Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#1701 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 23 August 2010 - 04:39 PM

Avene Cleanance K je proti mozoljem in za obnavljanje kože, Diacneal pa samo proti mozoljem. Za % glikolne pa ne vem.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1702 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 23 August 2010 - 06:54 PM

QUOTE(nutella` @ 23. 8. 2010 - 16:28) View Post

Kak pa se ta mešanica naredi?? ohmy.gif

Jaz se ne morem in ne znam odločit med Avene Cleance K in pa med Diacneal kremo.... mi lahko pomagate kak?

Strah me je da bom s tem izbruh povzročla.. jaz namreč proti mozoljem trenutno nič ne rabim ker jih skoraj da nimam, samo kake male "whiteheads-e" ampak rabim za fleke in enakomerno polt, zato me tudi zanima kak se tista mešanica nardi november.rain?

Pa res me zanima kero od zgornjih dveh krem bolj priporočate?

edit: pa zanima me kolko % glikolne ma katera?

Nutella, men osebno cleanance k ni pomagala, mi visi v omari. Ti jo podarim, uporabljala sem jo kak mesec
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1703 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 23 August 2010 - 10:11 PM

Jaz se nebi branla oops.gif . Pa lahko prvo to sprobam, če ne pa kupim Diacneal.
Kdaj si jo pa kupila?

Pupe še vedno me zanima par mnenj na vprašanje iz prejšne strani. In pa november.rain.. mešanica z tisto kislino?
  • 0
Memento mori.

#1704 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 23 August 2010 - 11:11 PM

^ Mešanca je vit. C v prahu in voda, samo bogsigavedi v kakšnem razmerju se to meša.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1705 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 24 August 2010 - 06:25 AM

QUOTE(nutella` @ 23. 8. 2010 - 23:11) View Post

Jaz se nebi branla oops.gif . Pa lahko prvo to sprobam, če ne pa kupim Diacneal.
Kdaj si jo pa kupila?
Pupe še vedno me zanima par mnenj na vprašanje iz prejšne strani. In pa november.rain.. mešanica z tisto kislino?

kupla sem jo junija se mi zdi.
Daj mi na ZS sporoči naslov, pa ti bom javla kolko pride poštnina ko ti pošljem. Sej si iz MB ne?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1706 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 24 August 2010 - 11:35 AM

C. ima okoli 8%, D. 6% in sta oba za obavljanje. Razlika je v tem, da ima C. še salicilno, D. pa retinoid.

Nutella, mogoče bi naredila eno kuro s temle Vichyjevim svežim serumom.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1707 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 24 August 2010 - 12:29 PM

Podgana, ti še uporabljaš tisti vitamin c serum, ki ga sama delaš?
Meni se vit. c ne stopi čist pa malo se paca na koži? a tebi tud?
  • 0

#1708 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 25 August 2010 - 12:09 PM

Punce jaz bom zdaj najprej probala CK ker mam pač priložnost, če pa nebo okej pa Diacneal... oz. probala si bom naročit tisti gel ki mi ga je Sonchi ravnokar ocenla ker so fantastične sestavine.

Zdaj me pa zanima kero dnevno kremo bi priporočale da ornk MATIRA? Meni se je koža spet začela fuul mastit odkar nisem več na Roaccutane in me spravlja ob živce, ker nisem navajena več tega! Nerabi met SPF, fino je če ma kaj AOK,
bi me pa zanimalo če so v taki verziji kake OBARVANE kreme? (ker se trudim čimmanj pudrat)
  • 0
Memento mori.

#1709 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 August 2010 - 03:49 AM

Sori Nutella, nisem prej videla, hmm jaz sem to videla v enem laboratoriju kjer sem delala in si je dajala tudi v čaj ampak zelo malo, ker je kar koncentrirano. In potem samo daš pravo količino vode in z tem umivaš obraz, ali pa je zadeva bolj koncentrirana pa daješ v kakšno kremo, tonik bi bil tudi super ipd.
Bi se mogla pozanimati, modra se tdobi tudi v lekarni, pomoje ni nekej draga.

Drugače pa imaš potem ene tablete ki so iz čistega vitamina C, ki jih daš v vodo se raztopijo pa lahko kožo umivaš z njimi. Enkrat je ena punca iz foruma to kupila sem jo spraševala pa se ne spomnim katera je bila biggrin.gif
Pa tudi te tablete niso nekej drage.
  • 0

#1710 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 26 August 2010 - 07:47 PM

Jst bi pa potrebovala eno naravno kremico... kaj priporočate za mastno do mešano kožo, čim manj mastno. Ker grem novembra na laser in moram čim manj dražit kožo in jo le razvajat, tako da pride v upoštev le naravna kozmetika...

Imate izkušnje z Melvito, 100% pure, Bio Beaute by Nuxe ali pa s Sophytom?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1711 tyna

tyna

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 170 posts

Posted 26 August 2010 - 08:27 PM

Nutella:
Glede mesanice, najboljs, da si preberes to debato: http://www2.cudovita...showtopic=15019
Tvoje vprasanje se glasi skor enako kot naslov teme:)

Drugac, mej v mislih, da vitamin C ZELO HITRO oksidira; In če v neoksidirani obliki je med najmočnejšimi orodji zoper prostih radikalov in itd..., deluje v oksidirani obliki, nekako ravno obratno.
Tako, da karkol boš delala, delaj zdej za zdej, ne pa npr. da bi dodala svoji dnevni kremi in pol to uporabljala mesec dni.

Oksidira pa, v kontaktu s kisikom in kovinami( zradi tega je vitaminu C v prahu prilozena majhna plasticna zlicka in tud zarad tega obstajajo posebne zlice za mesanja limonada (Dolge in PLASTICNE:)).

• 0
Solo l'obbedienza dà il diritto a governare.

#1712 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 26 August 2010 - 08:57 PM

Princeska, pomoje bi ti tale odgovarjala:

IPB Image

• 0

― V. Van Gogh

#1713 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 26 August 2010 - 09:09 PM

A res, je fajn? Ne poznam, vem pa, da mi je njihov gel za umivanje z medom najboljši od vseh na tržišču.
Pa je tole naravno, Jina? A testerje se da dobit?
  • 0

#1714 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 August 2010 - 09:12 PM

Ni naravno.
Jaz sem imela nekoč testerček, morda ga kje najdem. Če ja, ti javim.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1715 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 26 August 2010 - 09:18 PM

Ni čisto naravna, precej pa - klik. Meni je super, ravno prav vlažilna, nič mastna, ni komedogena.

• 0

― V. Van Gogh

#1716 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 26 August 2010 - 09:21 PM

Hvala obema, ne vem sicer, če bo okej zaradi citrusov. Sarah, bi probala.

Kaj pa kakšen naraven tonik? Kake izkušnje? Joj čist moram črtat razne citruse, kisline itd.
  • 0

#1717 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 August 2010 - 07:45 AM

Melvitina vrtnična cvetna vodica za tonik. mene je sicer sveto prepričevala, da moram za mešano kožo NUJNO vzet meliso al pa pomarančni cvet al kaj, samo se nisem dala. men je super tale vrtnica.
za kremo pa pojma nimam, lahko še mal Sanctum pogledaš.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1718 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 27 August 2010 - 08:17 AM

Princeska, tale tonik bi znal bit dober.

KLIK
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1719 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 August 2010 - 12:47 PM

Hvala, kje pa to kupim?
  • 0

#1720 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 August 2010 - 12:49 PM

Princess, jaz ne najdem onega testerčka, očitno sem ga že porabila ali dala naprej sad.gif Poskusi vprašat v lekarni.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users