Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#1741 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 21 March 2014 - 12:01 PM

jaz sem gledala s to zasedbo

Being-Human-HD1-1024x640.jpg

in so prav simpatični. Sem pa gledala od samega začetka, da sem sploh videla za kaj se gre.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1742 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 March 2014 - 03:50 PM

Jaz sem gledala. In nehala gledat. Ni bilo zame. :-)
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1743 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 March 2014 - 05:35 PM

Friends with Better Lives

Premiera bo 1/4. Si bom ogleadala par delov. Pričakujem povprečno brainless zadevo za sprostitev.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1744 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 23 March 2014 - 07:41 PM

A še kr nobena ne gleda Banshee? Zdej sem pogledala obe sezoni, komaj čakam, da začnejo naprej snemat. Meni je hudo dobra, samo je kar ornk krvava. =)

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1745 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 March 2014 - 07:43 PM

Da je krvava nas še ni motilo. :) Kaj vse smo že gledali, kjer je špricala kri.

Pošteno povedano nimam časa še za eno nadaljevanko. Je pa na seznamu. ;)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1746 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 24 March 2014 - 01:22 PM

Gleda katera Da Vinci's demons?

• 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1747 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 24 March 2014 - 01:57 PM

KLIK :wink:

• 0

#1748 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 March 2014 - 10:33 AM

Gleda katera 2. sezono The Following?

Kevin Bacon mi je super, tudi začetek sezone je bil precej obetaven, ampak spet so začeli na veliko pretiravat. Čaka me še en del, ki je zunaj, ampak sem po nesreči itak že videla spoiler na FB.  :hooray:

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1749 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 25 March 2014 - 10:58 AM

Jaz trenutno spremljam Banshee in Girls, oboje mi je res super. Še vedno pa nisem pogledala zadnje sezone DH, pa par delov Breaking Bad še imam in pa zadnji dve sezoni Dexterja. To me zdej čaka. Potem pa začnem s kako novo. =)

Aja, pa tudi  30 ROCK moram pogledati do konca. Uf, mam dela.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1750 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 30 March 2014 - 09:41 AM

Jaz sem pa včeraj pogledala zadnji del True Detective in sem zdaj čist žalostna, ker je konec. Pa malo sem se zaljubila v oba igralca.
Zdaj pa ne vem kaj naj gledam, mogoče bom začela s Banshee, ki jo gleda Dragica.

• 0

#1751 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 03 April 2014 - 02:50 PM

Jaaaaa.Ne bo ti žal.
  • 0

#1752 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 April 2014 - 10:54 AM

Začela sem gledati Borgen. Super serija. Anouk, mislim, da si mi jo ti priporočala - hvala!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1753 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 10 April 2014 - 11:00 AM

jaz sem jo parkrat ureja na TV in mi je bila fantastična. Potem sem pa pakrat pozabila na njo in zdaj jo namenoma ne gledam, ker bi jo rada enkrat vso po vrsti.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1754 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 10 April 2014 - 11:02 AM

@FTSE, koncno! ;) Jaz bom se malo pocakala, preden se je se enkrat lotim, prvi dve sezoni sta res odlicni.

Trenutno si cas krajsam s serijo Mr Selfridge - tudi fajn za pogledat (lani smo na faksu precej govorili o Selfridge's, imperijih in feminizmu - ceprav v seriji ni poudarka na tem, pa vseeno zajame duh casa, v katerega potem lazje umestis vse skupaj). 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1755 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 10 April 2014 - 01:12 PM

Od kod loadate Borgen? Ima že podnapise zraven?

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1756 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 April 2014 - 04:11 PM

Jaz loadam z thepiratebay, ANG podnapisi so že noter.

• 0

#1757 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 10 April 2014 - 04:37 PM

Super, hvala :)

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1758 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 April 2014 - 04:39 PM

NP. In sicer te: Borgen.BBC.

• 0

#1759 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 14 April 2014 - 07:05 AM

The Legacy: Danish treat for BBC viewers to get teeth into post-Borgen
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1760 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 April 2014 - 04:26 PM

Začela sem gledati The Following, pa bom verjetno tudi kmalu končala. Toliko pretiravanja pa še ne.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users