Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1721 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 18 August 2008 - 05:20 PM

Jaz sem jo kupila prejšnji teden pa velja do 10.10. Pa tudi kakšne 2 tedna po tem roku je še čisto vredu. Jaz jih porabim brez problema.
  • 0

#1722 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 18 August 2008 - 05:23 PM

Ja, Dilema, velja. Jutri sporočim "rezultate".
  • 0

#1723 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 August 2008 - 05:58 PM

QUOTE(Sarah @ 18. 8. 2008 - 18:15) View Post

45g je kar precej, a jo uspete brez problema porabit? Kolko pa naj bi sploh trajale?

Čuje se kar precej, ampak v bistvu ni.
Vsaj moje izkušnje so take, da so njihove maske zlo, zlo goste in jih ful težko naneseš fejst na tanko, zato se jih več porabi. Jaz imam masko za en mesec, tko za ene 10 uporab.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1724 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 August 2008 - 06:07 PM

Za Love Lettuce (spet ne vem, če je druga prava beseda laugh.gif ) sem dala danes 8,89€. Jo je pa res ful malo. Meni je rekla, da je za 5 uporab za cel obraz, za T-predel pa za 8.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1725 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 August 2008 - 06:31 PM

Mladoletna, 45g jo je, ane? wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1726 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 August 2008 - 06:38 PM

Ja. Samo ne vem, od kje je tebi to veliko biggrin.gif ... ker to je res mini mini. Pa ful jo res dost na debel daš gor. Meni je ful smešno, če ti tam probaš 3 maske, par ploščic, kakšno milo, pa si si privoščil kakšnih 10€ laugh.gif .
  • 0

#1727 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 August 2008 - 06:39 PM

Pet uporab po celem obrazu se mi zdi ful malo. Jaz ne šparam z njo, pa jo imam za več kot 5 uporab.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1728 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 August 2008 - 06:40 PM

Misliš rečt 100€? wink.gif

Ja meni je 45g dosti glede na to kolko traja. To je količinsko en navaden lonček od kreme (ponavadi so 50, ane) in glede na to kolko traja, je je kar.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1729 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 August 2008 - 06:45 PM

Sarah, ni fora v količini kot taki, ampak v konsistenci maske. Kreme so ponavadi kremaste in zeeelo mazljive, Lush maske pa niso in se jih zato porabi neprimerljivo več. Njihove maske so zelo, zelo kompaktne in izjemno goste, zato jih je dobesedno nemogoče nanest ful na tanko, ker se enostavno ne dajo tolk razmazat. Posledično tudi naneseš debelejšo plast in se je porabi ful več. Recim primer - Suki glinene maske je 30ml, ampak je izjemno redka in jo lahko namažeš ultra natanko, zato jo lahko maš dobesedno za 30 uporab. Lushevih mask je pa 45g in jih lahko maš za maksimalno 10 uporab, pa še to samo v primeru, da se matraš pri nanosu in fajn razmažeš.
  • 0

#1730 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 August 2008 - 06:52 PM

Vem vem, sej imaš prav. Ampak vseeno, malo čudno mi je da je zgolj za 5 uporab, si ne predstavjam. tongue.gif Bom poročala, ko se dokopljem do nje! biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1731 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 18 August 2008 - 07:05 PM

Meni definitivno drži za več kot 10 uporab, pa nič ne šparam z nanosom.
  • 0

#1732 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 August 2008 - 07:15 PM

QUOTE(Sarah @ 18. 8. 2008 - 19:52) View Post

Vem vem, sej imaš prav. Ampak vseeno, malo čudno mi je da je zgolj za 5 uporab, si ne predstavjam. tongue.gif Bom poročala, ko se dokopljem do nje! biggrin.gif

Ne, sej za samo 5 uporab definitivno ni. Kot sem napisala, meni zdrži 10 nanosov.
  • 0

#1733 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 August 2008 - 07:30 PM

Vem, Mladoletna pa je rekla da se ji zdi ful malo in da je tudi trgovka rekla da je za 5 uporab. biggrin.gif Me prav zanima koliko bo meni trajalo. Samo kdo ve kdaj pridem do nje. tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1734 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 August 2008 - 08:11 PM

Jutri meni Klavdija prinese eno in bom vidla, koliko mi bo tista trajala. Verjetno so med njimi kakšna odstopanja v gostoti, tako da bom videla, če bo ta nova kaj dlje trajala.
  • 0

#1735 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 August 2008 - 09:40 PM

Meni jo je prodajalka ful na debelo nanesla. In verjetno je s takim nanosom za 5 uporab. Ne razumem, da bi prodajalka manj rekla, kot je v resnici. Mislim ni logično laugh.gif .
  • 0

#1736 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 August 2008 - 09:54 PM

Ja očitno so take njene izkušnje. Jaz pa ti povem, da ob normalnem nanosu iz te maske zagotovo dobiš 10 nanosov. Če si boš pa ekstremno na debelo nanašala, pol pa seveda ne - ampak to je logično. Jaz na splošno pri kozmetiki nikoli ne šparam oz. dostkrat zelo pretiravam s količino (recimo 200ml masko za lase imam za maksimalno 6 nanosov), pa sem imela Love Lettuce zihr za več ene 10 nanosov po celem obrazu. Itak ti pa tudi priporočam, da je ne nanašaš preveč na debelo, ker se bo potem posušila ob svetem Nikoli.
  • 0

#1737 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 August 2008 - 10:21 PM

Dele imam masko gor (sem pri miru ko hudič, ker se mi zdi, da je koža v koščkih laugh.gif ) in sem jo porabila za T-predel kot en kakec od 3letne želve. Ful malo, in predvidevam, da obm imela za ene 20 uporab. cool.gif

Že komaj čakam, da sperem oops.gif

Kok časa jo imaš ti gor? Jaz jo mislim imet 18min. hmm.gif
  • 0

#1738 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 19 August 2008 - 09:38 AM

QUOTE(Klavdija27 @ 18. 8. 2008 - 17:21) View Post
Pogosto se oziram na VB stran, tam piše da so maske težke 75 g. Pri nas pa tolko manjše? Sprašujem pač, ve imate več izkušenj, jaz nisem še nikoli kupila nobene, bom pa kmalu.

Jaz bi dala roko v ogenj, da je moje LL 75 g in ne 45 ! Cena je bila pa okrog 8.50 €.

Prodajalka je rekla, da se ima to masko 10 min gor. sleep.gif
Pa tudi, se mi ne zdi najbolj smiselno jo imeti tako dolgo gor - se že veliko prej posuši. Pa tudi jaz bom imela masko za najmanj 10 uporab, je pa res, da ne maram pretiravati z nanosom.
Sedaj sem ugotovila, da je masko najbolje uporabiti zjutraj! thumbup.gif Res res dobro razmasti, po spiranju nisem nanesla ničesar več, pa se cel dan nisem zasvetila! =) Bi pa znala rahlo izsušiti hmm.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1739 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 19 August 2008 - 10:55 AM

Ja, Matilda ima prav. Maske je notri 75 g, ampak je v istem lončku kot kremice za obraz, ampak je pač maska težja zaradi gline ipd. Jaz sem kupila Love Lettuce ravnokar in je bila malo čez 8€. Niti ni toliko, ker mislim, da je za kar ene 10 uporab. Jaz sem jo uporabila do sedaj 2x, pa je je notri še ful. Pa si jo dam čisto normalno gor, rabi dolgo časa, da se posuši.
Mask of magnaminty pa pri nas prodajajo samo v navečji pakungi /tisti 315 g), majhne pa pri nas sploh ni za dobit. Zdržala pa naj bi 4 mesece, ampak meni je še enkrat toliko!! Sem jo pa imela v hladilniku (te ni ravno nujno imeti v hladilniku) in je bila čisto ok.

A res bojo ukinili Creamy candy penečo kopel? Jaz se namreč prebrala, da naj bi bil to eden izmed njihov bestsellerjev...
Tisti dve kremi za obraz pa sigurno ukinjjo, ker pridejo namreč 3 nove ven. Skin nanny, Pradise regained in Vanishing cream (mene posebej zanima ta, saj naj bi bila za bolj mastno kožo oziroma za tiste, ki se borimo z mozoljčki! - ne vsebuje namreč kakavovega masla, ki lmaši pore).
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#1740 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 19 August 2008 - 11:29 AM

QUOTE(Cebelica_Maja @ 19. 8. 2008 - 11:55) View Post

Tisti dve kremi za obraz pa sigurno ukinjjo, ker pridejo namreč 3 nove ven. Skin nanny, Pradise regained in Vanishing cream (mene posebej zanima ta, saj naj bi bila za bolj mastno kožo oziroma za tiste, ki se borimo z mozoljčki! - ne vsebuje namreč kakavovega masla, ki lmaši pore).

Kateri pa sta ti dve kremi? huh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users