Slovenske restavracije in lokali z vegansko ponudbo

Veganska in vegetarijanska prehrana
Posted 23 April 2013 - 09:19 PM
Posted 25 April 2013 - 08:12 AM
Pohvaliti moram Bliss Burger v fast foodu v BTCju, Loving Planet. Meni je res božanski, ga priporočam vsem.
Tam lahko kupite tudi veganske šunke in salame. Jaz sem zahtevala Rajkota, ampak ga je žal zmanjkalo. Imajo tudi 'mortadelo' in 'pariško',
ampak nisem vzela, ker teh salam namreč nikoli nisem marala.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 April 2013 - 07:35 AM
Včerajšnje kosilo
juha iz cvetače in krompirja ter beluši v pečici, poleg pa kvinoja z bučkami, solata (motovilec, češnjev paradižnik, bučna semena, mlada čebula)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 27 April 2013 - 07:52 AM
Ena od vecerij prejsnjega tedna:
krompirjevi kroketi z zabeljeno kuhano zelenjavo in strocnicami v paradiznikovi omaki
Vceraj so bile na sporedu tortilije .
Posted 27 April 2013 - 08:30 AM
Krompirjevi kroketi. Sama delala?
Posted 27 April 2013 - 10:39 AM
Ne, courtesy of albert heijn . Nizozemci so malo udarjeni na krompir, ga dobis v raznoraznih oblikah
.
Posted 27 April 2013 - 10:41 AM
To do list:
move to Holland.
Hvala za odgovor. Poznam AH, ko sem bila 2 poletji gor, sem non stop tam kupovala.
Posted 28 April 2013 - 06:42 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 April 2013 - 06:55 PM
Te z mlekom so ful dobre!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 April 2013 - 07:43 AM
Kinky, Anouk, oboje zelo dobro zgleda!
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 05 May 2013 - 04:34 PM
Odkrivam zdaj ta veganska mleka in moram rečti, da so mi do zdaj vsa dobra in ravno prav čutim okus - riž/kokos, riž/kakav,
riž/mandelj (ta mi je super tudi sam ali pa s kosmiči) in riž/lešnik. Mešam pa 1/3 mleka in 2/3 vode (za kavo).
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 05 May 2013 - 04:40 PM
Riž/mandelj katera znamka je? Sounds interesting, da malo menjam.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 May 2013 - 04:42 PM
Isti kot vsa druga. Isola BIO.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 May 2013 - 04:44 PM
Teh ponavadi ne vzamem, se mi zdi, da so najdražja Bom poskusila, hvala!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 May 2013 - 04:45 PM
Saj mislim, da kar so Za v kavo si ga jaz vseeno privoščim.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 May 2013 - 04:55 PM
Fluffy, si probala Veggie riževo? Jaz skos tega kupujem. Ovseno mi pa ni všeč.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 May 2013 - 04:58 PM
Jaz pa obožujem oba, Veggie ovseno in riževo. Sicer so mi Isola boljši, ampak so tudi dražji. Ovseno mi je fajn, ker je bolj nevtralno, riževo mi je pa super malo za posladkat.
After all this time?
Always.
Posted 05 May 2013 - 05:09 PM
Mandljevo pijem Yoja Joya , kupila sem tudi od Alpro, a še nisem probala.
Jinadaze, Veggie ovseno mi je zelo všeč, sem ga kar nekaj časa redno pila v kavi, riževo
pa mi izrazito ni všeč - sem ga probala pri kolegici - kot cukrana voda. :s
Od Isola BIO imam lešnikovo, kokosovo in kakavno - vsa odlična! Kakavno je res samo malo
za vlit v kavo, ker je precej sladko in močno.
Posted 05 May 2013 - 05:28 PM
Se strinjam glede Isola Bio. Pač so dražja, ja, ampak glede na to, da sedaj nič ne porabim za jogurte in sire, si pač privoščim to mleko.
In tudi jaz ga pijem samo v kavi, včasih rabim za palačinke, drugače pa ga ne pijem. Sedaj sem ga nabavila 10 litrov, upam, da zdrži en lep čas.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users