Krema / serum za obraz
Posted 23 August 2010 - 04:39 PM
Avene Cleanance K je proti mozoljem in za obnavljanje kože, Diacneal pa samo proti mozoljem. Za % glikolne pa ne vem.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 August 2010 - 06:54 PM
Kak pa se ta mešanica naredi??

Jaz se ne morem in ne znam odločit med Avene Cleance K in pa med Diacneal kremo.... mi lahko pomagate kak?
Strah me je da bom s tem izbruh povzročla.. jaz namreč proti mozoljem trenutno nič ne rabim ker jih skoraj da nimam, samo kake male "whiteheads-e" ampak rabim za fleke in enakomerno polt, zato me tudi zanima kak se tista mešanica nardi november.rain?
Pa res me zanima kero od zgornjih dveh krem bolj priporočate?
edit: pa zanima me kolko % glikolne ma katera?
Nutella, men osebno cleanance k ni pomagala, mi visi v omari. Ti jo podarim, uporabljala sem jo kak mesec
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 August 2010 - 10:11 PM

Kdaj si jo pa kupila?
Pupe še vedno me zanima par mnenj na vprašanje iz prejšne strani. In pa november.rain.. mešanica z tisto kislino?
Posted 23 August 2010 - 11:11 PM
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 24 August 2010 - 06:25 AM
Jaz se nebi branla

Kdaj si jo pa kupila?
Pupe še vedno me zanima par mnenj na vprašanje iz prejšne strani. In pa november.rain.. mešanica z tisto kislino?
kupla sem jo junija se mi zdi.
Daj mi na ZS sporoči naslov, pa ti bom javla kolko pride poštnina ko ti pošljem. Sej si iz MB ne?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 August 2010 - 11:35 AM
Nutella, mogoče bi naredila eno kuro s temle Vichyjevim svežim serumom.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 August 2010 - 12:29 PM
Meni se vit. c ne stopi čist pa malo se paca na koži? a tebi tud?
Posted 25 August 2010 - 12:09 PM
Zdaj me pa zanima kero dnevno kremo bi priporočale da ornk MATIRA? Meni se je koža spet začela fuul mastit odkar nisem več na Roaccutane in me spravlja ob živce, ker nisem navajena več tega! Nerabi met SPF, fino je če ma kaj AOK,
bi me pa zanimalo če so v taki verziji kake OBARVANE kreme? (ker se trudim čimmanj pudrat)
Posted 26 August 2010 - 03:49 AM
Bi se mogla pozanimati, modra se tdobi tudi v lekarni, pomoje ni nekej draga.
Drugače pa imaš potem ene tablete ki so iz čistega vitamina C, ki jih daš v vodo se raztopijo pa lahko kožo umivaš z njimi. Enkrat je ena punca iz foruma to kupila sem jo spraševala pa se ne spomnim katera je bila

Pa tudi te tablete niso nekej drage.
Posted 26 August 2010 - 07:47 PM
Imate izkušnje z Melvito, 100% pure, Bio Beaute by Nuxe ali pa s Sophytom?
Posted 26 August 2010 - 08:27 PM
Glede mesanice, najboljs, da si preberes to debato: http://www2.cudovita...showtopic=15019
Tvoje vprasanje se glasi skor enako kot naslov teme:)
Drugac, mej v mislih, da vitamin C ZELO HITRO oksidira; In če v neoksidirani obliki je med najmočnejšimi orodji zoper prostih radikalov in itd..., deluje v oksidirani obliki, nekako ravno obratno.
Tako, da karkol boš delala, delaj zdej za zdej, ne pa npr. da bi dodala svoji dnevni kremi in pol to uporabljala mesec dni.
Oksidira pa, v kontaktu s kisikom in kovinami( zradi tega je vitaminu C v prahu prilozena majhna plasticna zlicka in tud zarad tega obstajajo posebne zlice za mesanja limonada (Dolge in PLASTICNE:)).
Posted 26 August 2010 - 08:57 PM
Princeska, pomoje bi ti tale odgovarjala:

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 August 2010 - 09:09 PM
Pa je tole naravno, Jina? A testerje se da dobit?
Posted 26 August 2010 - 09:12 PM
Jaz sem imela nekoč testerček, morda ga kje najdem. Če ja, ti javim.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 August 2010 - 09:21 PM
Kaj pa kakšen naraven tonik? Kake izkušnje? Joj čist moram črtat razne citruse, kisline itd.
Posted 27 August 2010 - 07:45 AM
za kremo pa pojma nimam, lahko še mal Sanctum pogledaš.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 27 August 2010 - 12:47 PM
Posted 27 August 2010 - 12:49 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users