Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#1721 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 27 July 2011 - 08:37 PM

Bilo je SUPER!!!

Posebni gost, ki nas je pa 1 uro ogreval, je bil pa Jimmy Cliff. Verjetno ne rabim komentirat, da je že on naredil tak žur, da ... biggrin.gif Sicer je že malo starejši, ampak FUL energičen, skos skakal po odru v reggae beatu in animiral množico! Potem so si vzeli nekaj časa, da so preuredili oder, tako da je Jack prišel gor ob 21:40 in je potem 2h pel in igral (je pozdravil navzoče z "Zdravo!", haha thumbup.gif ).

Prve pesmi so bile z novega albuma, potem pa malo mešano na žaru smile.gif. Na koncu (v "podaljšku") so bili moji najljubši komadi, tako da je bil super finiš. Zvok je bil odličen (za moja "hrupa" nevajena ušesa sicer malo preveč naglas, ostali pa niso imeli težav), v ozadju so se vrteli posnetki morja ipd. - skratka, krasno vzdušje.

Fotke pa kak clip bo pa AP nalepila, ker so njene neprimerljivo boljše kvalitete smile.gif. Je pa par posnetkov že na YT, recimo tale: KLIK
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1722 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 08 September 2011 - 09:03 AM

http://www.eventim.s...2442/event.html

woot.gif

In, ce je kdo v dvomih glede obiska:

sleep.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1723 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 08 September 2011 - 09:06 AM

Midve z mami greva pa 12.10. na koncert Bruno Marsa. biggrin.gif To bo prvi velik koncert zame (lani sem bila še na Plavem Orkestru no, ampak bo tole pomojem še vseeno večje), se že ful veselim. Pa čeprav ga drugače ne poslušam spet tok, ampak je mami čist navdušena. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1724 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 12 September 2011 - 12:20 PM

Sally, nič nisi povedala kako je bilo na Bryanu Adamsu. Si šla potem?

QUOTE(Kinky @ 17. 5. 2011 - 20:16) View Post

Adi je res fenomenalen, ga pa ŽAL še nikoli nisem videla v živo; redko ima koncerte, nikoli ne zasledim. sad.gif
Kinky, če želiš it poslušat Adija:
Pripravite se na veliki koncert ob 30.obletnici glasbenega ustvarjanja, ki bo v četrtek , 13.oktobra v Cvetličarni v Ljubljani!!! Adi Smolar & Mestni postopači - promocija novega albuma SE POČASI DALEČ PRIDE, pa tudi stare uspešnice vas bodo razveseljevale vse do jutra!!! Vstopnice že kmalu v prodaji! smile.gif NE ZAMUDITE!

• 0

#1725 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 September 2011 - 12:26 PM

Uu, HVALA!! smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1726 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 12 September 2011 - 12:35 PM

Ni zakaj. wink.gif
  • 0

#1727 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 12 September 2011 - 01:05 PM

http://www.eventim.s...8177/event.html
w00t2.gif

http://www.hr.metalfest.eu/
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#1728 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24559 posts

Posted 12 September 2011 - 01:38 PM

V petek so The Dubliners
Na Kupujmo.si imajo karte -50%
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1729 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24559 posts

Posted 19 September 2011 - 10:02 AM

Evo samo pohvalim, da so The Dublinarsi bili super! Saj tisti, ki so večkrat na njihovih koncertih verjetno opazijo, da imajo skoz iste fore (predvidevam). Jaz sem bila prvič in mi je bilo res dobro. So pa že stari in svaka jim čast za tako kariero!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1730 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 19 September 2011 - 08:11 PM

Katera gre potem na Hurts v ZG? Jaz še nisem sigurna.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1731 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 September 2011 - 08:15 PM

Jaz bi ful rada šla, samo ne vem še.. trenutno sem tako na tesno s financami. sad.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1732 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 19 September 2011 - 08:24 PM

Ja, enako, bi pa rada dobila prevoz nekje, ker se mi zdi zamalo dat za bus skoraj 2X toliko, kot za karto.

• 0

― V. Van Gogh

#1733 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 September 2011 - 08:27 PM

A so karte sploh še?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1734 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 19 September 2011 - 08:30 PM

Jaz tudi še nevem ...
Karte so še ja, 40€. KLIK
  • 0

#1735 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 19 September 2011 - 08:33 PM

Ja, na koncerti.net imajo samo aranžmaje, na Eventimu so pa karte 40, klik.

• 0

― V. Van Gogh

#1736 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 September 2011 - 08:34 PM

Aham. Ma jaz nimam s kom it, LOL, fantu to ni všeč.
So pa podražali karte! Od 15.9. naprej je šele ta cena, prej so bile 30 pa nekaj, se mi je zdelo!

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1737 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 19 September 2011 - 08:54 PM

Ane, meni se tudi zdi. :/

• 0

― V. Van Gogh

#1738 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 19 September 2011 - 08:59 PM

Ja. Do 14.9. so stale karte 31€.
  • 0

#1739 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 01 October 2011 - 07:41 AM

http://www.eventim.s...erformance.html woot.gif
  • 0

#1740 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 13 October 2011 - 12:34 PM

Končno lahko še jaz nekaj prispevam woot.gif Sama namreč nikoli ne hodim na koncerte, do zdaj sem bila samo na Plavem Orkestru v Tivoliju 2 leti nazaj. Včeraj sva bili z mami na Dunaju na Bruno Marsu, in tole je bilo NORO!

Z mami sva malo pohajkovali po Dunaju, v dvorano naj bi začeli spuščat 18.30, začelo naj bi se pa 19.30. Že vsaj dve uri preden so začeli spuščat notri, je bila pred dvorano fuuul gužva, verjetno so čakali tisti za parter. Ob 18.30 jaz še nisem videla toliko ljudi na kupu, čist zares. laugh.gif Organizacija je bila zakon, povsod so stali zaposleni, ki so te vodili direkt do sedeža (sva bili na levem delu tribun). Ob 19.30 je začela neka ženska kot predskupina, imena se ne spomnim, se je pa predstavila kot avtorica pesmi I'm coming home, Love the way ou lie itd, ki jih je vmes tudi zapela. Drugač je furala pa en zatežen metal/rock, komaj sem čakala, da se spoka.

Bruno je namesto ob pol 8h začel eno uro kasneje, mene je čist očaral. Prej nisem bila neki ful fanica, mami je bila bolj, ampak je res noro simpatičeen, prijazen, živahen in poln energije, pa glas ima PRELEP. V živo poje še boljše kotna posnetkih, pa čeprav sama ful nimam posluha itd. lahko trdim, da ni falil niti tona, res tok lepo je epl da so mi šle kocine pokonci. Vzdušje se je tut razživelo po dveh komadih, ko je zaigral Lazy song je šla cela dvorana na noge, res je bil noro dober. Pa množica, med 15 in 20k ljudi, tega še nisem doživela, pa ko smo vsi peli skupaj, res nooooor filing! Igral je uro in pol, meni se je kar hitro končalo, ne vem pa, kakšni os "standardi" na koncertih.

Pogrešala sem komade "Talking to the moon" in "Somewhere in Brooklyn" (teh verjetno ni zaigral, ker so bonus komadi na plati) in pa "Dancing in the miror" (ta je pa priredba in je verjetno zato ni smel?).

Populacija je bila večinoma precej mlada, ni bilo sicer majhnih otrok, so bili pa večinoma tam nekje 15-18 letniki, tako na uč. Jaz sem res noro uživala, pa kar malo sem se zaljubila vanj ker je res noro simpatičen, ga zdaj drugače gledam. Sem dobila več kot sem pričakovala. thumbup.gif
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users