Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#1701 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 11 September 2006 - 06:33 AM

QUOTE(URŠKA)
eMule mi ne dela tko kot bi mogla. a jo lahko odinštaliram al je potrebno cel računalnik sformatirat? in kako se lotit te zadeve?

Greš na "nadzorno ploščo" (control pannel), izbereš "dodaj ali odstrani programe" (add or remove programs), na seznamu najdeš Emule in klikneš remove.

Potem jo pa še 1x inštaliraš.

Če imaš router, moraš na routerju odprt porte (mislim, da so tile najboljši):
TCP: 4662
UDP: 4672
  • 0

#1702 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 11 September 2006 - 07:19 AM

Ančka P., vseeno hvala wink.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1703 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4274 posts

Posted 11 September 2006 - 11:29 AM

Pomoč bi potrebovala. Dobla sem zelo dobro ponudbo za Krf 11. oktobra z ladijo. In zdaj me zanima kakšno je vreme tam oktobra..se še da kopat? Se mi splača sploh it tja dol tak pozno?
  • 0

#1704 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 11 September 2006 - 12:18 PM

Če peljejo absolvente na kreto konec septembra, mislim da ti na Krfu ne bi bilo hudo. Nad 20°C bi po moje moglo bit...;)
  • 0

#1705 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 September 2006 - 12:24 PM

zanima me, ali imam lahko trajnik na OR tudi, če nimam stalnih mesečnih prilivov? pa še provizije ni na trajniku, se mi zdi. (tistih 5k, ki jih rabim za to, bom že imela gor.) zanima me zaradi plačevanja dodatnega zdravstvenega zavarovanja - da ne bi kdaj slučajno pozabla položnice plačat. biggrin.gif hvala lepa za pomoč! wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1706 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 11 September 2006 - 12:35 PM

Na kratko je odgovor DA, lahko imaš trajnik. Drugače beri spodaj:

Do sedaj je banka obveznosti iz trajnika poravnavala tudi, če razpoložljivo stanje na računu imetnika ni zadostovalo za poravnavo obveznosti.

Od meseca maja 2003 dalje, ko je v veljavo stopil Zakon o plačilnem prometu (Ur.l.RS št. 45/16.05.2003), pa lahko banka plača obveznosti z računa imetnika le, če ima le-ta na njem zadostno razpoložljivo stanje. V razpoložljivo stanje se prišteva tudi odobren limit.

Te zahteve upoštevamo tudi v SKB banki. Direktne obremenitve za mesečne obveznosti (elektrika, RTV, telefon, ...) bodo sedaj plačane le, če bodo imetniki imeli na dan izplačila na osebnem računu zadostno razpoložljivo stanje.

V nasprotnem primeru banka naloga ni dolžna izvršiti, stranke pa morajo obveznosti neplačane direktne obremenitve poravnati same.

Neplačilo posamezne obveznosti seveda še ne pomeni, da je s tem neka direktna obremenitev ukinjena. Če bo na računu zadostno razpoložljivo stanje, bo v naslednjem mesecu namreč banka obveznosti za tekoči mesec poravnala.

• 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#1707 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4274 posts

Posted 11 September 2006 - 01:20 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka)
Če peljejo absolvente na kreto konec septembra, mislim da ti na Krfu ne bi bilo hudo. Nad 20°C bi po moje moglo bit...;)

Ja saj Kreta, Rodos in ostali južni otoki niso problematični. Krf je pa na severu in eni pravijo, da je na krfu tudi največ deževnih dni. Sem pa prebrala da je povprečna temperatura oktobra 23 stopinj. Bom videla še...
  • 0

#1708 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46110 posts

Posted 11 September 2006 - 01:40 PM

Če mene kaj vprašaš je Krf podobno kot hrvaška obala. Poznam tipa, ki je šel v začetku septembra na maturantski izlet na Krf in so imeli 4 dni dež.
Kako ugodna pa je ta ponudba, če ni skrivnost?
  • 0

#1709 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 11 September 2006 - 02:13 PM

Zanima me če pozna katera če kje rabijo kakšno za delat? Ubistvu administracija, tajnica, poslovna sekretarka... imam srednjo upravno administrativno pa 2. letniku fakultete za upravo sm. Iščem pa seveda redno zaposlitev ker grem izredno naprej na faks!

Hvala!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#1710 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46110 posts

Posted 11 September 2006 - 02:19 PM

na zavodu za zaposlovanje si že pogledala?
  • 0

#1711 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4274 posts

Posted 11 September 2006 - 02:25 PM

QUOTE(Kalypso)

za 50k bi šla oba s fantom v hotel s 3* nočitev z zajtrkom za 7 dni. Meni se zdi ugodna ponudba..ermm.gif
  • 0

#1712 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 11 September 2006 - 02:38 PM

A mogoče kdo ve, je Emporium že prenovljen? rolleyes.gif biggrin.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1713 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46110 posts

Posted 11 September 2006 - 02:42 PM

QUOTE(bellini)
QUOTE(Kalypso)

za 50k bi šla oba s fantom v hotel s 3* nočitev z zajtrkom za 7 dni. Meni se zdi ugodna ponudba..ermm.gif
Skupaj z vsemi taksami? Meni se zdi ugodno.
  • 0

#1714 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 11 September 2006 - 02:44 PM

zelo ugodno!
Kaj pa prevoz?
  • 0

#1715 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4274 posts

Posted 11 September 2006 - 02:57 PM

anek lines- ladja torej

Aja ena gospa je zadela to nagrado, da plača en drugi gre zastojn in ne more it, pa bi te pač midva šla.
  • 0

#1716 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 11 September 2006 - 02:59 PM

kolk stane garnier body cocon u uni oranžni alpa rdeči pakungi ? ermm.gif
  • 0

#1717 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 11 September 2006 - 03:21 PM

QUOTE(MLadoLetNa)
kolk stane garnier body cocon u uni oranžni alpa rdeči pakungi ? ermm.gif

okol jurja pomoje! je bla pa enkrat akcija v mullerju, sam ne vem če je še! un rdeč je ful dober, če maš res suho kožo!
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#1718 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 11 September 2006 - 03:23 PM

to vem da je okol jurja, sam upam da ni več k ene 1200 pa še mal. Pa sam še zanima me, kok je kj bl mastna al vlažilna al karkol pač že ta krema u rdeči pakungi k una u uranžni?
  • 0

#1719 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32568 posts

Posted 11 September 2006 - 03:26 PM

QUOTE(SiQsI)
Zanima me če pozna katera če kje rabijo kakšno za delat? Ubistvu administracija, tajnica, poslovna sekretarka... imam srednjo upravno administrativno pa 2. letniku fakultete za upravo sm. Iščem pa seveda redno zaposlitev ker grem izredno naprej na faks!

Hvala!

Stalno spremljaj razne zaposlitvene portale na internetu (zaposlitev.net, mojedelo.com, adecco, zaposlitvena budilka, svetla kariera...),
takih oglasov se kar nekaj najde, vendar je pomoje tud naval ogromen.
Pa na Zavodu si prijavljena?
  • 0

#1720 Iva

Iva

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 742 posts
  • Interests:ples,glasba,filmi,knjige,....

Posted 11 September 2006 - 04:05 PM

QUOTE(Anaa)

Ivika zlata : stvar je še vedno migajoča v vsakem primeru.

Naprimer, da si zbereš na www.avatarji.com en avatar, klikneš na njega z desno miškino tipko, klikneš pokaži sliko in kopiraš tisti link v okence za podpis in dodaš ovir - .

wink.gif

oops.gif

Hvala Ančika. biggrin.gif
  • 0

6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users