Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#17441 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 04 February 2011 - 05:18 PM

Popizdila bom, že od včeri se fonu neke meša, in mi sploh ne zvoni, samo z enourno zamudo dobim sms o zgrešenem klicu, mislim wtf???? Sem popolnoma prepričaan, da je to samo za to kr I odhaja, in se zdaj nikak ne morema doklicat. Mierda. down.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#17442 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 05 February 2011 - 02:11 PM

Ne vem kaj naj naredim z enim izpitom... Ga grem pisat sedaj (v drugo) ali si ga pustim za začetek julija... ermm.gif OGROMNO snovi je in imam občutek, da mi ne bo uspelo se naučit do četrtka... Pa še en izpit imam potem v petek... sad.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#17443 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29721 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 February 2011 - 06:20 PM

jao, zdej sm se spomnila nečesa od učeri. tko sedimo mi lepo za mizo v lokalu, neki se pogovarjamo pa pride en tip zraven in me full gleda, js njega nazaj in se full smehljam, ker sem mislila, da je un 'moj' Amerikanos iz Burme (bla sm brez špeglov, haha), pol pa on tko reče: 'ej, midva se skos srečujeva, to je neverjetno.', js pa: 'prvič te vidim.' laugh.gif in pol cel večer neki okol mene bluzil, še zuni, ko smo stali, je vsem neki razlagal, bil je pa tok nasekan, da po moje zase ni vedu. zakaj tega kjut guysi ne delajo?! oops.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#17444 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27713 posts

Posted 05 February 2011 - 10:34 PM

QUOTE(Špela @ 5. 2. 2011 - 18:20) View Post

in se full smehljam, ker sem mislila, da je un 'moj' Amerikanos iz Burme (bla sm brez špeglov, haha)

laugh.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#17445 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 08 February 2011 - 12:04 PM

Razkuri me ko je folk totalno neresen. Pač pri enem predmetu moramo nardit neki digital poster, ki ga je treba potem pred razredom predstavit, vse to pa je nekje do marca. Kr mene takrat ne bo več tu se vse zmenim s profesorico, da lahko to prej nardim in boma pač mele pri njej v prisarni zagovor. Pišem zadnjič punci, ki naj bi to imela za mano, če se lahko dobima, pa da nardima zadevo. Ja ful za akcijo, čimrej to konama, se boma na uri zmenle, bla bla bla. Ji razložim, da jaz nimam predavanj več v novem semestru, pa da morem to čimprej dokončat, ker pač kmalu odhajam, pa da naj pove kdaj ma čas. Mrk, ne bu ne u več od nje. Kak me to razpizdi, prej sm šla na govorilno do profesorce, pa bom to kr sama nardila, pa basta. mad.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#17446 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 February 2011 - 12:31 PM

NIČ se ne učim, odkar sem se vrnila v Ljubljano, se sploh ne spravim za knjige, v tem sanovanju imam še vedno filing, da sem samo na počitnicah. ermm.gif Jutri imam predstavitev, ok, to ni panike, nekaj spacam skupaj, v četrtek in petek izpit, s tem da ta petkov ni pomemben, tega za četretk nimam blage, ker so neke likovne zadeve, o katerih jaz v evropskem oddelku niti slišala nisem laugh.gif (pa vsi, ki so z umetniške neki glumijo, da je to lahko, ja je tebi, ki si to poslušal 4 leta rolleyes.gif ). Pa saj ni problem, da je to tako težko - ni; samo snovi je OGROMNO in si je nikakor ne morem zapomnit. Pa predavanja, na katera sem hodila (edina iz razreda!) so bila čisto nekaj X, profesor sploh ni govoril o ničemer, kar bi prišlo prav za izpit. Ful dobro.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#17447 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 09 February 2011 - 08:50 AM

Ne grem na današnji izpit, ker nimam pojma ermm.gif mam ful slabo vest, ampak ok, bom prebolela...
  • 0

#17448 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts

Posted 09 February 2011 - 03:51 PM

V dilemi sem; marca grem 100% na en tečaj, pa se še vedno nisem odločila, če bi šla na francoščino (ki sem se jo sicer že učila eno leto, a zaradi bedne predavateljice odnesla bolj malo), z ruščino in španščino sem tam tam, obe se sem se začela učiti, pa obupala, čeprav rusko razumem skorajda vse, tako ene 80 %, če gledam rusko TV, španska isto, znam pa špansko dosti bolje govoriti. Poljščina, ki je četrta izbira, pa ne me mika pretirano. In zdaj ne vem kaj narediti, iti na tečaj nečesa, kar sicer že bolj ali manj znaš in to samo obnoviti ali iti na nekaj, kar ti bo prišlo bolj prav (recimo francoščina). hmm.gif
  • 0
Pablo Picasso

#17449 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18468 posts

Posted 09 February 2011 - 03:54 PM

Coco, pejd doterat španščino. Še francoščino lahk...
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#17450 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts

Posted 09 February 2011 - 04:00 PM

Misliš? Sej sem imela namen, ampak po eni strani je to itak začetni tečaj (16h) in v bistvu ne vem, hmm, raje se naučim po internetu, tko kot se je nika lotila. laugh.gif Za francoščino sem pa itak trot, ne znam se pačit kot oni oa delat tistih finih glasov, jebi ga, Balkan se čuti. laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#17451 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27713 posts

Posted 09 February 2011 - 04:03 PM

Se pravi - ostane poljscina. : )
Ce nimas kaj poceti na zacetnem tecaju spanscine ali ruscine in, ce ti francoscina ne lezi sploh, si si ze sama odgovorila. Pocakaj na nadaljevaljni tecaj spanscine ali ruscine. : ) Ceprav jaz bi sla na tvojem mestu sedaj na francoscino, ker pravis, da jo bos kasneje potrebovala.

• 0

#17452 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25921 posts

Posted 09 February 2011 - 04:29 PM

QUOTE(Coco* @ 9. 2. 2011 - 16:00) View Post

Misliš? Sej sem imela namen, ampak po eni strani je to itak začetni tečaj (16h) in v bistvu ne vem, hmm, raje se naučim po internetu, tko kot se je nika lotila. laugh.gif Za francoščino sem pa itak trot, ne znam se pačit kot oni oa delat tistih finih glasov, jebi ga, Balkan se čuti. laugh.gif

joj, nika se je ful polenila kar se španščine tiče oops.gif ampak takoj, ko porihtam mal stvari na faksu, šponam dalje.

Španščina je drugače precej uporaben jezik, v svetu mode pa verjetno tudi francoščina - jaz bi šla na to dvoje na tvojem mestu.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#17453 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 09 February 2011 - 06:29 PM

Dons se mi pa prvič ne da na aerobiko oops.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#17454 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 February 2011 - 06:36 PM

Jaz sem tudi danes izpustila telovadbo, shame on me. Jutri tudi ne bom mogla, ker me ne bo doma. Bom takoj v petek pomigala:).
  • 0

#17455 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts

Posted 09 February 2011 - 07:07 PM

Sej po moje bom spet šla na francoščino, blah. Ne veseli me ravno za umret, v bistvu mi gre kar malo na živce, se mi je precej zamerila na prejšnjem tečaju, upam da jo spet vzljubim.
  • 0
Pablo Picasso

#17456 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27713 posts

Posted 09 February 2011 - 07:24 PM

^^

Sej ves, veliko je odvisno tudi od nacina podajanja snovi/profesorja.

• 0

#17457 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 09 February 2011 - 07:44 PM

10 ur sm bla službi blink.gif in šele v zadnjih dveh urah uspela naredit nekaj stvari v miru, fak, ker naporen dan sad.gif
  • 0

#17458 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 10 February 2011 - 05:53 PM

Nardila fiziko z 8 in dons odpisala izpit, upam na 10. Ce bo slo vse po sreci, sm v zacetku marca resena 4 predmetov in mi ostanejo sam se trije. thumbup.gif Pa matematka teorija je sele cez 10 dni, tko da zdej bo bolj na izi. smile.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#17459 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 11 February 2011 - 10:38 AM

Razmišljam da bi nekaj naredila in ko bo zadeva dozorela, tudi bom.
Ne da se mi več, pa slabe volje sem pol časa.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#17460 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 11 February 2011 - 10:47 AM

console.gif

Sally, be tough builder.gif
  • 0