Spovednica
Posted 04 September 2007 - 09:07 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 05 September 2007 - 12:38 PM
(Ne režim se teb', ampak lay outu posta. Kera sklanjatev.
Kaj pa je narobe s sklanjativijo? čist resno
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 05 September 2007 - 02:22 PM
V naših koncih je očitno neko negativno sevanje, al kaj js vem. Folk je blazen in zamorjen. Že pred leti so se dogajali samomori, skorej da kot po tekočem traku. No danes sem pa zvedla, da so eno mamco našli mrtvor. Baje je skočila v jezer. Jah sej če ni jezer jih pa na kozucu obešene najdejo, WTF.
Posted 05 September 2007 - 09:00 PM
Saj vem da bi mogoče ne bilo neumno da to kaj sem občutila med gledanjem povem dečkotu ampak kurc...Ne bom ga posiljevala s svojimi problemi, še pustil me bo če bo vedel da imam zaradi dekagramov uničene dneve. Sama ne bom zlezla,treba bo psihiatra.
Posted 05 September 2007 - 10:07 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 06 September 2007 - 12:32 AM
Posted 06 September 2007 - 12:53 AM
Posted 06 September 2007 - 01:07 AM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 06 September 2007 - 04:47 AM
Ura je, kolkr je...jst pa še zmer nism zaspana.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 06 September 2007 - 06:43 AM
Posted 06 September 2007 - 07:35 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 September 2007 - 08:16 AM
@Errol: sir, yes sir
Danes do konca prevedem, jutri pa se naspim in ponovim
Posted 06 September 2007 - 10:42 AM
Počutim se totalno razdiralno. Al kak bi se temu reklo.
Oo ti bogec, kako freakin podobno meni tole zveni.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 September 2007 - 11:28 AM
Grrrrrrr.....k mi srce začne hitreje bit.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 06 September 2007 - 01:15 PM
Pol po izpitu se pa dobim s sestrco, k je mela tud danes izpit in ga nardila z 9, jupi:) Kasneje greva neki v šoping, mi je mtka dala seznam kaj ji morm kupit,pol pa še na eno kavico. Proti večeru pa počasi domov.
Posted 06 September 2007 - 03:44 PM
"V", Jared P. + njegov brat, Josh H. ... spominjajo me, kako hudičevo sama se počutim v sebi. Tolk enih občutkov, tolk misli, pa vse se vrti v krogu. Spremlja me en, po mojem "fake", občutek, da mi gre res na bolje. Tolk prekleto žalostna sem.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users