Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2408 replies to this topic

#1701 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 June 2011 - 07:48 PM

Ja, znali so le Fear of the Dark, in še to samo refren. laugh.gif Vsaj tam, kjer sem jaz stala, dopuščam možnost, da je bilo spredaj malo drugače.

Ja, pač Italijani, kaj sploh naj še rečem; zopet so me razočarali na celi črti, ampak glavno, da me Maidni niso. Res so v nastop vložili vse kar znajo in imajo, in mi po vseh teh letih dali še dodaten razlog, da jih obožujem. Neverjetni, res.

FB sem pa namenoma zanemarila, so pa slike gor, če te zanima. Lahko lajkaš!! laugh.gif cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1702 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 June 2011 - 08:07 PM

QUOTE(Neytiri @ 27. 6. 2011 - 20:06) View Post

Je blo pa nekaj slabosti: UKRADLI so mi mobitel cry.gif , eni kolegici pa torbico.
:/

QUOTE(Kinky @ 27. 6. 2011 - 20:48) View Post

Ja, znali so le Fear of the Dark, in še to samo refren. laugh.gif
In pa "Run to the hiiiiiils!" laugh.gif
Vsaj tam, kjer sem jaz stala, dopuščam možnost, da je bilo spredaj malo drugače.
Obe evva, da najverjetneje ne. laugh.gif
FB sem pa namenoma zanemarila, so pa slike gor, če te zanima. Lahko lajkaš!! laugh.gif cry.gif
Sem jih všečnila par. cool1.gif Dobro si bla uštimana! cool.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1703 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 June 2011 - 08:15 PM

QUOTE(Adriane @ 27. 6. 2011 - 21:07) View Post

Sem jih všečnila par. cool1.gif Dobro si bla uštimana! cool.gif

Hvala. cool.gif sem bila ena redkih, ki ni kazala vsaj 90% kože. laugh.gif laugh.gif

Ne, tokrat ni bil popularen Run to the Hills, odvisno od regije v Italiji, je pa en poleg mene znal refren od Number of the Beast. biggrin.gif

V glavnem, jaz hočem Maidne gledat na Balkanu, Nemčiji, Avstriji . . .

Paragvaju, Argentini, itd. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1704 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 28 June 2011 - 12:00 PM

SADE v Zagrebu yahoo.gif . Zdaj pa ziher grem!
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1705 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 June 2011 - 12:54 PM

thumbup.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1706 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 June 2011 - 01:13 PM

Joj, da bi mi ratalo vsaj za to nakrampat, če na Georgea ne morem it! cry.gif

300 - 720 kn so vstopnice.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1707 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 June 2011 - 01:26 PM

A na G. Michaela bi šla? Jaz imam tudi neke okvirne plane, ampak dvomim, da mi bo zneslo, pa kdaj drugič...
  • 0

#1708 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 June 2011 - 01:41 PM

JA!! BI!! Moj, moj, moj, moj wub.gif Kdaj drugič, jbg.

Se pa med mama že pogaja z atijem, da bi šla. biggrin.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1709 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 June 2011 - 02:18 PM

Nekoč pa res.
  • 0

#1710 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 28 June 2011 - 04:03 PM

QUOTE(sade @ 28. 6. 2011 - 13:00) View Post

SADE v Zagrebu yahoo.gif . Zdaj pa ziher grem!

thumbup.gif

En moj prijatelj je bil v Nemčiji kakšen mesec, dva nazaj, in je rekel, da je bilo fenomenalno! smile.gif
  • 0

#1711 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 June 2011 - 04:09 PM

Ja, ziher! wub.gif

Če mi rata dat na stran, grem 10000%. Četudi sama. Ne bi bila nikakršna ovira.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1712 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 01 July 2011 - 04:36 PM

Montreux Jazz Festival 2011
IPB Image

Program:
http://www.montreuxj...MJF_program.pdf
Je nekaj zanimivih imen. smile.gif

http://www.montreuxjazz.com/2011/en
  • 0

#1713 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 01 July 2011 - 05:20 PM

QUOTE(Neytiri @ 27. 6. 2011 - 20:06) View Post

Je blo pa nekaj slabosti: UKRADLI so mi mobitel cry.gif , eni kolegici pa torbico.

ohmy.gif A iz žepa/torbice?
Sta kje puščali stvari, ali kako? hmm.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1714 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 01 July 2011 - 11:21 PM

Blo nas je ene pet in smo ene 3torbice+moj črn majhen ruzak odložili na travo, plesali, ampak bili pa smo skooz okoli njih, res, pač nikoli niso bili za nami, ampak vedno med ali pred nogami od koga... Mela sem mobitel v enem žepku v ruzaku, ki ga sicer nisem nikoli preverjala, ker pač mobitela itak nisem nič rabila, sem pa skoz ruzak popravljala, ker je palerina ven padala... In sem šele na koncu videla, da mi je mogu nekdo pomoje poleg odpiranja enega žepka na hrbtu tudi potegnit ven vrvico, s katero zategneš vsebino ruzaka in ga potem še zapreš, ker mi je tudi par tistih kovinskih obročkov ven popadalo... ampak meni ni jasno, kdaj, ker pač nismo kr meli tam, pa stran gledali... down.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1715 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 11 July 2011 - 11:37 AM

Jaz sem bila cez vikend na enem festivalu in sem videla med drugim tudi Hurts in Prodigy.

Hurts so mi bili kar vsec, sem od njih pricakovala veliko. Vse skupaj je bilo ful emocialno, ne na ravno najboljsi nacin. Jaz poznam Hurts samo iz komadov, ne berem nobenih biografij oz. intervjujev, in se mi je zdelo, da data v vsak pozamezen komad toliko custev, da sta na case izgledala, kot da prav trpita na odru. Sploh Theo. Med enim komadom je kar metal stojalo za mikrofon na tla (in ga zlomil), kar je zgledalo malo scary. Bilo bi OK, ce bi imela divje komade, tako sem se pa prav malo ustrasila, od kje taka jeza oz. ne vem kaj je bilo to.
Ful mi je bilo vsec, da je znal par besed Finsko in se nasploh ful povezal z Finci, npr. da je vedno lepo nastopat na Finskem pa rekel je Minä rakastan Suomi (Ljubim Finsko). Ful mi je lepo to, ker se potem pocutis malo posebno, ceprav ves, da to verjetn recejo na vsakem koncertu smile.gif Od nekje je celo privlekel eno ogromno finsko zatsavo in mahal z njo. To vzge tukaj, ker so vsi taki patrioti, v Sloveniji ne vem, ce bi koga ganilo.
All in all mi je bilo vsec.

Prodigy pa cisto druga zgodba. Defenitivno najbolj divji koncert so far. Tako sem norela, da sem skoraj izspustila duso, pa sploh nisem bila pijana laugh.gif Bila sem v drugi vrsti in enkrat je prisel Maxim med publiko woot.gif Sem kar malo omedlela od navdusenja, ceprav je bil ful scary biggrin.gif No, kaj vec sploh ne morem povedat, cisto so raztural in bi takoj sla spet smile.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#1716 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 11 July 2011 - 11:52 AM

QUOTE(Neytiri @ 2. 7. 2011 - 0:21) View Post

Blo nas je ene pet in smo ene 3torbice+moj črn majhen ruzak odložili na travo, plesali, ampak bili pa smo skooz okoli njih, res, pač nikoli niso bili za nami, ampak vedno med ali pred nogami od koga... Mela sem mobitel v enem žepku v ruzaku, ki ga sicer nisem nikoli preverjala, ker pač mobitela itak nisem nič rabila, sem pa skoz ruzak popravljala, ker je palerina ven padala... In sem šele na koncu videla, da mi je mogu nekdo pomoje poleg odpiranja enega žepka na hrbtu tudi potegnit ven vrvico, s katero zategneš vsebino ruzaka in ga potem še zapreš, ker mi je tudi par tistih kovinskih obročkov ven popadalo... ampak meni ni jasno, kdaj, ker pač nismo kr meli tam, pa stran gledali... down.gif

Kaj pa, če ti ga je vzel kdo tistih, s katerimi si bila? hmm.gif
Ker je moral nekdo očitno vedet, da maš mobitel notri, pa mogoče je celo videl, v kateri žepek si ga dala.

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1717 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86861 posts

Posted 11 July 2011 - 11:55 AM

QUOTE(Parvinder @ 11. 7. 2011 - 12:37) View Post

Prodigy pa cisto druga zgodba. Defenitivno najbolj divji koncert so far. Tako sem norela, da sem skoraj izspustila duso, pa sploh nisem bila pijana laugh.gif Bila sem v drugi vrsti in enkrat je prisel Maxim med publiko woot.gif Sem kar malo omedlela od navdusenja, ceprav je bil ful scary biggrin.gif No, kaj vec sploh ne morem povedat, cisto so raztural in bi takoj sla spet smile.gif

cry1.gif cry1.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1718 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 13 July 2011 - 10:07 AM

Mi se spogledujemo s Szigetom http://sziget.hu/festival_english

10.8. z
Mot¨orhead
Flogging Molly
Rise against
Within tempation
Suicidal Tendencies
Hurts
in še kakimi

11.8.
pa s Halloween
in Judasi
Elvis Jackson
Good Charlotte
Chemical brothers
Gothan Project

in še kakimi.

45€ na dan.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1719 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 13 July 2011 - 10:19 AM

QUOTE(Immortelle @ 11. 7. 2011 - 12:52) View Post

Kaj pa, če ti ga je vzel kdo tistih, s katerimi si bila? hmm.gif
Ker je moral nekdo očitno vedet, da maš mobitel notri, pa mogoče je celo videl, v kateri žepek si ga dala.

Ne ne ne, to sem 100%, da ni blo ohmy.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1720 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 27 July 2011 - 08:21 PM

Ančka in Nika prosim poročajta, kako je bilo na Đeku. laugh.gif

Midva nisva mogla it, oboji stari starši so na morju. T. je bil ful razočaran, ker ga ma res fuuul rad.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users