vprašanja (zanima me, ...)
Posted 23 April 2010 - 11:13 PM
Posted 23 April 2010 - 11:35 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 April 2010 - 11:41 PM
Samo je to pol že 90€ več od predvidenega, kar pa ni malo. Ne vem, bo treba konkretno razmislit. Ugodno je vsekakor, a le, če si lahko privoščiš..
Edit: primer cenika za kanjonig http://www.avantura.org/sl/cenik
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 24 April 2010 - 12:59 AM
Moj dec ga strpno poslusa, ker ve, da mi pase na duso. : D
Festival Exit (ja, ok je festival, samo vseeno; je na glavnem odru
uf, ne grem na exit, penezi, penezi... raje za kaj drugega, u know...mislm, nečemu rečem ne, da nečemu rečem ja
adriane... en Z si pozabla dopisat lolčkom!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 24 April 2010 - 01:04 AM
Jaz iščem naslov in avtorja ene knjige za umetnost, risanje, karkoli že.. profesor nam na tečaju kaže poskenirane skice in risbe iz te knjige, mene pa zanima, katera knjiga je to. Aja, verjetno gre za neko rusko zadevo (ali v skrajnem primeru kako bolgarsko oz. makedonsko, čeprav močno dvomim - nikakor ne uspem prebrat kaj piše, da bi razvozlala jezik, ker profesor ful hitro skače s slajda na slajd), ker je v cirilici.
I know, I know, nisem vam povedala praktično nič, ampak mogoče pa vendarle kdo prepozna, haha. JINAAAAA?
Zakaj ne vprašaš profesorja? Nočem biti pametna, samo najbolj logično se mi zdi.
Malo čudno vprašanje. Zadnje čase, ko se praskam, recimo po roki
What is this?
A niso to preprosto praske? Pač kožo "poškoduješ" do te mere, da rahlo zateče.
Posted 24 April 2010 - 09:13 AM
V bistvu precej, če gledaš, da so polpenzijoni okoli 40€/osebo/noč. Tu potem za teh 121 (prištela še takse), dobiš 40x2=nočitev + 40€ za savno + kanjoning oz. rafting. Sila ugodno, sploh ker je zadnje dvoje kot tako dokaj drago. Sobe so mi tudi všeč...
Samo je to pol že 90€ več od predvidenega, kar pa ni malo. Ne vem, bo treba konkretno razmislit. Ugodno je vsekakor, a le, če si lahko privoščiš..
Edit: primer cenika za kanjonig http://www.avantura.org/sl/cenik
Ja, meni se namreč zdi ugodno; že sam kanyoning te pride recimo 40, mi smo dali za rafting pred leti 30 po osebi, in to pred 3 leti.
Je pa res, da če si malo na tesnem z denarjem, ti je vse drago, pa četudi je še tako zelo ugodna varianta, razumem.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 April 2010 - 09:22 AM
Zakaj ne vprašaš profesorja? Nočem biti pametna, samo najbolj logično se mi zdi.
Ful mi deluje kot da mi ne bo povedal, ker že itak ful teži, če si pomagaš s knjigami (ja zakaj pa so potem knjige?). Pa malo mi je nerodno.
Pablo Picasso
Posted 24 April 2010 - 10:02 AM
Posted 24 April 2010 - 10:37 AM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 24 April 2010 - 10:40 AM
Ja, meni se namreč zdi ugodno; že sam kanyoning te pride recimo 40, mi smo dali za rafting pred leti 30 po osebi, in to pred 3 leti.
Je pa res, da če si malo na tesnem z denarjem, ti je vse drago, pa četudi je še tako zelo ugodna varianta, razumem.
Je pa res ugodno, ja. Kdaj drugič, savnali se bomo pa doma. Komaj čakam...
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 24 April 2010 - 11:17 AM
adriane... en Z si pozabla dopisat lolčkom!
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 24 April 2010 - 11:57 AM
Ja sem našla to...v bistvu še sama ne vem kakšen je recept, sam spomnim se, da je bilo božansko
Posted 24 April 2010 - 04:48 PM
[Napoleon]
Posted 24 April 2010 - 07:04 PM
Ful mi deluje kot da mi ne bo povedal, ker že itak ful teži, če si pomagaš s knjigami (ja zakaj pa so potem knjige?). Pa malo mi je nerodno.
Ja, saj. Nerodno biti je tudi meni problem. Mogoče ga vprašaj na koncu tečaja, ko nima več kaj težit, kot sočloveka. Če bo pa še takrat, potem.. ima pa on problem.
Posted 24 April 2010 - 08:28 PM
Posted 27 April 2010 - 12:27 AM
Posted 27 April 2010 - 12:34 AM
Posted 27 April 2010 - 12:42 AM
ful bi rada vedla za zihr, šla bi pod anestazijo, se zbudila čez 2 uri k kvadrat in šla domov spat za 1 tedn
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users