Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#17361 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17001 posts

Posted 16 January 2011 - 04:56 PM

- 10 wacko.gif, jaz sem se ful razvadla tu. smile.gif
kak ti pa kaj finščina gre?

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#17362 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 17 January 2011 - 12:12 AM

Statistika... Statistična naloga = bruh.gif ! mad.gif cry.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#17363 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25924 posts

Posted 17 January 2011 - 12:17 AM

^kaj te muči?

Ni mi it za spat in bluzim po netu ter bentim čez dolgcajt. Najboljš da grem knjigo brat or something.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#17364 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17001 posts

Posted 17 January 2011 - 12:18 AM

mene je pa spanec čudežno minil, kakor hitro sem se nehala učit biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#17365 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 17 January 2011 - 12:22 AM

Anouk, sem nekaj naredila, samo mam skos ene probleme. Nekaj mi je uspelo rešit zdaj, samo me čaka še kar veliko. Za danes dovolj.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#17366 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25924 posts

Posted 17 January 2011 - 12:25 AM

če boš rabila pomoč, sporoči - bom poskusila bit koristna ;)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#17367 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 January 2011 - 12:29 AM

QUOTE(Sinnaia @ 15. 1. 2011 - 17:52) View Post

Motivacija. iWant.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#17368 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 17 January 2011 - 10:01 AM

QUOTE(tašika @ 16. 1. 2011 - 17:56) View Post

- 10 wacko.gif, jaz sem se ful razvadla tu. smile.gif
kak ti pa kaj finščina gre?

-10 dejansko ni vec mraz, vcasih se da tudi pri -20 par minut zunaj bit, je pa odvisno, ce veter piha ali ne. Je bilo pa prejsni teden par dni 1 ali 2 stopinji v plus, in je bilo res najbolj obupno vreme ever. Tako da imam rajsi -10 kot pa + 1,2.
Moja finscina je v redu, mislim vsi so ful navduseni, koliko ze znam, jaz pa nisem tako zadovoljna, ker bi lahko znala vec. Pogovarjam se v finscini samo z otroki (pa ko sem pijana, itak... takrat sem ful zgovorna biggrin.gif ), razumem pa vecinoma vse, ce se dva finca poleg mene pogovarjata (odvisno od teme). Mogla bi se vec pogvarjati s starejsimi, pa me je ful strah in sram. Ampak saj imam se pol leta, se tolazim biggrin.gif

• 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#17369 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 17 January 2011 - 10:07 AM

QUOTE(Parvinder @ 17. 1. 2011 - 10:01) View Post

- Pogovarjam se v finscini samo z otroki (pa ko sem pijana, itak... takrat sem ful zgovorna biggrin.gif ), razumem pa vecinoma vse, ce se dva finca poleg mene pogovarjata (odvisno od teme). Mogla bi se vec pogvarjati s starejsimi, pa me je ful strah in sram. Ampak saj imam se pol leta, se tolazim biggrin.gif

To velja tudi zame laugh.gif Načeloma imam eno veliko zavoro pri govorjenju v angleščini in mi ful ne gre... Ko pa kaj spijem.... Ma meni se zdi, da obvladam...
  • 0

#17370 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 17 January 2011 - 10:23 AM

Zadnje čase tako slabo spim, pa premalo tudi. In se mi ful pozna, sploh ne funkcioniram dobro, dela imam pa toliko, da se ven ne vidim. cry.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#17371 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 January 2011 - 12:50 PM

QUOTE(Neytiri @ 15. 1. 2011 - 17:37) View Post

Ful mam grde lase zadnje čase cry.gif

Ja! Mislim, moji lasje so čist uredu, samo postrižena sme grdo. pinch.gif Ko neka faking Katie Holmes zgledam. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#17372 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 17 January 2011 - 04:01 PM

Iz samega obupa, ker skoz razcepke gledam, sem se danes k frizerju naročila. Zdaj me je pa strah, da bo rekla, da je treba več k 4cm postrižt, ker so tako uničeni cry.gif . P je šel prejšnji teden, je rekel, naj ga malo, pa so ga skor 15cm, še zdej je ves zamorjen glede tega ohmy.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#17373 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19174 posts

Posted 17 January 2011 - 05:04 PM

Preden te začne stričt reči, da te lahk največ 2 cm al kolk pač želiš da te. Saj mora poslušat stranko ane. No ja, mam pa sama tud slabe izkušnje s frizerji. Da postrižejo preveč. Pa še kodrasta si ane, pa bolj počasi rastejo.
  • 0

#17374 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 17 January 2011 - 05:54 PM

Jaz vedno rečem pol manj, kot v resnici želim, da me postrižejo. Na tvojem mestu bi torej rekla 2-3cm, NAJVEEEČ! biggrin.gif Na koncu te bodo itak ene 4 ali 5. biggrin.gif Vsaj ponavadi je tko. Al pa najdeš enega frizerja, h kateremu skos hodiš in mu zaupaš. Pol mu pa lahko po resnici poveš laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#17375 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27460 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 January 2011 - 07:08 PM

QUOTE(ananas @ 17. 1. 2011 - 10:07) View Post

To velja tudi zame laugh.gif Načeloma imam eno veliko zavoro pri govorjenju v angleščini in mi ful ne gre... Ko pa kaj spijem.... Ma meni se zdi, da obvladam...

Pri meni je pa ravno obratno, kar jezik se mni zavozla in niti v materinsščini ne najdem besed, kaj šele v angleščini. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#17376 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27718 posts

Posted 17 January 2011 - 07:30 PM

QUOTE(Nincha @ 17. 1. 2011 - 17:54) View Post

Jaz vedno rečem pol manj, kot v resnici želim, da me postrižejo. Na tvojem mestu bi torej rekla 2-3cm, NAJVEEEČ! biggrin.gif Na koncu te bodo itak ene 4 ali 5. biggrin.gif Vsaj ponavadi je tko. Al pa najdeš enega frizerja, h kateremu skos hodiš in mu zaupaš. Pol mu pa lahko po resnici poveš laugh.gif

Agree. ;)

Bedno, da imamo tak strah pred frizerji, jao a res ne morejo narediti tako, kot jim reces?! :S Kar naprej poslusam neke zgodbe - zadnjic npr. kolegica rekla, ze, ko se je narocila, da se ne bo vec barvala, pride v salon, rece frizerka: a, ja, joj, sem pozabila, sem ze pripravila barvo, dajva se vseeno, da ne bo sla barva v nic. OKKK. In potem se ji je to se dvakrat zgodilo. Tretjic je menjala frizerko.

Jaz sem svojo ze precej zdresirala, ceprav vsakic, ko jo na nekaj izrecno ne opozorim, naredi nekaj po svoje - npr. ne maram, da mi dela resice s tistimi blesavimi skarjami za resice, ker mi ni vsec rezultat, hocem, da mi naredi resice "na roke" z obicajnimi skarjami, zadnjic ji nisem tega posebej omenila, hop skarje za resice v lase...

Je pa tudi res, da dostikrat od drugih strank slisim, ko ji recejo - naredi, kot se tebi zdi najbolje.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#17377 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 17 January 2011 - 09:29 PM

Dons pri kosilu sem se tok ugriznila v jezik, da mam prou razmesarjeno rano tm, komi jem pa govorim. Faaak budala ena. Pa najraj bi stihnla fanta.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#17378 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 17 January 2011 - 09:31 PM

Glava me boli za znort.

Ampak raj umrem k požrem kako tableto.

Oh well. It'll pass.

cry.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#17379 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 17 January 2011 - 09:31 PM

Jaz se pogosto uspem mesariti na notranji strani lica. Ponavadi je tako, da ko se ugriznem enkrat, se potem na isto mesto še vsaj 3x. Unlol.
  • 0

#17380 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 January 2011 - 09:37 PM

QUOTE(Sinnaia @ 17. 1. 2011 - 21:31) View Post

Jaz se pogosto uspem mesariti na notranji strani lica. Ponavadi je tako, da ko se ugriznem enkrat, se potem na isto mesto še vsaj 3x. Unlol.

JAAA! Kjer normalno ne dosežem, si pa pomagam, da ličnice premikam.
Zelo privlačno in niti malo prizadeto ne izgleda.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users