Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#17501 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 May 2010 - 08:18 PM

Owkeeee, tnx, bom zdljala tole čudo. smile.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#17502 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 10 May 2010 - 08:20 PM

Ma ni problema tastara!
  • 0

#17503 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 10 May 2010 - 09:39 PM

Hvala vam za pomoč. smile.gif

Zdej pa rabim še eno pomoč. Imam en velik koledar in ga mislim obesit na steno. No, kaj bi blo boljše: na steno ali na vrata? Uporabila bi pa žebelj. Prvič bom zabijala žebelj v steno/vrata, upam, da ne bom vsega uničla.

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#17504 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 May 2010 - 09:44 PM

Odvisno, kak trda je stena. Če nisi vešča, rajši v vrata. Še boljše pa - daj hamer in cvek komu, ki je že
zabijal in to je to. XD

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#17505 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 10 May 2010 - 09:48 PM

Jao vrtaj raje, če boš zabijala, bo še kaj narobe šlo...
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#17506 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 10 May 2010 - 09:55 PM

Ok, bom pol rekla fotru. ermm.gif Hotla sem sama, ker mu že ne vem kok časa govorim, če mi lahka naštima en žebelj za koledar, pa še zmer ni nč od tega. In sem hotla pol sama.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#17507 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 May 2010 - 12:14 AM

Saj bo(š) menda tisti čist tanki žebelj uporabila, ki se ga kar s kladivom zatolče,
ne nekega debelega, katerega se vrta v steno, ne? XD V glavnem, če še nisi nikoli nič zabila, rajši
počakaj na fotra, ja (če ne drugo, se lahko vredu po prstih mazneš). Jaz ne bom nikoli pozabila, kak je
naša mama enkrat cvek zabijala, hahaha ... enih 5 lukenj smo meli v steno, foter je popizdil. XD

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#17508 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18976 posts

Posted 11 May 2010 - 11:28 AM

Za obešanje reči na steno, slike, koledarje, ipd. je najbolje uporabiti poseben žebelj za obešanje slik, ker je iz materiala, ki prodrev v cegu ne da bi se zvil. Drugač lahko fentaš steno oz. oplesk. Dotični žeblji se dobijo pri okvirarjih slik. cool.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#17509 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 11 May 2010 - 01:52 PM

Jekleni žeblji, AFAIK.

Ampak jaz sem oldskul in vse obešam na čep+vijak. ohmy.gif
  • 0

#17510 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 11 May 2010 - 03:22 PM

Čist ste me zmedl. Bom fotra prosjačla, dokler mi ne zabije. biggrin.gif
  • 0

#17511 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 May 2010 - 12:28 AM

hello my sweetie pies

- kako vi operete ruzak po potovanju? - ali ga mogoče sploh ne?

( jaz sem se tega lotla v banji, ko sem celga sčetkala s krtačko za krtačit (lol) ) - ožet ga itak ne morem, zdj kaplja nad banjo in se bo sušil cel tedn, ker je tok mrzlo :/

- se je keri že zgodilo, da se je zavarovala za v tujino in je potem v tujini potrebovala oz. dobila zdravila na recept od tamkajnšnjih zdravnikov, potem pa je v sloveniji hotla nazaj dobit denar, ki ga je v tujini dala za zdravila? - se obrnem kar na zavarovalnico kjer sem sklenila zavarovanje?
( slišala sem, da za antibiotike ne vračajo denarja, ve kera kaj o tem? )

Lo- fi, si zamisliš, kaj? Jaz sem komaj danes po 1 mescu skoraj, ko sem že v Sloveniji, dala prat obleke s potovanja in komaj danes sem oprala ruzak.
In komaj danes sem se prvič stuširala ohmy.gif laugh.gif ne, sj ne.... sem se že 2x ohmy.gif
ahahahaha, hec, hec
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#17512 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90106 posts

Posted 12 May 2010 - 12:30 AM

QUOTE(Brokoli @ 10. 5. 2010 - 22:39) View Post

Zdej pa rabim še eno pomoč. Imam en velik koledar in ga mislim obesit na steno. No, kaj bi blo boljše: na steno ali na vrata? Uporabila bi pa žebelj. Prvič bom zabijala žebelj v steno/vrata, upam, da ne bom vsega uničla.

lol1.gif

Sori.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#17513 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 12 May 2010 - 06:48 AM

QUOTE(farha @ 12. 5. 2010 - 1:28) View Post

hello my sweetie pies

- se je keri že zgodilo, da se je zavarovala za v tujino in je potem v tujini potrebovala oz. dobila zdravila na recept od tamkajnšnjih zdravnikov, potem pa je v sloveniji hotla nazaj dobit denar, ki ga je v tujini dala za zdravila? - se obrnem kar na zavarovalnico kjer sem sklenila zavarovanje?
( slišala sem, da za antibiotike ne vračajo denarja, ve kera kaj o tem? )

Greš na zavarovalnico ja, oddelek za mednarodno zavarovanje. Imaš račune od tablet?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#17514 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 12 May 2010 - 10:30 AM

Joj Farha, pripravi se, da boš drobiž dobila nazaj, če sploh kaj.

Poznam primer kolegice, ko je po eni nesreči v Grčiji od naše zavarovalnice dobila lih za "kavo" nazaj. Dol je pa iz lastnega žepa plačala pregled in antibiotike.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#17515 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46734 posts

Posted 12 May 2010 - 10:35 AM

Moj brat je v Črni gori staknil vnetje ušesa in je moral k zdravniku, da je dobil zdravila. Doma je potem foter šel z računi in zdravniškim izpisom kaj je pač bilo narobe šel na zavarovalnico in je dobil vse stroške za zdravila povrnjene.
  • 0

#17516 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 May 2010 - 12:07 PM

tud jz sm slišala za zgodbe, ko niso dobil pretirano keša nazaj, ampak tud za take ko so dobili, kokr so mogli.

saj sem tudi zapravila drobiž- 7 eur je pršu moj pregled v indiji, 2x obisk zdravnika, antibiotik in neko xy zdravilo ampak, če sem zavarovana grem pač nazaj dobit denar, zakaj ne.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#17517 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 12 May 2010 - 01:46 PM

Jaz sem dobila povrnejno ene 40%, maš pa dve leti časa
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#17518 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 12 May 2010 - 02:19 PM

Če ma ktera kaj pojma o geografiji. Kaj je FUL mimo oz. narobe če sem napisala
TROPSKO podnebje namesto EVKATORIALNO?
  • 0
Memento mori.

#17519 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19004 posts

Posted 12 May 2010 - 02:21 PM

Ja odvisno kok mate zaj* prfokso, u bistvu je tropski pas pa ekvatorialno podnebje ane, ampak pomoje bi ti tut to lahko štela.. Nevem res..
  • 0

After all this time?

Always.

#17520 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 May 2010 - 02:40 PM

A vlada najprej podpiše mednarodno pogodbo pa jo potem da v ratifikacijo DZ, al jo najpri DZ potrdi, pa nato vlada podpiše?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users