Jump to content

Photo

Sladoledi

• Please log in to reply
1875 replies to this topic

#1701 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 28 May 2021 - 03:16 PM

Meni je od B&J dober strawberry cheesecake. Mi je pa ze ta cisto presladek, njihovi cokoladni okusi so mi pa sploh pretezki.
Zadnje case se spet navdusujem nad Mövenpick maple walnut, stara dobra klasika. Pa chocolate chips je tudi ful dober.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1702 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 28 May 2021 - 08:06 PM

Hvala Jina za razlago :)

Meni so pa B&J čudni. Zakon so mi Haagen Dazs dulce de leche, macadamia nut brittle, salted caramel in nek nov, pecan caramel. Noro dobri so mi.

• 0

#1703 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 29 May 2021 - 02:30 PM

Meni je od B&J dober strawberry cheesecake. Mi je pa ze ta cisto presladek, njihovi cokoladni okusi so mi pa sploh pretezki.
Zadnje case se spet navdusujem nad Mövenpick maple walnut, stara dobra klasika. Pa chocolate chips je tudi ful dober.

Pa ugoden je! In nove okuse imajo. Danes sem v lokalnem Sparu videla Jogurt&ribez in Triple Choc.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1704 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 29 May 2021 - 02:54 PM

Meni je od B&J's všeč Chunkey Monkey. 

Midva sva zdaj v lokalnem Migrosu odkrila MegaStar Artisan Maple Walnut in je ful dober. Pa še cenejši je kot npr. Magnum ali Mövenpick.

megastar-artisan-maple-walnut.jpg

• 0

#1705 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 May 2021 - 05:39 PM

Čanki Manki je eden mojih ljubših industrijskih sladoledov, pa ga že leta ne dobim nikjer, ne doma ne v tujini. :( Zdaj je na voljo tisti dairy free, ampak ni istega okusa. 

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1706 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 29 May 2021 - 05:40 PM

Meni veganski sploh ni dober.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1707 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 23 June 2021 - 12:15 PM

Nuii lucke so (prevec) dobre. Ni glih sladoled, bolj sladoledna sladica. Probala sem Texan pecan. Boljsi kot Kingi, Magnumi ipd.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1708 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 11 August 2021 - 06:44 PM

Kakšne cene ima Vigo Sorbetto, brezzveze.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1709 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 11 August 2021 - 08:10 PM

Nuii lucke so (prevec) dobre. Ni glih sladoled, bolj sladoledna sladica. Probala sem Texan pecan. Boljsi kot Kingi, Magnumi ipd.

Prvič slišim za njih. A tudi pri nas prodajajo?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1710 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 11 August 2021 - 10:21 PM

Kakšne cene ima Vigo Sorbetto, brezzveze.

Ja, noro, kar naj ga imajo.
  • 0

― V. Van Gogh

#1711 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 11 August 2021 - 10:22 PM

Kok pa stane kepica?
  • 0

#1712 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 11 August 2021 - 10:30 PM

2,8 €. Ne vem ce vsi okusi.
  • 0

― V. Van Gogh

#1713 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 11 August 2021 - 10:37 PM

Ojoj no.
  • 0

#1714 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 13 August 2021 - 08:29 AM

Ravno včeraj sem videla, da je bilo tudi nekaj Nuii sladoledov odpoklicanih, zaradi vsebnosti etilen oksida.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1715 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 13 August 2021 - 12:35 PM

V Sparu imajo. Jaz sploh nisem pogledala kaj vse je odpoklicano.

• 0

Tumblr

#1716 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 16 May 2022 - 06:41 AM

Tema o nakupih me je spomnila na Fetiche. Ne vem kdaj ste kaj bile nazadnje, ampak vcasih ga je tu kdo pohvalil. Zadnjic sta dva kolega rekla, da se je noro poslabsal in da sta se pritozila, ampak ni sprememb. Smo sli potem na slivo s konjakom in je bil res najbolj beden sladoled (isto sezam). Cukran mlecen pa ena sliva je notri plavala. Mango je pa dober, ampak ne spet za dol past. Sem jedla mnogo boljsih.
Sladoledna scena v Ljubljani je res zalostna :(

Jaz I. kupujem La Popsi. Lani je poleti zmazala 8 skatel.
  • 0

Tumblr

#1717 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 16 May 2022 - 07:09 AM

Sladoledna scena je v Lj postala tudi noro draga.3€ za kepico. Ko bi me vsaj sezula, pa me ne. Pa ne le sladoled.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1718 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 16 May 2022 - 07:15 AM

Pri nas je najcenejši 1,5€, v eni slaščičarni so potem določeni okusi tudi 1,8 in 2€. Mi gremo zelo poredko zadnja leta, ne da se mi več viset po lokalih v mestu. Mi je pa super, ker ga imajo tudi v najbližjem lokalu in lahko kdaj pošljemo punce že same na sladoled, haha :-) 

• 0

#1719 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19118 posts

Posted 16 May 2022 - 07:17 AM

Ja, pri nas tudi se je podražil, lani še 1.30, letos 1.50. Pri Albancih.

• 0

#1720 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 16 May 2022 - 07:28 AM

Ja, ko gremo mi trije na eno kepico vsak in midva se kavo spijeva, je racun 15 €.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users