Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1721 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 06 September 2007 - 03:50 PM

Določene ljudi bom ravnokar poslala v 3 pisane marjetice cry.gif
  • 0

#1722 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26108 posts

Posted 06 September 2007 - 03:51 PM

jst pa nč ne znam za jutrišnji izpit. Jebat ga... biggrin.gif
  • 0

#1723 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 06 September 2007 - 04:23 PM

-ne bom več kadila sploh!
  • 0

#1724 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 06 September 2007 - 06:08 PM

ja Tita js morm tut nehat k tole je pa mal premraz za zunej bit, prej nama je s prjatlco skor zanohtal k sva ble na kavi pa zuni sedele in se giftale... pa še ledvica bolijo... ahhhh

Skratka, spovedujem se da sm padla izpit pa da ne povem nobenmu razn vam! hehe
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#1725 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14261 posts

Posted 06 September 2007 - 10:32 PM

Uživam se pogovarjati s P. oops.gif
Samo vprašanje je kdaj bo postal dolgočasen oz. predvidljiv
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1726 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 07 September 2007 - 12:06 AM

Zamenjala avatar, ker sem preveč blebetala......
  • 0

#1727 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 07 September 2007 - 09:39 AM

Prou izzivam, no. Lahko bi si mal pogledala snov, ampak ne...na forumu visim. ermm.gif

P.S.: iiiiii, moj profesor je pršu mim. oops.gif (ta k me je povabu, da pridem diplomsko k njemu delat... oops.gif kok ma lepe hozentregarje!)
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1728 Bibi

Bibi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 173 posts

Posted 07 September 2007 - 11:52 AM

jst pa kr neki časa zej nism bil aktivn na forumu, ker sm mel 2 šihta in nekak ni blo časa. No sej me tko ni nben pogrešu sad.gif
Pa en majčken len sm ratu zarad počitnic smile.gif
  • 0
You're the reason I believe, you're the reason I sing,
you're the reason angels tangle me in heavenly things.
It's been a long road so hard and cold,
but you keepin' me warm with your heart of gold.

#1729 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14261 posts

Posted 07 September 2007 - 06:30 PM

Nehala sem se učit. Niti slučajno nisem predeala za danes, ampaka prav ne morem več. Rabim premor
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1730 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 07 September 2007 - 06:34 PM

Madona cel dan je prišel naokol s svetlobno hitrostjo. ne vem kaj js delam. Naučila se nism NIČ. Zdej pa se bom do polnoči non stop učila rolleyes.gif ermm.gif verymad.gif mad.gif evil.gif down.gif sad.gif
  • 0

#1731 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 07 September 2007 - 06:45 PM

Čist nč se mi ne da. Končno je vikend, jaz pa ne vem kaj naj sama s sabo. Sigurno se bom spet spravla pred televizijo pa gledala posnete gledališke predstave. Pa tok je mraz, čist mam ledene roke in noge, drgač me pa sploh ne zebe. sad.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#1732 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 07 September 2007 - 06:49 PM

Ne da se mi dons na eno rojstnodnevno žurko tko da sm nabučarla da se ful slabo počutm... bla bla bla... ma ne da se mi res ne!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#1733 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 07 September 2007 - 10:20 PM

Nisem pridna. verymad.gif Bad, bad me!
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1734 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 08 September 2007 - 07:58 AM

eno uro, predn bi mogl it za cel vikend h kolegu, sm zatrmarla in odpovedala. fant ni mogu pokenslat, ker nobena od tistih mumij od folka nima izpita za avto. sicer ne vem, ker me ni sploh poklicu, js pa tut njega ne, predvidevam, da je besn k strela ermm.gif sam js ne morm pomagat, če vlečš goro zvočnikov sabo, računalnik in ta velik lcd, je ja jasno, da se ne bo cel vikend hribolazlo, ampak SPET gledalo friking south park. za to je pa škoda mojga cajta
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1735 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 08 September 2007 - 11:28 PM

Jaz si bom čist bioritem zjebal s tem nočnim msn-janjem oops.gif
  • 0

#1736 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 09 September 2007 - 12:19 AM

Prfoks mi je pokvaru dan oz. leto. Nej se gre solit najraje bi ga preklela, čeprav sn naredla izpit in itak da sn ga, sm tko slab, za obest. Kak gnoj je, kr vem, da sem znala več kot za eno usrano 6 down.gif . Prav jezna sem, kr razbila bi tipsona. Enostavno se ne morem sprijaznit. Če bi ga mogla drug let gledat, tko bolje, da mu rečem nej se j....... cry.gif
  • 0

#1737 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 09 September 2007 - 10:33 AM

Spovedujem se da ne morem več prenašat kolegice. Nevem kako smo bile lahko lani kot rit in srajca, si vse povedale, zdej pa jo komaj prenašam. Totalno otročje se obnaša. Stalno gleda za nekimi tipi, ki so kao hudi, potem me vpraša kakšni se mi zdijo in če moj odgovor ni skladen z njenimi pričakovanji, potem je treba že na veliko obračat oči okrog ali pa mi povedat da se ne da pogovarjat z mano. Ko pa se prislini zraven še njena sestra, to je šele huda kombinacija. Obema bi jih enih par povedala in se jima smejala. twisted.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#1738 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 09 September 2007 - 02:27 PM

Zgubla sm totalno vse samospoštovanje. Pustila sm enmu tipu da dela z mano kar hoče- ratala sm njegova lutka. Nemorm se mu upret, čeprov vem da bi se mogla, vem kok je narobe vse kar delam, vedno mi je žou, vsi mi govorijo kok sm neumna. Gdaj bom končno lahko nehala? Zakaj sm tok neumna da psutim da folk tko dela z mano? Nočm več tko živet ker je iz dneva v dan slabš, ker je iz dneva v dan težje, ker vedno več folka razočaram, najbl pa sebe. ZAKAAAJ SM TOOOK NEUMNAAA???? cry.gif cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1739 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 September 2007 - 02:36 PM

QUOTE(rain_girl @ 9. 9. 2007 - 11:33) View Post

Spovedujem se da ne morem več prenašat kolegice. Nevem kako smo bile lahko lani kot rit in srajca, si vse povedale, zdej pa jo komaj prenašam. Totalno otročje se obnaša. Stalno gleda za nekimi tipi, ki so kao hudi, potem me vpraša kakšni se mi zdijo in če moj odgovor ni skladen z njenimi pričakovanji, potem je treba že na veliko obračat oči okrog ali pa mi povedat da se ne da pogovarjat z mano. Ko pa se prislini zraven še njena sestra, to je šele huda kombinacija. Obema bi jih enih par povedala in se jima smejala. twisted.gif

Hm. Podobna situacija .. Ne vem, prijateljica me je ful začela živcirat, zdej so mi njene napakice postale napake, njeno obnašanje in karatkter nasploh .. Ne vem, obnaša se kot da je primila boga za jajca in mora bit vse po njeno, za kompromise in dogovarjanja očitno še ni slišala. In njena otročja trma, človeka prime da bijo sredi ulice prebutal, da se ne bi več pobrala. Ugh.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1740 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 09 September 2007 - 02:42 PM

Učer sm ga mal "srala" biggrin.gif

Zdj sm pa fejst zmedena. Kako se že temu reče? Med dvema ognjema. S tem da z učerajšnjega ognja tut dima ne bo več, drugi pa ne vem če še gori.

Ahhh ermm.gif ermm.gif

če me zdj kj štekate...
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users