Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1701 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 August 2008 - 07:11 PM

O hvala punci. Big bom ziher vzela, ker me ful matra, strahu da bi mi naredu trde ali slamnate ali karkoli podobnega pa ni, ker imam ful take svilnate in mehke lase, in tudi če včasih še tako želim malo slamnate, mi nikoli ne ratajo, tudi če si jih umijem z milom za roke. laugh.gif

Od trdih sem imela enega, in sicer onega modrega, Seanik je bil ja. In mi je bil ok, povprečen nekako, bi pa rada probala še kej druzga oops.gif, ampak ne v trdi obliki, ne vem, so mi nekako neprijetni za uporabo, sem bolj ciljala na kak tekoč. Tako da hmm, si bom še malo ogledala vse skupaj, ampak če tako pravite pol si bom najbrž vzela Rehab, sploh če se res kasneje zmastijo (čeprav jaz sem že obupala da bo pri meni kak šampon imel tak efekt.)

Kolko pa sploh stanejo Lushevi šamponi, ta tekoči? smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1702 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 August 2008 - 07:15 PM

Tekoči nekje okol 12€.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1703 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 August 2008 - 07:19 PM

Big je tudi tam nekje najbrž, ane? Trdi pa so malenkost manj menda.

Zdej sem šele porajtala da Rahab vsebuje SLS, samo kolkor imam nekaj v spominu ga vsebujejno vsi Lushevi, aneda? ermm.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1704 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 August 2008 - 08:12 PM

Ja, žal. Samo eden novi trdi šampon ga nima.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1705 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 16 August 2008 - 09:24 AM

Po novem nobeden izmed trdih šamponov ne vsebuje več SLS-a. Zdaj vsebujejo natrijev cocosulfat (Sodium Coco-Sulfate).

Mene pa zanima, če je katera kupila It's a wrap? ( http://www.lush.co.u..._Wrap_2919.aspx ) Je uporabna reč? Ali tudi pri ns vsebuje po eno ovalno, okroglo in kvadratno škatlico?
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#1706 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 16 August 2008 - 02:18 PM

Ja, trdi šamponi nimajo več SLS-a. Poleg tega tudi ne tekoči Curly wurly, Cynthia sylvia stout.

Pa kupiš lahko (če greš osebno tja, na netu se ne da) tudi manjše embalaže po 100 ml (za tekoče šampone, balzame v pokončni plastenki), cene so majčken več kot polovične od tistih na netu (za 250 ml), tak da lahk probaš kaj ti paše in se ne rabiš vezat na veliko plastenko...meni 100 ml ful dolgo traja in kupujem raje te, da se ne naveličem prehitro in malo mešam.

EDIT: Dilema, kaj imaš ti od trdih šamponov še staro verzijo s SLS? No, saj jaz sem jih tudi imela, izgleda mam srečo, da mi niso dražili lasišča. Meni je pa najbolj sveže očistila Karma. Godive ne maram več..v začetku je bilo še kul, zdaj ko je na 1/3 pa samo maslo ven štrli, milo in dodatki so se stopili v globino, in se mi tista masnoča prav v las zapopa, se mi zdi, da se samo z maslom drgnem...tak da jo bom porabila za kopel, saj se bo itk stopila v vroči vodi.
  • 0

#1707 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 August 2008 - 02:38 PM

Ja saj sem razmišljala da bom vzela res tamalo dozo, za prvič, samo upam da bom dobila, tam moreš imet že srečo da kej dobiš, do zdej sem bla zgolj enkrat tam in nisem dobila nič od tistega kar sem želela, kar je ful smotano za tiste ki nismo blizu. Sej bi naročila po netu samo je poštnina oderuška pa še mask čistilnih nimajo ki jih ful želim probat. Tako da upam da bojo res imeli ko bom spet tam. mellow.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1708 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 August 2008 - 03:36 PM

Meni se pa poštnina sploh ne zdi oderuška.
Jaz sem iz celja in če se hočem odpeljat v Lush, dam za bencin precej več kot 4€, pa še cajta mi gre ful. Tko pa dam tiste 4€ za poštnino in takrat nakupim malo več, pa se (vsaj meni) definitivno splača.
  • 0

#1709 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 16 August 2008 - 04:03 PM

Sarah, da boš vnaprej vedela, kaj imajo, čekiraj net. Toliko kot imajo na netu ponudbe, je tudi v real, vsaj po mojih izkušnjah, sproti ažurirajo zalogo. Vedet ne moreš edinole za male 100 ml embalaže, te mogoče imajo, ker se jih na netu ne da dobit, a v trgovinici mogoče so še.

Pa mask nimajo vseh hkrati. Ponavadi cca 3 različne na teden.

EDIT: Zanima me, kakšna je cena mask? Koliko g jo je v embalaži? Imajo vse enako ceno?

• 0

#1710 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 18 August 2008 - 04:06 PM

EDIT: Res noben ne ve odg. na zadnja vprašanja?

Glede na ameriški forum, ukinjajo nekaj izdelkov. Pisalo je, da prihaja ukaz iz VB, pa da bo tam tudi tako...tako da predvidevam, če v Vb ne bodo imeli več, kmalu tudi pri nas ne bo več teh izdelkov.

- Butterfly bath bomb
- Creamy Candy bath melt
- Marathon bubble bar
- Almond Kisses moisturizer
- Afterlife moisturizer

Mogoče kdo ve, če bo pri nas tudi kdaj na voljo RETRO Lush?

• 0

#1711 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 August 2008 - 04:08 PM

Cena mask se razlikuje od vsake maske (ene so dražje, druge cenejše) in pa glede na količino maske (ker jo včasih v posodico našopa več, včasih manj).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1712 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 18 August 2008 - 04:10 PM

Aja, potem pa je v bistvu vse enako kot včasih. Se mi je zdelo, pa nisem bila ziher, da so skupaj z novo embalažo- črne posodice- reklamirali, da so cene enake za vse in so zdaj vse v enakih količinah. Torej to vseeno ne velja.
  • 0

#1713 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 August 2008 - 04:11 PM

Klavdija, mask količinsko ni zelo veliko, mislim da so 45g, enako kot kreme za obraz. Edino Mask of Magnaminty maske je 315g - ne vem zakaj, sploh mi je pa najbolj čudno to, da so vse nekje med 10 in 15€, tudi MOM, čeprav jo je količinsko dobesedno 7x več kot ostalih.
  • 0

#1714 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 18 August 2008 - 04:11 PM

Maske za obraz so zdej pakirane v lončke in ni več tko, da ti jih prodajalka z žlico našopa v lonček. Vse so v isti količinski pakungi, za cene pa mal na njihovi spletni strani pobrskajte.
  • 0

#1715 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 18 August 2008 - 04:21 PM

Frida, če bi lahko, ne bi tu spraševala. Cen na internet strani za maske ni, ker jih online ne prodajajo.

Cena je samo za Mask of magnaminty, ker jo bolj uvrščajo med čistilce-maske, in ima daljši rok trajanja kot običajne. Tu je cena 9.5 evra. A ne vem za katero količino. Morala bi obstajat v dveh verzijah, 125g in tisti okrog 300g. Za katero je cena tule, ne vem, ne piši, sličica je premajhna.

Pogosto se oziram na VB stran, tam piše da so maske težke 75 g. Pri nas pa tolko manjše? Sprašujem pač, ve imate več izkušenj, jaz nisem še nikoli kupila nobene, bom pa kmalu.

• 0

#1716 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 August 2008 - 04:31 PM

MOM imam jaz 315g in je bla okol 10€.

Od tamalih sem imela jaz samo Love Lettuce in se mi zdi, da je bla 45g.

Si dobila moj ZS?
  • 0

#1717 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 August 2008 - 04:34 PM

Torej če sem prav razumela pride 45g Love Letucce med 10 in 15 euri?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1718 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 August 2008 - 04:37 PM

Ja, neki takega.
  • 0

#1719 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 18 August 2008 - 04:59 PM

QUOTE(Klavdija27 @ 18. 8. 2008 - 17:21) View Post

Frida, če bi lahko, ne bi tu spraševala. Cen na internet strani za maske ni, ker jih online ne prodajajo.

Oprosti, sem sklepala, da so napisane cene tud za maske.
oops.gif
  • 0

#1720 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 August 2008 - 05:15 PM

45g je kar precej, a jo uspete brez problema porabit? Kolko pa naj bi sploh trajale?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users