Razna vprašanja glede prehranjevanja!
Posted 28 September 2011 - 11:56 AM

Pablo Picasso
Posted 28 September 2011 - 11:58 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 September 2011 - 12:16 PM
Mogoče je pa bila, ampak tako zmleta in zakamuflirana, da nihče ni opazil.

Ma ne, jaz prav razmišljam zdej in se res ni čutilo niti pikice pariške, po moje je bila res samo zelenjava in jajca.

Pablo Picasso
Posted 28 September 2011 - 12:38 PM
Smrdi že enako. XD V to skupino uvrščam tudi poliko.
Se mi zdi, da take salame tlačijo mladičem in pa starim, ki imajo slabe zobe/jih nimajo.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 September 2011 - 12:41 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 28 September 2011 - 01:27 PM
Sem pravkar prebrala na reklamnem letaku, da je posebna v Lidlu znižana. -.-
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 28 September 2011 - 02:48 PM
Coco mogoče je, ker jst tut nisem vedla, da je notri, ma ful bol po zelenjavi okus.
Posted 28 September 2011 - 02:52 PM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 28 September 2011 - 08:55 PM
- močnik,
- ribji namaz (taki sivi kosi na kruhu, kot razmocene salonitne plosce),
- rdeca pesa in
- kos trde polente polit s stopljenim sladkorjem.

Grozljivka! Mocnika se danes ne jem, ribe imam rada (namaza nisem poskusila od vrtca), rdeco peso pogojno, bolj zaradi zdravja kot slasti, polente oz. jedi iz koruznega zdroba/moke dolgo nisem mogla videti, dokler ni mami uvedla popecene polente.
OT, ampak sem morala se enkrat olajsati duso otroskih grozljivk.
Aja, v soli nismo smeli vrniti polnega pladnja s kosilom. Sem pac basala v vrecko v torbi in je bil moj pes vesel priboljskov. Kuretina npr., omg!
Posted 28 September 2011 - 08:58 PM
Posted 28 September 2011 - 09:05 PM
Jaz imam samo en slab spomin na hrano iz vrtca- filane paprike.

Drugače se pa spomnim, kako sem bila vesela, ko smo imeli korenčka za zajtrk, ko pa je bil otroški namaz, sem pa skoraj zavriskala. Še zdaj ga imam ful rada.
Eno vprašanje, ne vem, če sodi sem, pa vendar!
Mi smo v vrtcu včasih jedli en FUUUL dober slan namaz, bil je take oranžno-marelične barve in belimi koščki, blagega okusa, z neko zelenjavo (vem, da so bili notri koščki peteršilja) in mislim, da kuhanim jajcem. A se komu sanja, o čem govorim, jaz že fuuul časa iščem recept za to, a nikoli ne najdem pravega.
mislim, da se mu reče otroški namaz. Vsaj tako so meni rekli.
Še to

Posted 28 September 2011 - 09:07 PM
:S Malice so ble itak zanič.
Kos belega kruha + neki+ čaj. Priceless.
Ob petkih vedno pice ali rogljički.
Kosila pa nikoli nisem jedla. NE v vrtcu, ne v šoli, ne v SŠ ne na faksu...

Posted 28 September 2011 - 09:15 PM
Kumarice
Korenje
kisla smetana
Sol
Poper
Jaz bi to dala v ta namaz. S tem, da bi jajca in korenje naribala, kumarice nasekljala... Če bi bilo pregosto, bi dodala še malo tega kisa iz kumaric. Js mislim, da je to to.
Posted 28 September 2011 - 09:23 PM
- močnik,
- ribji namaz (taki sivi kosi na kruhu, kot razmocene salonitne plosce),
JAO, kakšne travme si zdaj ponovno vzbudila. Jožefmarija.
Moj prvi spomin na vrtec je pobruhana školjka, haha, noter pa ribji namaz. Avtor kozlarije sem bila jaz, bogi otrok, kar obrnilo mi je.
Na seznam bi dodala še segedin golaž.

Posted 28 September 2011 - 09:28 PM

Bruhala sem pa jaz po rdeci pesi, se sedaj se spomnim, kako mi je dvigovalo zelodec.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users