Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#1701 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 April 2008 - 07:29 AM

Ja, Gačanovič je perla med komentatorji, njegove premišljene besede kažejo na visoko izbraženega človeka, z glavo na pravem mestu, ki v danem trenutku pove točno to kar tudi sama mislim.

/sarkazen off/

Včeraj sem bolj slabo spremljala BB, me pa zanima kako se bo sedaj situacija obrnila ko so se mesta zamenjala. Experiment, indeed! wink.gif

Nina je imela pa grozno frizuro, kot ena kapa je izgledalo vse skupaj, ajks. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 12 April 2008 - 07:31 AM

Se strinjam...grozna frizura.

Jaz ne vem, a Gačanović ne opazi, da se mu samo Osenarjeva smeji? Pa sam se tko blesavo sili smejat.
  • 0

#1703 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 April 2008 - 07:37 AM

[attachmentid=4352]

biggrin.gif biggrin.gif Kaki dedc in kaka majčka.

Tista scena s posiljenim smehom je bila res nadmočna, ja. Pa kaj je the pretty G (Gaća) nekaj šlatal Tino, sem bolj na hitro ujela. hmm.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1704 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4274 posts

Posted 12 April 2008 - 07:43 AM

Tisti trenutek izbruha smeha sem jaz tudi ujela..sam je bla finta, da sta se samo Gačanovič in Nina režala kot zmešana...publika pa je v ozadju sam ploskala pa se gledala, kaj tema dvema dogaja. laugh.gif
  • 0

• Guests

Posted 12 April 2008 - 07:45 AM

V bistvu bomo prvič videli Tjašo, Dejana, Sebastijana in Naskeja v svojih oblačilih smile.gif
Ja, Sebastijan ima očitno rad rožice.

Nisem opazila, da jo je otipaval. Mogoče smo se pa motili o njemu. Mogoče ima rad ženske. hmm.gif

• 0

#1706 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 April 2008 - 07:49 AM

QUOTE(ciara @ 12. 4. 2008 - 8:45) View Post

Mogoče ima rad ženske. hmm.gif

Mi je všeč tvoj smisel za humor. biggrin.gif

Ma ne, neka fora je bila, ona je govorila, potem je on nekaj vanjo lezel pa jo špikal. Kot en retardiran otrok (ne mislim nič slabega) se je obnašal, ne vem, no. Ali pa se mi je samo tako zdelo, ker mi je že apriori tako antipatičen. hmm.gif

• 0

• Guests

Posted 12 April 2008 - 08:04 AM

Sem vedla, da ti bo všeč moja šala tongue.gif

Ma porazno obnašanje ima. Ne vem, kaj je Osenarjevi tako smešnega v njegovem obnašanju in duhovičenju, da se ne more nehat smejat njegovim opolzkim šalam. Pa tiste grimase, ki jih dela. Pa kako se slini. Resno mi je čezdalje bolj odvraten in vsakič, ko mislim, da mi bolj odvraten sploh ne bi mogu več bit, me uspe presenetit. bruh.gif
  • 0

#1708 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15787 posts

Posted 12 April 2008 - 08:40 AM

Ko sta se tak smejala, bi ju lahka brez slabe vesti ustrelila v glavo. Ogabna sta mi oba, tak, da ne znam opisat. Upam, da se iz teh besed čuti moj gnev. Bo povedala Adriane. tongue.gif Pa tist, ko Osenarca tak luft vase vleče, ko govori. bruh.gif

Pa res so tele petkove oddaje fuuuul dolgocajtne.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

• Guests

Posted 12 April 2008 - 09:06 AM

O, ja Dragicaaaa. Tisto, ko tko luft potegne, ko se smeji, pa ko govori. Nadležna sta...eden bolj kot drugi. Presenetljivo je, da mi je Tina med vsemi še najmanj zoprna, pa najbolj pametna izpade. blink.gif
  • 0

#1710 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15787 posts

Posted 12 April 2008 - 09:19 AM

Tina je prav simpatična, res. Vsaj meni. Po moje bi ona 100x bolš vodla, kot pa Osenarca. Ma sej ne vem, če bi sploh kdo lahko slabše vodil od Osenarce.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1711 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 12 April 2008 - 09:37 AM

Ko gledam in poslušam Gačanoviča, se počutim, kot da bi gledala neko ekstremno ogabno stvar. Prav gnusi se mi. Podzavestno se mi obraz skremži in kar ne morem verjet, da je tisto, kar gledam, res. wacko.gif

Nina hoče pa neki glamur furat, v stilu Dite Von Teese. Ta frizura je za ta čas resda neobičajna, a so jo včasih pridno nosile ženske, ki so hotele bit "in". smile.gif

Najbolj šokantna stvar večera mi je pa bil Sebastjan, ki je ljubkoval svoje cotke in brisačke (poduhovljenec my ass rolleyes.gif ) in pa njegova skrajno bruhalna majčka. Ne vem, če bi katera ženska s kančkom okusa nase navlekla kaj tako odurnega. Da pa je to oblekel tak "mačo" kot je Seba, mi je pa nedoumljivo. blink.gif

IPB Image
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

• Guests

Posted 12 April 2008 - 09:41 AM

Meni je tudi letos Tina prav všeč. Ne vem, al se je toliko spremenila, al pa so ostali toliko antipatični, da ona kar zažari med njimi. Osenarjeva je pa res slaba voditeljica. Nima niti toliko samokontrole, da bi se nehala Gačanoviću smejat, ko zopet izusti kakšno huronsko smešno pripombo, in dalje vodila oddajo kot se spodobi za voditeljico. Pa očitno tudi nobenih kritik ne upošteva. Če bi jih, bi poskušala svoj nastop popravit in izpopolnit. Ampak, točno si lahko predstavljam, kaj se njej po glavi podi, ko bere kritike na svoj račun. " To je sama fovšija, ker sem jaz uspešna, ker sem uspela na vseh področjih in me kritizirajo ljudje, ki mi do gležnjev ne sežejo!!" Nekaj takega se vrti v njenih možgančkih, sem prepričana.
  • 0

• Guests

Posted 12 April 2008 - 10:17 AM

A lahko kdo nalepi sliko od Nine Osenar? Me zanima kako cupo je mela smile.gif
  • 0

#1714 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 12 April 2008 - 10:36 AM

Men pa Osenarca ni slaba voditeljica, sploh za tako oddajo je več kot primerna. Drugače mi je pa ona uredu, dobro odreagira na določene stvari,hitro se znajde, živahna je pa še sama je ful dobra za pogledat smile.gif Včerajšnja frizura me pa ni tok motila, je čist ok blo v zvezi z njenim stilom. Ok, itak ni taka frizura za ven, samo za na tv je pa fajn zgledal, sej ni treba da ima skos eno in isto, če se lahko mal afna biggrin.gif
  • 0

#1715 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 April 2008 - 10:36 AM

[attachmentid=4353]
  • 0

#1716 PinaColada

PinaColada

sramežljivec

• Člani
  • 58 posts

Posted 12 April 2008 - 10:45 AM

QUOTE(ciara @ 12. 4. 2008 - 10:37) View Post

Osenarjeva je pa res slaba voditeljica. Nima niti toliko samokontrole, da bi se nehala Gačanoviću smejat, ko zopet izusti kakšno huronsko smešno pripombo, in dalje vodila oddajo kot se spodobi za voditeljico. Pa očitno tudi nobenih kritik ne upošteva. Če bi jih, bi poskušala svoj nastop popravit in izpopolnit. Ampak, točno si lahko predstavljam, kaj se njej po glavi podi, ko bere kritike na svoj račun. " To je sama fovšija, ker sem jaz uspešna, ker sem uspela na vseh področjih in me kritizirajo ljudje, ki mi do gležnjev ne sežejo!!" Nekaj takega se vrti v njenih možgančkih, sem prepričana.

Ma tle se pa čist strinjam. Ni dolg nazaj kar je delala v Sportini s tistimi oranžnimi afriškimi kitami na glavi, zdej kr naenkrat je pa poznavalka in talent za vse. Gimme a break. rolleyes.gif
  • 0

#1717 PinaColada

PinaColada

sramežljivec

• Člani
  • 58 posts

Posted 12 April 2008 - 11:04 AM

.
  • 0

#1718 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 12 April 2008 - 11:12 AM

QUOTE(Kinky @ 12. 4. 2008 - 9:36) View Post

[attachmentid=4353]

Ahaha, moj oče je rekel da ima to tsunami na glav laugh.gif
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1719 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 12 April 2008 - 11:14 AM

Nina je bila tudi meni včeraj čisto anti. Obleka ji je bla ful tesna, glih tko je zgledal kot, da so jo moral na njej jo zašit, da jo je lahko oblekla.
Frizura jo je pa še za ene 10 let postarala, pa že tko je vsa zategnjena v obraz pol jo pa še tko naštimajo, da ja deluje kot najmanj 40.

Drugače pa privoščim novim gospodarjim, da jim je le uspel.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1720 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 12 April 2008 - 12:07 PM

Tiste, ki spremljate to po drugih forumih... A mogoče veste kaka bo druga naloga ?
Baje se bodo lahko gospodarji za vse maščevali. devil.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users