No ja kakorkoli potem odgovarjam na to: pri meni se ni nič spremenilo, vse je okay, enako kot prej.
Kontracepcijske tablete
Posted 29 June 2008 - 10:31 PM
No ja kakorkoli potem odgovarjam na to: pri meni se ni nič spremenilo, vse je okay, enako kot prej.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 30 June 2008 - 10:03 AM
Kaj pa tebe suhost briga? Itak (kakor sem zasledila, lahko pa se motim) še ne seksaš
Hehe, to mene dolgorocno gledano zanima!
Hvala za odgovore
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 30 June 2008 - 11:06 AM
Zaradi stresa (ful izpitov v zadnjih 2 tednih) imam močnejši beli tok, zato mi je rekla, da zna to vplivati na rezultate PAP testa. Ni panike
Zamenjala mi je tabletke, ker imam po Yarini ene smotane glavobole pa tud ful suha sem. Dala mi je Yasminelle (testno samo eno škatlico). Potem bomo pa videli za naprej. Rekla mi je, da je priporočljivo narediti 3-mesečno pavzo pri takšnih problemih. Samo nisem bila za
Upam, da mi bodo tele Yasminelle OK, ker drugače šaltam nazaj na Diane35.
Posted 08 July 2008 - 11:52 AM
Zdaj sem pojedla ze ene 8 tabletk, use kul, samo menstro imam se zmeraj, sicer cis malo, ampak krvavim se vseeno. Koliko casa naj bi tole se trajalo?!
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 08 July 2008 - 11:57 AM
Posted 08 July 2008 - 12:13 PM
Posted 15 July 2008 - 08:40 PM
Posted 16 July 2008 - 11:09 AM
After all this time?
Always.
Posted 16 July 2008 - 11:34 AM
Posted 22 July 2008 - 10:18 AM
stranskih učinkov...hmmm...
na začetku edino kr mi je malo krvavelo kot piše v navodilih..pol je nehalo...
in to da zmanšanje spolne sle...na začetko ko sm jih začela jemat ni se tolko poznalo zdej pa se mi avtomatsko ne da več seksat...joj kakšen grd občutek res...je imela ali ima še katera od vas tak problem???
ali se pol to s časom uredi...???
Posted 04 August 2008 - 11:36 AM
in to da zmanšanje spolne sle...na začetko ko sm jih začela jemat ni se tolko poznalo zdej pa se mi avtomatsko ne da več seksat...joj kakšen grd občutek res...je imela ali ima še katera od vas tak problem???
ej ne vem če, pri meni se ni uredilo, no
a mi lahko ena pove, če res zaradi jemanja kontracepcijskih težje zanosiš?
Posted 04 August 2008 - 12:43 PM
js še danes pa sm končala 1.škatlico yarine...
stranskih učinkov...hmmm...
na začetku edino kr mi je malo krvavelo kot piše v navodilih..pol je nehalo...
Js pa jem Diane 35 že 4 mesece. predn sm jih začela jemat bi seksala vsak dan 100 na uro, zdej se mi pa tut sploh več ne da. S fantom se že kregama zarad tega, pa mi pravi da se mu že zdi da ga varam.
Morm pa rečt da se mi je koža že kr popravla, nimam več tolk mozoljev.
Posted 04 August 2008 - 04:57 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 04 August 2008 - 08:05 PM
Posted 04 August 2008 - 09:36 PM
Js pa jem Diane 35 že 4 mesece. predn sm jih začela jemat bi seksala vsak dan 100 na uro, zdej se mi pa tut sploh več ne da. S fantom se že kregama zarad tega, pa mi pravi da se mu že zdi da ga varam.
Morm pa rečt da se mi je koža že kr popravla, nimam več tolk mozoljev.
evo pri meni isto...prvih 5-6 dni ko jih začnem jemat je vse uredu...semi full seksa..pol pa nevem...
res pa je da po 1 škatlici in pol se mi je tudi meni precej koža izboljšala...pridejo še tisti trdovratni mozolji ma to pomojem kr se telo čisti...ampak tiste brazgotine niso skoraj nič več tako vidne...
ma itak mi je reku dermatolog da pol oktobra mi bo predpisal se roccutane tko da upam da mi bo definitivno jih uničilo upam...ne pričakujem da imam pol kožo kot dojenčem,ma vsaj malo manj aken...
Posted 04 August 2008 - 09:50 PM
Baje da ne. Tudi naj ne bi bilo negativnih učinkov na plod.
Upam no
Asja87, meni so kontracepcijske ful pomagale glede kože, imam ful uredu zdej pa tud masti se mi manj, nobenih aken... Pa sem jih dobila tudi po priporočilu dermatologa.
So pa stranski učinki zihr- glede seksa pri meni zagotovo, celulit sem dobila, zredila sem se... Samo nimam kej. Nočem pa imeti več take kože kot včasih
Posted 04 August 2008 - 09:57 PM
kak so pa kj une urgentne tabletke po nezaščitenem spolnem odnosu.jst sm jih enkrat uzela in nikol več, bruhala sem celo noč, slabo mi je blo še 3 dni kasnei
Ja itak da močno vplivajo na telo. Pri tem vneseš v telo visoko dozo hormonov, ki preprečijo ugnezditev jajčeca v sluznico. S tem se ti poruši ravn hormonov in zato se telo proti tem bojuje- slabosti, bruhanje, vročica... To so obrambni mehanizmi...
Urgentne tabletke se ne sme pogosto jemat, k ti po domač vse zje*e.
Kontracepcijske tabletke so podobne, vendar je ful manjša količina teh hormonov. Na začetku se pri večini žensk pravtako pojavijo slabosti in podobne stvari. Vendar se telo na njih navadi. Učinek je isti, samo ne reagira s takimi obrambnimi mehanizmi proti njimi.
Posted 05 August 2008 - 09:29 AM
Upam no
Asja87, meni so kontracepcijske ful pomagale glede kože, imam ful uredu zdej pa tud masti se mi manj, nobenih aken... Pa sem jih dobila tudi po priporočilu dermatologa.
So pa stranski učinki zihr- glede seksa pri meni zagotovo, celulit sem dobila, zredila sem se... Samo nimam kej. Nočem pa imeti več take kože kot včasih
verjamem ja da nimaš več aken...koliko časa pa jih že jemlješ?
js pa se nism nič zredila...še zdi se mi da sm shujšala...
ma če ti povem po pravici tako kot se zdej počutim s tem razpoloženjem ki se mi zdi kot da se mi svet osuje...in to res depresivno...ki se jočem 100x na dan rajši si obdržim svoje mozolje in se počutim dobro..pa če me bo hotel kdo sprejet in brez in z mozolji..itak tako in tako enkrat bo tudi to minilo..
Posted 05 August 2008 - 12:51 PM
ej ne vem če, pri meni se ni uredilo, no
a mi lahko ena pove, če res zaradi jemanja kontracepcijskih težje zanosiš?
menda je ravno obratno. se mi zdi, da tud nek pri navodilih za uporabo piše (al sem pa na netu nek brala, nisem ziher).
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users