Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1721 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11877 posts

Posted 27 November 2022 - 07:35 AM

Jaz sem imela v mislih 2many4granny, to kot M.

Teh, ki jih Podgana omenja, pa ne poznam.

• 0

#1722 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17634 posts

Posted 03 December 2022 - 05:49 AM

O kateri knjigi piše ADP, a od Davida Župančiča? :D
Kako je smešen ta klan s tem "woke" sentimentom
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1723 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11877 posts

Posted 03 December 2022 - 06:46 AM

Ziher o njemu ja.
  • 0

#1724 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16844 posts

Posted 03 December 2022 - 08:28 AM

Aha na A1 profilu.
Tudi jaz je ne bi prebrala. Tipa ne morem. Njega v eno smer ne, Ane pa ne v drugo. Tudi njene knjige ne bi prebrala. Skoda mojega casa, kot pravi :lol:pustimo ljudem pravico do svojega mnenja. Njeni storiji so pravo nasprotje tega. Kot neka razsvetljena zenska bi morala pustiti cloveku da trobi svoje in ne motit svoje energije s tem. To da ji sledilke pisejo da blokirajo ljudi ki kupijo ali berejo to knjigo....mi je tako zelo lame in res pravo nasprotje razsvetljenosti, kot ona pravi.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1725 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17634 posts

Posted 03 December 2022 - 10:09 AM

Verjetno mislijo, da gre za propagando za cepljenje. No, kakorkoli, vsak lahko bere, kar mu paše. Prej bi rekla, da gre za foušijo, saj njena knjiga se ne bi tako dobro prodajala :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1726 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19182 posts

Posted 03 December 2022 - 10:10 AM

Koliko stvari bi ji lahko na te storije napisala. Dokaz enoumja, da blokira ljudi... Hm, koliko jih je ona blokirala?

David podpira zlocestno gibanje... Za crknit, res 😂
  • 0

#1727 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16844 posts

Posted 03 December 2022 - 12:48 PM

Ona dela isto...
Tudi svoje bece goji okrog sebe in ploska samo tistim, ki mislijo enako.
Tudi jaz mislim, da gre bolj za fousijo.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1728 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46056 posts

Posted 03 December 2022 - 12:50 PM

Zakaj se sploh sledite tej zenski, ce vas tako trigira?
  • 0

#1729 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19182 posts

Posted 03 December 2022 - 12:56 PM

Jaz ji ne, že dolgo, ker je ne morem. Sem šla pogledat, o čem je govora.
  • 0

#1730 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17634 posts

Posted 03 December 2022 - 12:59 PM

Če se pogovarjamo o vsebinah teh in onih ljudi na IG, ne pomeni, da nas avtomatsko trigirajo. Saj temu je tema tudi namenjena, ali ne?
Jaz sledim zaradi recimo 20% koristnih vsebin, ki jih še ima. Lahko bi odsledila in le tu in tam pokukala na highlighte, pa bi bilo podobno, ker itak ne pogledam vsega kar objavi.
  • 0

Bill Bullard

#1731 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16844 posts

Posted 03 December 2022 - 01:03 PM

Mene ne trigira. Smesna mi je, v bistvu me entertaina ker govori eno, dela pa drugo.
Ne sledim je, jo pa dostikrat kliknem. Sicer je med njenimi vsebinami res samo se zelo malo uporabnega, vecinoma je samo prodaja.
Z Valensom vec ne sodeluje, ne uporablja vec njihovih produktov, je zadnjic rekla, nima vec kode, zakaj ne sodeluje in zakaj so zdaj DREK (to je rekla, samo z drugimi besedami) pa ni razlozila.
Mami je rekla da caka dan, da jo bo Damjan poslal v k*. Pa sem ji rekla, da bo prej se zemlja nehala vrteti kot da se bo to zgodilo, ga predobro poznam. Njemu to dejansko ustreza.
  • 0

#1732 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19182 posts

Posted 03 December 2022 - 01:06 PM

A na predstavitvi te knjige od Tixi in Tajke včeraj je tudi ni bilo al se motim?
  • 0

#1733 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11877 posts

Posted 03 December 2022 - 01:08 PM

Jaz jo tudi spremljam, ker mi ima koristne informacije, jih pa filtriram. Isto od wtf, bombardiral je svoje storije glede knjige in sem ga dala zdaj na mute za nekaj časa, ker je dolgočasen.

Od Ane mož mi pa ne deluje, da je nesrečen, mi delujeta, da sta za skupaj...

• 0

#1734 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11877 posts

Posted 03 December 2022 - 01:09 PM

A na predstavitvi te knjige od Tixi in Tajke včeraj je tudi ni bilo al se motim?

Pomoje ne, ker drugače bi že delila.

• 0

#1735 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46056 posts

Posted 03 December 2022 - 01:12 PM

No, glede na to kolikokrat je omenjena v tej temi in to ponavadi ne napisete nic kaj pozitivnega o njenih up-to-date objavah, sem mislila, da ji sledite kljub temu, da vam gre na zivce. Ocitno sem se zmotila.
  • 0

#1736 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16844 posts

Posted 03 December 2022 - 01:12 PM

Ja njen moz je zelo srecen clovek a tak je bil ze pred njo. On res na zivljenje gleda tako pozitivno da....vedno in povsod. Tudi nikoli ni slabovoljen.
Je pa res da je tudi zelo zelo potrpezljiv in kdo bi rekel da copatast, zato jima pa laufa.
  • 0

#1737 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 03 December 2022 - 01:13 PM

Pomojem je malo vprasanje casa,kdaj bodo tej zenski licenco vzeli a?

Sicer pa ona res ni zdrava. Je blazno inteligentna,to ja, ampak je temu primerno tudi cez les, vcasih mi deluje malo shizofreno. Ne vem, sicer pogledam ko katera tu kaj napise, sem ena tistih ki me je blokirala 🤣
  • 0

#1738 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16844 posts

Posted 03 December 2022 - 01:15 PM

Ona te knjige sploh omenila ni. Kar ni je neverjetno po svoje.
  • 0

#1739 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11877 posts

Posted 03 December 2022 - 01:17 PM

O Ora, dej nehi :D Kaj si ji pa zabrusila?

Jaz jo dejansko rada spremljam, trigirala me je samo, ko je imela un filter, ko je bila kot jasnovidka s tistimi ogromnimi žnabli

• 0

#1740 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17310 posts

Posted 03 December 2022 - 01:30 PM

Mene res redkokdo razburi na IG. Pa se to je premocna beseda. Vecinoma me dolgocasijo. Tudi WTF me je zacel, res je. Pa se od malo vecjih literarnih komplikatorjev sem zasledila, da knjiga ni oz. je slabo lektorirana.
Ko pa Ano obcasno pogledam, pa tudi nic ne skacem. Bmk. Saj kaj ima celo prav vcasih 😁 Samo nacin je pa res milo receno cuden.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users