Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36523 replies to this topic

#17401 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 May 2010 - 10:56 PM

Jaz bom mogla na en tečaj, jaz nimam pojma o Wordu. Pa bi bilo fajn, to vsak zna.
  • 0

#17402 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 May 2010 - 11:01 PM

Čim več ga uporabljaj, pa ne boj se sprobavat novih funkcij - itak jih ni velik. laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#17403 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90530 posts

Posted 04 May 2010 - 11:10 PM

Točno tko. Jaz sem kar debelo pogledala, ko sem vidla, da imajo tečaje za Office programe. ermm.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#17404 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 May 2010 - 11:13 PM

Fora je v tem, da ga v bistvu sploh ne rabim v vsakdanjem življenju (nimam teh seminarskih pa tega). Za tiste dve seminarski do zdej sem pa dala enmu drugmu, da mi je naredu to predpisano obliko. oops.gif Sam bom itak rabila, al pa k bom delala kej zdej med poletjem, sam men je to taka muka.
  • 0

#17405 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90530 posts

Posted 04 May 2010 - 11:16 PM

Jaz sem ga tudi šele letos začela uporabljat (prej sem seminarske pisala v drugih programih), pa res ni težko, prav tak osnovnošolski program je. Se boš hitro navadila.

• 0

― V. Van Gogh

#17406 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19021 posts

Posted 04 May 2010 - 11:18 PM

yes.gif

Še posebi Word 2007 se mi zdi res fuul lahek, jst sem zdej mogla delat te seminarske za Bio pa Geo, pa sem se čist vse naučila, od kazal, grafov itd.

Pr informatiki predvidevam da ste mel pa uno žensko pa nimate pojma, a biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#17407 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 May 2010 - 11:19 PM

^^^Haha, mi smo mel oba! Njo za prakso, njega za teorijo. Pr uni same petke (pojma nobenga), pr unmu sem bila pa tik pred popravcem-sicer sem na konc popravila s 5, ker sem mela INŠTRUKCIJE, za info, halo no. laugh.gif
Ja no, sej k voda v grlo teče se vse da. biggrin.gif Zdej se tamal igra, da je v službi (mislim, on je resen glede tega, tud ne reče da je v vrtcu, ampak v šoli oz. v službi) in skos tipka, pol mu dam pa pisavo na ene 72, da se še mal črk uči.
Zanč je pa fantov comp sam odprl pa valda ni najdu in mu je ful zjebu. laugh.gif Pa je reku, da je hotu popravt, pa da so skos lučke utripale pa da ni nič razumel kar se prikazovalo. cry.gif laugh.gif

• 0

#17408 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19021 posts

Posted 04 May 2010 - 11:25 PM

Ahahahahaha, mali car lol1.gif A komp je bil pržgan, al je že tok advanced da ga zna tut sam? Hahaha, zakon biggrin.gif

Mi smo mel pa skos uno žensko, dejansko sm se neki naučila pr njej, čeprou je pa čist čudna. Enkrat nam je razlagala, kako ona poha, pa neki o njenem fantu Andreju, mislm smeh. Pa v 4h letih sem jo vidla samo v dveh različnih majicah, kriza je ta ženska laugh.gif Za unga tipa sem pa slišala, da je zajeban ja biggrin.gif Mi smo se pri njej skos zajbaval drugač, pa bli smo na GZju (takrat je blo še to IN lol1.gif ), pa jst na forumu laugh.gif Še dobr da se je ime foruma spremeniu, itak vsi mislijo da jst hodim na lepapikasi biggrin.gif

• 0

After all this time?

Always.

#17409 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 May 2010 - 11:28 PM

Mislim, da je bil pržgan, samo zaprt. Ampak ga zna tud prižgat pa dat risanke (ma na namizju ikonco), pa k gleda Smrčke (Smrkce laugh.gif ) dat na pauzo. biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 04 May 2010 - 11:30 PM

A se kdo spozna na kozmetiko (gel za umivanje, kakšne kremice itd.) za dojenčke? Naravno? Kam naj grem pogledat? hmm.gif
Moram kupiti nekaj za darilo za enega malega (star je en mesec), pa ga ne bi rada zastrupila. laugh.gif
  • 0

#17411 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90530 posts

Posted 04 May 2010 - 11:33 PM

klik

• 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 04 May 2010 - 11:37 PM

Jina, hvala. Ja, to sem že nekaj gledala, ampak je bil komentar pod milom, da diši kot naravno univerzalno čistilo laugh.gif , pa sem mislila, da bi mogoče še kje drugje pogledala. Bi pa rada kupila vse od ene firme in tule pri PurBabies mi je fajn, ker imajo še za mamo nekaj (za mazanje bradavic) in bi tako imela darilo za malega in za mamico. hmm.gif No ja, mogoče pa gel za umivanje izpustim, pa je. smile.gif
  • 0

#17413 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90530 posts

Posted 04 May 2010 - 11:48 PM

To je pomoje mišljeno, da je brez vonja, neparfumiran pač. Ne kakšen Prilu podoben vonj, če si to mislila. biggrin.gif

• 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 05 May 2010 - 12:10 AM

Ne, ne, imam doma naravno čistilo za tla in točno vem, kakšen vonj ima. Saj ni napačen, ni pa ... dojenčkast. biggrin.gif Ampak verjetno pri malemu doma nimajo naravnega čistila, tako da bi mogoče še šlo skozi. Grem jutri v trgovinico in bom preverila vonj v živo.
  • 0

#17415 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4921 posts

Posted 05 May 2010 - 07:20 AM

Za vse, ki delate v javni upravi imam vprašanje. Koliko znaša letošnji regres? Danes smo ga dobili skupaj s plačo in ne vem posameznega zneska. Plačilnega lista pa tudi še ne bom hitro dobila. Hvala.
  • 0

#17416 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 05 May 2010 - 07:42 AM

Ti sporočim na ZS čez kakšno uro
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#17417 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4921 posts

Posted 05 May 2010 - 07:51 AM

Hvala ti.
  • 0

#17418 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20121 posts

Posted 05 May 2010 - 09:19 AM

Kaj uporabljate za čiščenje ušes? Jst sem si včeraj tok prbila palčko v desnega, da me že dva dni glava boli, a to desno je že itak zapacano malo, čeprav si res velikokrat čistim, zdravnica mi zmeraj reče, naj ne čistim s palčkami, a ve z oljem? A s parafinskim?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#17419 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 05 May 2010 - 10:14 AM

Nilla, jaz ti priporočam Essential Care za dojenčke, mi mamo za našo vse od tega. Zelo fajn. Ne vem no, men se zdi za dojenčke sploh zelo pomembn, da je kozmetika čis naravna, ne pa razne Nivee in podoben crap. hmm.gif Drugač ma pa še L'Occitane tole mazilo, za mamico in za dojenčka.
http://fr1.loccitane...?prod=01BB050KA
  • 0

#17420 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30747 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 May 2010 - 11:58 AM

Mladoletna, jaz si sicer tudi s palčkami, imam pa tudi Audi Spray, ki ga dobiš v lekarnah, uporabim ga pa 1x-2x tedensko, ko se mi zazdi. Pa ko sem imela vodo v ušesu, mi je tudi pomagal. Meni je tut že zdravnica rekla, da imam rahlo vneto po ušesu zaradi palčk, pa si jih sploh ne žokam ne vem kako močno ali globoko.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users