Jaz sem bila cez vikend na enem festivalu in sem videla med drugim tudi
Hurts in
Prodigy.
Hurts so mi bili kar vsec, sem od njih pricakovala veliko. Vse skupaj je bilo ful emocialno, ne na ravno najboljsi nacin. Jaz poznam Hurts samo iz komadov, ne berem nobenih biografij oz. intervjujev, in se mi je zdelo, da data v vsak pozamezen komad toliko custev, da sta na case izgledala, kot da prav trpita na odru. Sploh Theo. Med enim komadom je kar metal stojalo za mikrofon na tla (in ga zlomil), kar je zgledalo malo scary. Bilo bi OK, ce bi imela divje komade, tako sem se pa prav malo ustrasila, od kje taka jeza oz. ne vem kaj je bilo to.
Ful mi je bilo vsec, da je znal par besed Finsko in se nasploh ful povezal z Finci, npr. da je vedno lepo nastopat na Finskem pa rekel je
Minä rakastan Suomi (Ljubim Finsko). Ful mi je lepo to, ker se potem pocutis malo posebno, ceprav ves, da to verjetn recejo na vsakem koncertu

Od nekje je celo privlekel eno ogromno finsko zatsavo in mahal z njo. To vzge tukaj, ker so vsi taki patrioti, v Sloveniji ne vem, ce bi koga ganilo.
All in all mi je bilo vsec.
Prodigy pa cisto druga zgodba. Defenitivno najbolj divji koncert so far. Tako sem norela, da sem skoraj izspustila duso, pa sploh nisem bila pijana

Bila sem v drugi vrsti in enkrat je prisel Maxim med publiko

Sem kar malo omedlela od navdusenja, ceprav je bil ful scary

No, kaj vec sploh ne morem povedat, cisto so raztural in bi takoj sla spet