Jump to content

Photo

Eurovision Song Contest

• Please log in to reply
3252 replies to this topic

#1701 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 May 2012 - 07:56 AM

Molitva :wub2: In bravo Marija, je dala vse od sebe.

Dima Bilan :sick:

Alexander - vokalno povprečno, je pa simpatičen. ^_^ Leno smo že pohvalili.

Še vedno ne razumem kako je lahko lani zmagal Azerbajdžan, moram reči: kuhinja. :D
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1702 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15736 posts

Posted 25 May 2012 - 07:58 AM

Dima, đizs, kaka pederčina. :ph34r:
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1703 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 25 May 2012 - 08:03 AM

A mi nismo bili vredni, da to gledamo? Reklame, jeeeeeeeeej! Lena je lepa, samo je pa skoz kazala levo nogo in ven metala rit. Na sploh so bili vsi taki, kot da bi bili na mamilih ali prvič na odru. Dima :unsure:

Jaz sem bila kar precej razočarana nad razpletom <_<
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1704 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26111 posts

Posted 25 May 2012 - 08:17 AM

Ojej...katera fušarija, no :lol:

Pa Dimi Bilanu so res ugasnili mikrofon :lol1:
  • 0

#1705 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 May 2012 - 08:18 AM

Ja, ta nastop naj bi bil najbolj profesionalen, je bil pa najslabši. A so sploh imeli kakšno vajo? Pa Waterloo so razmesarili.

Drugače je pa dvorana fenomenalna, predstavitvene razglednice so odlične, takoj bi šla tja. :) Blišč, za zaveso pa beda in trpljenje
ljudi, diktatura. BTW, Armenija je odpovedala sodelovanje ker je bila prireditev tam!

Imeli smo dobrega pisca (Graič, ter Hari Mata Hari), ki sta napisala dober komad, vokalno je bila Eva boljša od večine tam,
pa nismo nikamor prišli. In tudi ne bomo, smo pač Slovenija. :) V bistvu je smešno, kako vsako leto vedno znova in posebej upamo (jaz zraven :D),
na koncu pa kljub vsemu zgoraj naštetemu ni nič. Izjema je lani Maja, pa Alenka Gotar.

Še vedno stojim za svojimi besedami in sem vesela, da nismo poslali dvojčic. Čeprav je res vse skupaj le en velik cirkus, kjer
skoraj ni pomembna kvaliteta pesmi, ampak vse prej kot to.

GROZA GROZA; spovedujem se, da mi je všeč Norveška, kot Švedska lani. :D
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1706 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24577 posts

Posted 25 May 2012 - 08:32 AM

Kar se tiče komadov:
- Srbija - kot sem že rekla, Joksimović je meni zakon in dobi 8, samo da se pojavi na odru. Neverjetna karizma, energija ... cel paket mi je nepopisno oh in sploh.
- Makedonija - poseben komad, z vsakim poslušanjem bolj všeč. Verjamem pa da je pometel s konkurenco.
- NIzozemci, so že znani po svojih ludih komadih in me vsako leto "presenetijo" s tem, da me ne presenetijo. Kot da se norca delajo.
- Bosna - mojstri balad (enako kot Srbija)
- Hrvaška - ni slaba pesem, ampak me ni kupila na prvo žogo.
Norveška in Švedska sploh nista po mojem okusu. Kolikor sem starejša, večji odpor imam do "štanc". Ampak gresta v uho, žal.
ostalo mi ni nič izstopalo in sem že pozabila kdo in kaj so.

Fantastičen posnetek 5 zmagovalk (ne po kvaliteti, ampak spomini)!!!!

marija serifovic je fantastična, ima neverjetno karizmo, glas
Norvežan mi je še vedno eden najboljših zmagovalcev sploh. Se zavedam, da je popolnoma osladen (in komad in on), ampak meni je on razred nad vsemi ... ne morem pomagat ... očaral me je in še vedno mi gredo kocine pokonci, ko slišim komad. Zame popoln komad, fantastičen performer in dober ples v ozadju.
Lena - zakon!
Belan in Azerbajdžan - sem bila popolnoma razočarna in še vedno ne morem verjet, da so zmagali
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1707 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15736 posts

Posted 25 May 2012 - 08:33 AM

Ja, nikoli ne bomo nikamor prišli, po moje je bolje, da nehamo sodelovat in ta denar raje porabimo za kaj drugega, bolj koristnega.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1708 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24577 posts

Posted 25 May 2012 - 08:40 AM

GROZA GROZA; spovedujem se, da mi je všeč Norveška, kot Švedska lani. :D

meni tudi lanski švedski :) jaz imam vsako leto kakšnega. Lani tudi Irska (meni komad nikakor ni šel iz glave)
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1709 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 May 2012 - 08:41 AM

To pa ne. :o Je pa res da ne bo nikoli nič, nimamo denarja pa premajhni smo.

Problem je bil tudi, vsaj po mojem mnenju, da smo padli v drugi polfinale, kjer je bilo več balad, sploh jugo balad, in
seveda so ljudje tudi raje glasovali za Makedonijo in/ali Srbijo, kot za nas. Iz istega razloga je tudi Hrvaška popušila.

Turki, Rusi, Ukrajina - bodo vedno prišli naprej, pa če ne pojejo na odru, in se cele 3 minute praskajo po riti.

Moramo vzet kot en pevsko prireditev, in pač ne tekmovanje, čeprav gre tudi meni na živce, da je v pevskem tekmovanju
pomembno vse prej kot pesem (cirkus, politika, denar).

:whistling:

• 0

#1710 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 25 May 2012 - 08:50 AM

Ne bi imela nič proti, če zmaga. Pa tak človekoljub, z otroki dela... ^_^ Je pa iz Irana, če sem prav razumela?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1711 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 May 2012 - 08:51 AM

Še malo za splošno znanje:

http://www.youtube.com/watch?v=Oea2XGsIbvI&feature=youtube_gdata_player

Ne bi imela nič proti, če zmaga. Pa tak človekoljub, z otroki dela... ^_^ Je pa iz Irana, če sem prav razumela?

Ja, od tam je prebegnil, je rekel Hofer. Pa da je nekaj let celo živel na ulici.

PS poglejte si dokumentarec, predstavi državo gostiteljico v drugi luči. Zelo grozno in žalostno, in ne vem,
kako sploh lahko gostijo ESC. Ker pač imajo denar.
  • 0

#1712 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 May 2012 - 09:49 AM

Jaz pa še kar verjamem, da če bi imeli res bombastičen in izstopajoč komad in ga tudi temu primerno "prodajali", bi lahko prišli vsaj med TOP 3, če že ne zmagali.
  • 0

#1713 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46054 posts

Posted 25 May 2012 - 10:01 AM

Jaz se strinjam s Sinnaio. Optimist.

Polfinala nisem gledala, sem si pa pogledala nastop in se strinjam, da je bil veliko boljši kot na EMI. Eva je bila ful bolj samozavestna. Koreografija se mi je zdela primerna pesmi. Me pa je zmotilo, da je nastop začetku preveč dolgočasen. Saj je res, da je pesem počasna, ampak vseeno bi lahko osvetlili backvokalistke ali pa naredili vsaj nekaj z lučmi.Se mi je zdelo, da so predolgo v poltemi. All in all, pa je bil dober nastop. Škoda, da nismo prišli v finale. Me zanima za koliko smo ga zgrešili...
  • 0

#1714 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32335 posts

Posted 25 May 2012 - 10:42 AM

Meni je Lena tak všeč joooooooooj :wub: .

Jaaa, meni tudi :w00t2:
  • 0

#1715 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15736 posts

Posted 25 May 2012 - 11:03 AM

Joj, Norveški komad mi je prav za BRUHAT!!!

Kinky, ok no, pol pa naj še naprej sodelujemo. =)
  • 0

#1716 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 May 2012 - 11:08 AM

Moramo. :)

Glede Norveške - pač vsako leti najdem en guilty pleasure komad. :D Vem, da ni neka jaka kvaliteta, všeč mi je pa še vedno.

Tooji

Posted Image
  • 0

#1717 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 May 2012 - 11:12 AM

Vokal ima nikakav.
  • 0

#1718 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 May 2012 - 11:13 AM

Jp. :D
  • 0

#1719 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 May 2012 - 11:15 AM

A lani ti je bil pa potem Eric Saade? :twisted:
  • 0

#1720 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 May 2012 - 11:17 AM

Ja. :ph34r:
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users