Končno lahko še jaz nekaj prispevam

Sama namreč nikoli ne hodim na koncerte, do zdaj sem bila samo na Plavem Orkestru v Tivoliju 2 leti nazaj. Včeraj sva bili z mami na Dunaju na
Bruno Marsu, in tole je bilo NORO!
Z mami sva malo pohajkovali po Dunaju, v dvorano naj bi začeli spuščat 18.30, začelo naj bi se pa 19.30. Že vsaj dve uri preden so začeli spuščat notri, je bila pred dvorano fuuul gužva, verjetno so čakali tisti za parter. Ob 18.30 jaz še nisem videla toliko ljudi na kupu, čist zares.

Organizacija je bila zakon, povsod so stali zaposleni, ki so te vodili direkt do sedeža (sva bili na levem delu tribun). Ob 19.30 je začela neka ženska kot predskupina, imena se ne spomnim, se je pa predstavila kot avtorica pesmi I'm coming home, Love the way ou lie itd, ki jih je vmes tudi zapela. Drugač je furala pa en zatežen metal/rock, komaj sem čakala, da se spoka.
Bruno je namesto ob pol 8h začel eno uro kasneje, mene je čist očaral. Prej nisem bila neki ful fanica, mami je bila bolj, ampak je res noro simpatičeen, prijazen, živahen in poln energije, pa glas ima PRELEP. V živo poje še boljše kotna posnetkih, pa čeprav sama ful nimam posluha itd. lahko trdim, da ni falil niti tona, res tok lepo je epl da so mi šle kocine pokonci. Vzdušje se je tut razživelo po dveh komadih, ko je zaigral Lazy song je šla cela dvorana na noge, res je bil noro dober. Pa množica, med 15 in 20k ljudi, tega še nisem doživela, pa ko smo vsi peli skupaj, res nooooor filing! Igral je uro in pol, meni se je kar hitro končalo, ne vem pa, kakšni os "standardi" na koncertih.
Pogrešala sem komade "Talking to the moon" in "Somewhere in Brooklyn" (teh verjetno ni zaigral, ker so bonus komadi na plati) in pa "Dancing in the miror" (ta je pa priredba in je verjetno zato ni smel?).
Populacija je bila večinoma precej mlada, ni bilo sicer majhnih otrok, so bili pa večinoma tam nekje 15-18 letniki, tako na uč. Jaz sem res noro uživala, pa kar malo sem se zaljubila vanj ker je res noro simpatičen, ga zdaj drugače gledam. Sem dobila več kot sem pričakovala.