Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

• Guests

Posted 12 April 2008 - 12:29 PM

Grem prečekirat...čeprav ne vem, a so že dobili novo nalogo?
  • 0

#1722 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12053 posts

Posted 12 April 2008 - 12:39 PM

Men pa ne gre v ponk, zakaj morajo na pol nagi okrog skakat. Tud, ko je vroče za znoret, nimam doma nikol samo spodnjih gat in modrca gor, ne vem no...
  • 0

• Guests

Posted 12 April 2008 - 12:55 PM

Ni še sledu o novi nalogi...vsaj jaz nikjer nisem zasledila informacij.

Frida, ne sledim ravno...kdo pa sedaj skače napol nag? Gospodarji ali podložniki?
  • 0

#1724 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12053 posts

Posted 12 April 2008 - 01:04 PM

Ciara, sej ne sledim, ampak dostkrat vidim, so tam babe v modrcih, na prejšnji strani je una blonda v roza majci v modrcu...no, mogoče se je preoblačila, kaj pa vem laugh.gif
  • 0

• Guests

Posted 12 April 2008 - 01:20 PM

Ajaaa, ja tkole je. Ene parkrat so celo imeli navodila od BB, da morajo biti v perilu (ne vem kaj je poanta), so pa tudi ženske same hodile veliko v spodnjem perilu. Gospodarice bivše.
Ko so bili še vsi podložniki, so imeli resnično malo oblek, tako da ni bilo čudno, če so bile ženske v nedrčku in zavite v tista pregrinjala ali deke. Ampak tudi jaz ne štekam, zakaj so potem, ko so bile gospodarice in so imeli vsa svoja oblačila, skakale v perilu....

Če govoriš o Tjaši (blonda v roza majici in modrcu)...ja ona se je preoblačila oz. oblačila. Vsakič, ko se gospodarji in podložniki zamenjajo, se morajo slečt do perila in takšni zamenjati bivalni prostor. Je pa malo nagravžno (vsaj meni), da so morali bivši gospodarji nadeti oblačila, ki so jih malo pred tem slekli podložniki. BB bi jim lahko dal tista nazaj, ki so jih imeli prej v slabšem stanovanju, no.
  • 0

#1726 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 12 April 2008 - 01:41 PM

Včeraj sem celo gledala ene pou ure oddaje. Osenarca mi razen frizure ni bla napačna. Sej ni slaba dokler je tiho.
  • 0

#1727 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12053 posts

Posted 12 April 2008 - 02:07 PM

Ciara - aja hvala za razlago. Pol sm bla pa malčk krivična. oops.gif
  • 0

#1728 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15787 posts

Posted 12 April 2008 - 03:19 PM

Evo za vas samske malo lepotca Sebastjana. laugh.gif

IPB Image

IPB Image
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1729 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 12 April 2008 - 03:21 PM

Ciara, a pol res oblečejo ista oblačila? ohmy.gif Fuuuj no, uni so se skos valjali v teh oblekah, zdej jih morjo pa drugi nost. Si ne predstavljam, da bi dala domače obleke od tujega človeka nase, fuuuuuuuj yucky.gif
  • 0

#1730 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15787 posts

Posted 12 April 2008 - 03:27 PM

Resnično ogabno. Torej je nekdo dobil Markova oblačila??? blink.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

• Guests

Posted 12 April 2008 - 03:27 PM

Ja, kokar jaz vidim, so zdej oni oblečeni v iste cote.

Frida, sej nisi veliko falila. So se tudi same rade slačle.

Deagica laugh.gif (men je Seba preveč nabit, v obraz mi pa ni glih grd no...ni pa moj tip)
  • 0

#1732 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46110 posts

Posted 12 April 2008 - 03:34 PM

QUOTE(Dragica @ 12. 4. 2008 - 16:27) View Post

Resnično ogabno. Torej je nekdo dobil Markova oblačila??? blink.gif
Sandi je imel rdečo majco. Glede na to, da je bil Marko edini med podložniki, ki je imel rdečo majco, je potem sandi tisti "srečnež".

Tak če primerjam lanski BB z letošnjim, se mi zdi ta letošnji boljši. Sicer tudi ta letošnji ni noben presežek, ampak vsaj nekaj delajo. Ne ležijo samo tako kot so oni lani.
  • 0

#1733 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 April 2008 - 04:04 PM

Saj si pa lahko operejo oblačila. Pač pod morzlo vodo in dosti je treba ribat pa en dan bit v spodnjem perilu, da se posuši ampak čisto pa je.
  • 0
Viens, reste ici!

#1734 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 12 April 2008 - 07:56 PM

Lahko pa bi tudi dali oblačila preko ograje gospodarjem in bi jih oni v pralnem stroju oprali.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

• Guests

Posted 12 April 2008 - 08:48 PM

Ne vem točno, kaj je sploh dovoljeno preko ograje dajat. Za hrano npr. niso kaznovani, če jo dajejo, so pa bili kaznovani, ko so gospodarji posodili podložnikom tehtnico.
Je pa možno da BB ni želel, da cela Slovenija sliši, koliko kg so izgubili zaradi slabe hrane laugh.gif
  • 0

#1736 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 12 April 2008 - 09:00 PM

Hišnega inventarja ne smejo dat preko kolk sem slišala.
  • 0

#1737 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 April 2008 - 09:01 PM

Jaz jim ne bi cunj oprala. devil.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1738 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 April 2008 - 10:34 PM

QUOTE(Dragica @ 12. 4. 2008 - 16:19) View Post

Evo za vas samske malo lepotca Sebastjana. laugh.gif

IPB Image

Pimpek! woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1739 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15787 posts

Posted 12 April 2008 - 11:40 PM

Kaj se ti naslajaš, sem rekla, da samo za samske. sleep.gif
  • 0

#1740 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 April 2008 - 12:04 AM

Bucibuc. twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users