vprašanja (zanima me, ...)
Posted 10 May 2010 - 08:18 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 May 2010 - 08:20 PM
Posted 10 May 2010 - 09:39 PM
Zdej pa rabim še eno pomoč. Imam en velik koledar in ga mislim obesit na steno. No, kaj bi blo boljše: na steno ali na vrata? Uporabila bi pa žebelj. Prvič bom zabijala žebelj v steno/vrata, upam, da ne bom vsega uničla.
Posted 10 May 2010 - 09:44 PM
Odvisno, kak trda je stena. Če nisi vešča, rajši v vrata. Še boljše pa - daj hamer in cvek komu, ki je že
zabijal in to je to. XD
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 May 2010 - 09:48 PM
vuelvo a vos,
Posted 10 May 2010 - 09:55 PM
Posted 11 May 2010 - 12:14 AM
Saj bo(š) menda tisti čist tanki žebelj uporabila, ki se ga kar s kladivom zatolče,
ne nekega debelega, katerega se vrta v steno, ne? XD V glavnem, če še nisi nikoli nič zabila, rajši
počakaj na fotra, ja (če ne drugo, se lahko vredu po prstih mazneš). Jaz ne bom nikoli pozabila, kak je
naša mama enkrat cvek zabijala, hahaha ... enih 5 lukenj smo meli v steno, foter je popizdil. XD
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 11 May 2010 - 11:28 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 11 May 2010 - 01:52 PM
Ampak jaz sem oldskul in vse obešam na čep+vijak.
Posted 11 May 2010 - 03:22 PM
Posted 12 May 2010 - 12:28 AM
- kako vi operete ruzak po potovanju? - ali ga mogoče sploh ne?
( jaz sem se tega lotla v banji, ko sem celga sčetkala s krtačko za krtačit (lol) ) - ožet ga itak ne morem, zdj kaplja nad banjo in se bo sušil cel tedn, ker je tok mrzlo :/
- se je keri že zgodilo, da se je zavarovala za v tujino in je potem v tujini potrebovala oz. dobila zdravila na recept od tamkajnšnjih zdravnikov, potem pa je v sloveniji hotla nazaj dobit denar, ki ga je v tujini dala za zdravila? - se obrnem kar na zavarovalnico kjer sem sklenila zavarovanje?
( slišala sem, da za antibiotike ne vračajo denarja, ve kera kaj o tem? )
Lo- fi, si zamisliš, kaj? Jaz sem komaj danes po 1 mescu skoraj, ko sem že v Sloveniji, dala prat obleke s potovanja in komaj danes sem oprala ruzak.
In komaj danes sem se prvič stuširala
ahahahaha, hec, hec
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 12 May 2010 - 12:30 AM
Zdej pa rabim še eno pomoč. Imam en velik koledar in ga mislim obesit na steno. No, kaj bi blo boljše: na steno ali na vrata? Uporabila bi pa žebelj. Prvič bom zabijala žebelj v steno/vrata, upam, da ne bom vsega uničla.
Sori.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 May 2010 - 06:48 AM
hello my sweetie pies
- se je keri že zgodilo, da se je zavarovala za v tujino in je potem v tujini potrebovala oz. dobila zdravila na recept od tamkajnšnjih zdravnikov, potem pa je v sloveniji hotla nazaj dobit denar, ki ga je v tujini dala za zdravila? - se obrnem kar na zavarovalnico kjer sem sklenila zavarovanje?
( slišala sem, da za antibiotike ne vračajo denarja, ve kera kaj o tem? )
Greš na zavarovalnico ja, oddelek za mednarodno zavarovanje. Imaš račune od tablet?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 May 2010 - 10:30 AM
Poznam primer kolegice, ko je po eni nesreči v Grčiji od naše zavarovalnice dobila lih za "kavo" nazaj. Dol je pa iz lastnega žepa plačala pregled in antibiotike.
vuelvo a vos,
Posted 12 May 2010 - 10:35 AM
Posted 12 May 2010 - 12:07 PM
saj sem tudi zapravila drobiž- 7 eur je pršu moj pregled v indiji, 2x obisk zdravnika, antibiotik in neko xy zdravilo ampak, če sem zavarovana grem pač nazaj dobit denar, zakaj ne.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 12 May 2010 - 01:46 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 May 2010 - 02:19 PM
TROPSKO podnebje namesto EVKATORIALNO?
Posted 12 May 2010 - 02:21 PM
After all this time?
Always.
Posted 12 May 2010 - 02:40 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users