Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#17181 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 09 December 2010 - 08:39 AM

QUOTE(tašika @ 8. 12. 2010 - 21:36) View Post

zredila sem se, posledično sem sitna down.gif

JAZ TUDI, groza, ful sem mislila, kako bom shujsala na Finskem, v resnici pa samo narazen lezem. verymad.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#17182 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25929 posts

Posted 09 December 2010 - 08:42 AM

Parvinder, kje na Finskem se točno nahajaš ti? pa če mi lahko poveš, od kod in kam si letela, pa koliko prej se splača karte kupit in koliko te ta hec pride? Kiitos!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#17183 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 09 December 2010 - 10:07 AM

Jaz sem blizu Porvooja, to je 50 km stran od Helsinkov.
Jaz sem letela iz Milana v Tampere, karto sem rezervirala 3 mesece prej, prisla me je pa okoli 60 €- samo karta, jaz sem potem dala se enkrat toliko za prtljago. Aja, pa se starsi so me peljali v Milano, v Tampereju me je pa ze druzina cakala, tako da mi ni bilo treba skbet za prevoz do letalisc.
Aja, letela sem z Ryanairom, ki na Finskem leti samo v Tampere. Pa nimam pojma kdaj je najboljse rezervirat karte. Jaz sem itak imela na voljo eno obdobje kdaj lahko pridem in sem potem v tistem obdobju izbrala najcenejso varianto.
Ole hyvä smile.gif

• 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#17184 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17001 posts

Posted 09 December 2010 - 11:49 AM

Do torka morem dva bloga napisat, med drugim seveda, pa spletna stran ne deluje, sploh ne morem prit do bloga nooooooo down.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#17185 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17001 posts

Posted 10 December 2010 - 10:51 PM

Danes izvedla del vseh kozlarij ki sem jih govorila v sredo, tak da me je zaj še bolj sram. ninja.gif AJEBES.jpg
  • 0

[Napoleon]

#17186 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25929 posts

Posted 10 December 2010 - 11:17 PM

tik preden sem izklopila računalnik, me je na busuu-ju kliknil nek Rus, ki se je imel željo pogovarjat o zelenjavi biggrin.gif in sem rekla, ajde, pa naj mu bo ... izkazalo se je, da študira agronomijo in sva se ful zaklepetala. po ~ 1h debate me vpraša, kako mi je ime, pa povem ... pa on takoj nazaj: oooo, po grški boginji zmage! js debelo pogledam, od kod njemu zdaj to, in reče, da mu je zgodovina zelo pri srcu, in da dela že 3. leto poljski poskus za diplomo na sorti kitajskega zelja po imenu 'Nika', in da so bili rezultati bajni, ahahahaha! sem mu poskušala razložit, zakaj nisem pristaš hibridov, pa mi je odgovoril "we back to this conversation when i be can better english" laugh.gif faca!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#17187 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18613 posts

Posted 10 December 2010 - 11:43 PM

Ta teden nisem niti en dan bila na vseh predavanjih. surrender.gif cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#17188 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25929 posts

Posted 10 December 2010 - 11:46 PM

jaz pa na vseh, prav zgledna študentka sem bila smile.gif sproti predelovala literaturo, ustvarjala zapiske, projektne naloge, domače naloge, you name it. pa še tehnični handy man sem bila cool1.gif se ne smem preveč hvalit pred izpitom v torek, i don't wanna jinx it mad.gif
  • 0

#17189 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27462 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 December 2010 - 11:21 AM

Ful sem žalostna, ker sem kolokvij pisala FUL slabo (prvi pa je bil ful dober in sem ravno zaradi tega toliko bolj razočarana), res je, da se sploh nisem imela časa učit, ker sem cel teden pred tem bila v nenormalni gužvi, da o vikendu ne govorim, pa še to, kar sem se na koncu uspela naučit, je bila čisto napačna snov, ne vem kako mi je to ratalo wacko.gif. In že dva dni rišem kroj ene obleke, ki se mi nikakor ne izide, pa bi do zdej morala imeti sešite že 3/4 obleke. sad.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#17190 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25929 posts

Posted 12 December 2010 - 11:25 AM

console.gif parkrat globoko vdihni, pojdi na en čaj/sprehod/zavrti si najljubši komad, pa ne še vrečt puške v koruzo ;) držim pesti, da ti uspe čimprej in s čim manj izgubljenimi živci!
  • 0

#17191 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27462 posts

Posted 12 December 2010 - 11:34 AM

Z veseljem bi šla, ampak ni časa, da bi se igrala Forrest Gumpa, ki teka okoli, pa taaako bi mi pasal en konkreten tek. Grem se ubadat s tem krojm, najkasneje ob 15h moram začet šivat obleko. Si bom kar Cohena zavrtela pa šla rezat žile. laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#17192 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25929 posts

Posted 12 December 2010 - 11:37 AM

the right time for a break is when you have the least time for it, i'm telling ya. ;) pol, ko si mal možgane preluftaš, grejo ponavadi stvari hitreje (predvsem pa z manj muke). be strong! builder.gif
  • 0

#17193 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 December 2010 - 11:50 AM

QUOTE(Nincha @ 10. 12. 2010 - 23:43) View Post

Ta teden nisem niti en dan bila na vseh predavanjih. surrender.gif cry.gif

Jst tudi ne, jutri grem na vsa laugh.gif
But i promise... angel.gif januarja se poboljšam angel1.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#17194 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27724 posts

Posted 12 December 2010 - 05:16 PM

QUOTE(Anouk @ 12. 12. 2010 - 11:37) View Post

the right time for a break is when you have the least time for it, i'm telling ya. ;) pol, ko si mal možgane preluftaš, grejo ponavadi stvari hitreje (predvsem pa z manj muke). be strong! builder.gif

yes.gif Sicer si ga tudi jaz ne vzamem, ce me nekdo ne zbrca (ponavadi starsa, poba se ni osvojil te vescine), ko pa dobim brco pa pase. woot.gif laugh.gif Ampak naslednjic se zgodba ponovi. wacko.gif

Coco, kako ti gre?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#17195 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27462 posts

Posted 12 December 2010 - 05:27 PM

Uspelo mi je skrojiti in izrezati ven, pa smo dobili obiske in se ne da delat. woot.gif Noč je še mlada.
  • 0
Pablo Picasso

#17196 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27724 posts

Posted 12 December 2010 - 05:39 PM

Jaz prepovem obiske, ce imam delo, se domaci po prstih hodijo mimo. twisted.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#17197 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17001 posts

Posted 12 December 2010 - 06:28 PM

popizdila bom. v stanovanju spodaj imajo spet očitno celi otroški vrtec. frocovje nori kot zmešano, jaz pa si pulim lase ko se probam ob vsem tem hrupu skoncentrirat.
  • 0

[Napoleon]

#17198 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25929 posts

Posted 12 December 2010 - 10:19 PM

žalostna sem. ne morem uskladit vsega, kar bi hotla, pa če se na trepalnice postavim - za eno področje je fajn, da si mal "kontrol frik", za drugo pa bi mogla bit čisti flegmatik. blah. najhuje je, ko veš, da te plavanje s tokom ne bo nikamor pripeljalo v kakšni situaciji, ampak ne moreš nikakor toka spremenit :/.

kopno rula.

• 0

#17199 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 12 December 2010 - 11:09 PM

Hehe, hudo: kopno rula. biggrin.gif

Jezna oz. besna sem na sošolko. Skupaj ( rolleyes.gif ) delava neko seminarsko in ženska se mi je že med tednom zgovarjala, včeraj pa spet. Pa sem ji skos govorila, da med vikendom NE MISLIM delat. Konzultacije imava jutri in sva morale nardit osnutek seminarske. Sem jo včeraj klicala (najprej je mislila, da jo kličem glede čisto ene druge zadeve in je na seminarsko "pozabila"), ampak sva se čist na kratko menili samo to, kje bo našla kakšno idejo (s tem da sem ji morala povedat točno stran kje naj gleda, spraševala me je tudi kaj naj vpiše v brskalnik za iskanje! rolleyes.gif ), potem pa sva končali pogovor, ker je morala it na kosilo. Ji rečem ok, se slišiva potem. Ja... Danes popoldne dobim od nje sms kaj bova potem imele pa kdaj se jutri dobiva. Ja, res... Čakam ob telefonu, da mi PIŠEŠ ne KLIČEŠ. Res nimam nobenega pametnejšega dela! rolleyes.gif verymad.gif Ji nisem odpisala do večer zanalašč. Samo kaj ko vem, da se najbrž sploh ni sekirala, ker je vedla da bom nardila neki. Poslala sem ji pa zanalašč šele zdjle.
Res se mi še enkrat dokazuje da imam čisto prav, da ne maram skupinskega dela. mad.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#17200 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29725 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 December 2010 - 11:26 PM

rajzefibr se je začel.
A. sem poslala en mal 'zaljubljen' sms.
komi čakam naslednjo nedeljo.
ne da se mi še teh 5 dni delat pa tok stvari mam še zraven za opravit, zmešal se mi bo. ziher bom kej pozabla ....

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users