muradov vlazilni tonik jih tudi premore kar nekaj.

Posted 09 September 2010 - 02:33 PM

Sicer pa mislim, da mi Clinique ne ustreza... sem probala včeraj in sem mela čudno kožo

Posted 10 September 2010 - 09:26 PM
jaz se pa k tej vedno znova vračam, kej veš mogoče a je zlo drugačna od te tvoje pure?
Posted 10 September 2010 - 09:42 PM

Princeska, katera krema za obraz je pa tebi dosedaj najbolj ustrezala?
Posted 10 September 2010 - 10:06 PM
Probala sem pa že itak ful krem: Vichy, neki Eucerina, Loccitane, Garnier, Hauschka, Clinique... Ampak to je bolj tak cenovni rang. Najprej sem začela poceni kupovat, pol skoz dražje, ker meni neke poceni kreme, pa nej bodo sestavinsko zakon, če ne dajo filinga na koži, nič ne pomenijo.
Si pa želim probat še Lierac, Suki in Darphin

Posted 11 September 2010 - 03:34 PM

Se razume, meni nobena krema (cenejsa, drazja, naravna, kemicna) nic ne pomeni, ce ne vidim/cutim ucinka.

V srednji soli sem uporabljala od Vichya Thermal S1 ali S2, ne spomnim se vec tocno, morda bi spet poskusila kaj njihovega. We'll see. : )
Posted 11 September 2010 - 08:22 PM
Čeprav ne vem, kaj ti draži oči? Ti mogoče ne prija faktor? Ali pa cinkov oksid, ki je aktivna sestavina?
Posted 13 September 2010 - 11:32 PM
Ej pojma nimam. : ( Faktor pomoje ni problem, ker mi dosedaj nobena krema s faktorjem ni povzrocala tovrstnih tezav, v bistvu mi se nobena krema za obraz ni tako drazila oci. : ( Mi pa veliko krem za okoli oci drazi oci, ampak zaenkrat se nisem ugotovila, katera sestavina. Vcasih vprasam kaksno prodajalko, ki mi deluje razgledano in prijazno, ce ve, kaj je na stvari pa me samo cudno gledajo. Ne vem ali je moja tezava res taksna redkost ali se samo njim ne da ubadati (more likely)...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users