Movie 43 - wtf je to?
Pričakovala sem komedijo z ducat znanimi igralci. Dobila pa preverzen, sick movie brez smisla. Trpela sm ob ogledu.
Ocenim ga z 1.
Posted 20 February 2013 - 08:48 AM
Movie 43 - wtf je to?
Pričakovala sem komedijo z ducat znanimi igralci. Dobila pa preverzen, sick movie brez smisla. Trpela sm ob ogledu.
Ocenim ga z 1.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 20 February 2013 - 11:32 AM
Posted 24 February 2013 - 06:44 PM
Twilight The breaking dawn part 2 = safr!! Ne vem čisto točno zakaj sem se mučila s tem, najbrž me je zanimalo kako se vse skupaj konča. Film je bolj ali manj samo eno nizanje kadrov, ki so boleče dolgočasni. Posebno tisti, ki vključuejo Bello in njeno uživanje v vlogi vampirke. Kozlarija, da o dialogih sploh ne govorim, in nekim masovnim poljubljanjem vseh parov na koncu. A so lahko še bolj osladni. Pattison je bil v primerjavi s Kirsten celo soliden v tem delu.
Posted 24 February 2013 - 07:23 PM
Spet sem gledala The Help. Kako je ta film meni lep, prav dotakne se te.
Zadnje čase sem padla v tematiko suženjstva v Ameriki in položaj temnopoltih, a pozna kdo kak dober film?
Posted 24 February 2013 - 07:27 PM
Ne spomnim se naslova, vem pa da je igrala Whoopi oldberg. Bila je služkinja pri belski družini, dogaja se po tistem dogodku, ko se črnka ni hotela presesti na avtobusu in ji belke začnejo nuditi prevoz z avtom. Na podobno vižko kot The Help v glavnem.
Jaz bi pa rada gledala en film, ne pretežek, mogoče z elementi komedije oz. humornih vložkov. Imate kakšno idejo?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 February 2013 - 07:31 PM
Bom pogledala na imdb, hvala. Že ful časa me grize ena scena iz nekega filma, ki sem ga gledala pred leti, v katerem položaj temnopoltih ni glavna tema, ampak se nakazuje skozi druge dialoge in scene, mislim, da je Crazy in Alabama, nisem pa sigurna, moram ga pobrat.
Drugače pa mi sploh nič ne pade na pamet, jaz že dolgo nisem pogledala dobre komedije.
V kategoriji lušten, a ne pretežek, je Love and other drugs. Po moje. Vsaj tak mi je ostal v spominu.
Posted 24 February 2013 - 07:56 PM
Corrina, Corrina je ta film. Igrata pa Whoopi in Ray Liotta.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 February 2013 - 07:58 PM
Črnske tematike (in še kakšne) se dotika tudi film Far From Heaven. Meni je fantastičen.
Posted 24 February 2013 - 08:02 PM
Kul, zdaj imam cel spisek, juhu. Hvala vam!
Posted 24 February 2013 - 08:17 PM
Far from Heaven je bil carski.
Danes sem pogledala Marley - full dober dokumentarec o Bobu Marleyju. Film je dolg 144 minut, ampak se tega sploh nisem zavedala, tok me je potegnilo noter. Film me je spomnil na ljubezen do potovanj in da to full pogrešam. Razgrne nam življenje ene največjih glasbenih legend, prikaže ga kot človeka, z dobrimi in slabimi lastnostmi vred. Meni je bil film čisto nad pričakovanji, res kul, gonilo so pripovedi Bobovih sorodnikov, prijateljev, glasbenih kolegov, izseki iz intervjujev, posnetki koncertov. Njegovo življenje je lep prikaz, da je politično lahko osebno in obratno.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 25 February 2013 - 03:07 PM
Corrina, Corrina je ta film. Igrata pa Whoopi in Ray Liotta.
Ni ta, tale film sem mislila: http://www.imdb.com/title/tt0100046/ The long walk home. Kolikor se spomnim(gledala sem xy let nazaj, preko12 sigurno) je bil dober.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 February 2013 - 03:09 PM
Pa res Jaz se samo spomnim, da tam tudi Ray njo vozi. Ta je boljši.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 February 2013 - 03:28 PM
Spet sem gledala The Help. Kako je ta film meni lep, prav dotakne se te.
Zadnje čase sem padla v tematiko suženjstva v Ameriki in položaj temnopoltih, a pozna kdo kak dober film?
Amazing Grace je tudi super (ga ze znj-tic hvalim ).
Far from heaven imam pa tudi jaz se na spisku za pogledat.
Posted 28 February 2013 - 08:36 AM
Končno sem se spravila gledat Breaking the waves iz 1996. Seveda je samo en razlog, zakaj sem šla to gledat in ta se je potrdil za več kot odličnega. V vsem ostalem mi film ni neka revolucija (za kaj ga imajo). Verjamem in razumem, da je drugim bistveno boljši kot meni, saj je res nekaj posebnega ... ampak z glavnim ženskim likom sva toliko svetlobnih let narazen, da se nikakor nisem mogla vživet v njo in njen svet. In če meni to manjka, potem se zraven dolgočasim, se sprašujem kaj ji igra v glavi (in njej je marsikaj) in iščem napake v osebah, zgodbi,... kar je v bistvu škoda, ker si dober film še dodatno (sama) pokvarim.
In film je za moje pojme besno predlog.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 02 March 2013 - 02:14 PM
Je kdo gledal? Lov 2012
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 March 2013 - 02:19 PM
Jaz sem ga šla v kino. Men je bil film zelo všeč, pri tem filmu se lahko razpravlja še in še, zato ker se lahko postaviš na obe strani in zagovarjaš oz. opravičuješ obnašanje... Edina stvar pri filmu, ki me je zmotila - malo amerikanizirano, igrajo na čustva ljudi, ker se stvar razplete na božični večer...
Drugače mi je pa Mads zelo dober tip, njam.
Posted 02 March 2013 - 02:27 PM
Hvala. Bom šla gledat v Kinodvor.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 March 2013 - 02:29 PM
Super
Pol napiši kakšen se ti je zdel, prav?
Posted 02 March 2013 - 02:39 PM
Bom.
Nazadnje sem si pogledala Headhunters.
Super napeto! Edino ful me moti luknja v zgodbi na koncu, je sicer briljantno zrežiral pokol med Ole-jem in Clasom, ne pa prepričljivo, saj je Ole ležal mrtev na postelji že nekaj dni?
Bill Bullard
Posted 02 March 2013 - 06:20 PM
Ja, saj policaji so to najbrž ugotovili, ampak so zamolčali (predvsem tisti glavni), ker je bilo pomembnejše, da je bil rešen problem, kot pa podrobnosti.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users