Črna kronika
Posted 08 June 2018 - 12:43 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 June 2018 - 01:00 AM
Posted 25 June 2018 - 06:00 PM
Posted 29 July 2018 - 08:46 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 29 July 2018 - 10:02 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 29 July 2018 - 01:17 PM
Posted 29 July 2018 - 03:03 PM
Posted 01 August 2018 - 07:35 AM
Ravno včeraj smo imeli debato na temo Dragojevića in sem videla, kako različno dojemamo pogreb in slovo.
Meni npr tema na oči pada, da si ga toliko ljudi lasti in mislijo, da so ga poznali samo zato, ker so poslušali njegove pesmi in so se jih dotaknile. Smatrajo, da so opravičeni prisostvovat njegovemu slovesu. Medtem ko so družina, svojci res prizadeti in morajo (hočeš, nočeš) sodelovat v tem "cirkusu" in niti nimajo miru, da se od njega v miru poslovijo. Nihče se ne vpraša kaj si je on želel, kaj si oni želijo … vzeli so si pravico, da so tam; da ploskajo, mahajo, slikajo ….
Na drugi strani pa mnenje, da je bil javna oseba in da mora družina to pač sprejet. In da je verjetno tudi za njih dober občutek, ko vidijo, koliko ljudem je nekaj pomenil, koliko ljudi se je prišlo poslovit od njega.
Končali smo debato, da se strinjamo, da se ne strinjamo.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 01 August 2018 - 07:50 AM
Pomoje malo obojega, jaz si predstavljam, da je bila glasba pac njegovo zivljenje in da je na racun tega bil tudi veliko odsoten, je pa ljudem njegova kreativnost veliko dala in je najbrz lepo videt, kaksen vpliv je imel in na koliko ljudi. Vceraj je bilo vse skupaj bolj bucno (ampak kolikor sem videla, je druzina potem s katamarana tudi mahala in snemala publiko s telefoni?), danes bo pa itak pokopan v krogu najblizjih, tako da ni cirkus od zacetka do konca in imajo cas sami predelat stvari in se ne vseskozi obremenjevat z okolico. Se mi zdi, da je njegova smrt zaznamovala konec neke dobe, ki nima nujno opraviti z Dragojevicem, ceprav je njegova glasba igrala v ozadju, in te dobe se veliko ljudi nostalgicno spominja, tako se mi zdi primerno, da se nekako sklene, da ljudje unloadajo svoj patos (ceprav tiste rdece "bakle" in dim in sirena ne bi bila moja izbira, sem si predstavljala, da bo izpadlo malo bolj umirjeno in "romanticno"). Vsekakor je lepo videt, kako glasba ljudi povezuje in kako dolgorocni efekt lahko ima (napram kaksnim bolj kratkim in agresivnim burstom okrog sporta).
Posted 16 August 2018 - 03:47 PM
Posted 24 August 2018 - 11:50 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 August 2018 - 11:51 AM
Posted 04 October 2018 - 08:06 AM
Charles Aznavour.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 06 October 2018 - 10:23 AM
Posted 26 November 2018 - 03:35 PM
Bernardo Bertolucci.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 21 January 2019 - 09:02 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 January 2019 - 09:18 PM
Me prav ni presenetilo, je sam večkrat pisal v teji smeri.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 21 January 2019 - 11:03 PM
Uf, a to je bil samomor potem?
Posted 21 January 2019 - 11:08 PM

Pablo Picasso
Posted 22 January 2019 - 11:19 AM
Wow Škoda, ker ni dobil pomoči pravočasno. Tudi če prisilno.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users