Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#1701 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 02 June 2013 - 03:37 PM

Za vse tiste, ki ne poznate MOTORISTE... Videl sem vas, da k sebi stiskate torbice, da so vam bližje. Niste videli, da dajem 10€ v škatlo za pomoč prejšnji teden. Videl sem vas, kako svoje otroke stiskate bližje sebi, ko hodimo mimo na pločniku. Niste me videli lani, ko sem bil v vlogi Dedka Mraza za otroke. Videl sem vas, da ste si premislili o obisku restavracije, a niste videli, da sem na sestanku... z organizacijo za pomoč, kjer pomagam pri zbiranju denarja za socialno ogrožene. Videl sem vas kako zmigujete z glavo, ko ste odprli okno in sem šel mimo. Niste me pa videli, ko sem se vozil za vami in ste vrgli cigaretni ogorek skozi okno avtomobila.... ... ... Videl sem vas kako me mrko gledate, ko sem se nasmehnil vašim otrokom. Niste pa videli, da sem si vzel odmor od mojega dela, da sem brezdomskim otrokom nesel igrače. Videl sem vas, ko gledate v moje tetovaže v strahu. A vi ne vidite, ko jokam kot moji otroci in imam njihova imena vtetovirana tako na kot v srcu. Videl sem vas, kako se pritožujete, da so naš motorji glasni. Niste me videli, ko ste zašli na moj pas med menjavanjem CD-ja v vašem avtoradiu. Videl sem vas, da greste domov svoji družini. Niste me videli. Namreč umrl sem tistega dne, ko ste mi presekali pot. Bil sem samo "BIKER". Oseba s prijatelji in družino. No niste me videli. Prilepite to na svoj zid v upanju razumevanja ljudi moto društev in motoristov. Če ne, je to na vaši vesti. Upam, da nikoli ne izgubite nekoga, ki je motorist...

Prav rabila sem ene 10min, da sem sploh razvozlala, o čem naj bi ta odstavek govoril, haha. Pa najbolj všeč mi je sklanjanje. :lol1: :cry:

• 0

After all this time?

Always.

#1702 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 07 June 2013 - 08:40 PM

Vedno dobim obvestilo(tam, ko je zemlja, zgoraj zraven zs, mi kaže recimo 1novost), ko en moj FB karkoli objavi, doda sliko....za druge mi njikoli ne javi tam, ampak pač pokaže v novicah. Ni mi jasno zakaj, ker ga nimam dodanega med priljubljenimi prijatelji.Ve katera?

• 0

#1703 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 June 2013 - 08:45 PM

Pojdi na njegov profil, z miško se postavi na gumb kjer piše "prijatelj" in odkljukaj "prejemanj obvestila"

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1704 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 07 June 2013 - 08:48 PM

Sem šla in tam mi piše DODAJ na seznam zanimanj, kar pomeni, da ga nimam.

• 0

#1705 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 June 2013 - 08:56 PM

Dodaj na seznam zanimanj? Jaz nimam tega. A si šla pravilno? Na profil od tega frenda, pa na okenčko kjer je kljukca pa Prijatelj postaviš gor miško. Kaj je prva opcija na seznamu ki se ti odpre?

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1706 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 June 2013 - 07:39 AM

A ga slučajno slediš? (follow)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1707 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 08 June 2013 - 07:55 AM

Ne, ne sledim ga, ravno zaradi tega mi je čudno.

Dodaj na seznam zanimanj? Jaz nimam tega. A si šla pravilno? Na profil od tega frenda, pa na okenčko kjer je kljukca pa Prijatelj postaviš gor miško. Kaj je prva opcija na seznamu ki se ti odpre?

aha, zdaj sem pravilno šla. Prva opcija je Prejemaj obvestila, vendar ta ni bila odkljukana, se pravi, da ni to.

• 0

#1708 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 08 June 2013 - 07:56 AM

https://www.facebook...b=notifications

Tukaj daj na OFF. Mogoče je to. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1709 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 08 June 2013 - 09:13 AM

Hvala, ampak nimam pojma kaj naj dam na off?!?

• 0

#1710 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 June 2013 - 09:30 AM

"Dejavnosti bližnjih prijateljev"

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1711 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 08 June 2013 - 09:35 AM

Hvala, sem dala, čeprav mi je čudno ravno to, da ga nimam med bližnjimi prijatelji.

• 0

#1712 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 June 2013 - 03:16 AM

Hej!

A se da naštimat, da dam enga frenda na hladno, kar se tiče pisanja na wall in komentiranja foTK?
Semže šla pod nastavitve računa pa poklikala ... ampak nisem nikjer našla opcije

hvala :)

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1713 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 13 June 2013 - 02:57 PM

thumbs_you_cant_deny_it-0010.jpg

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1714 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 June 2013 - 03:25 PM

O moj bog, kakšna polomija od jezika. :D

• 0

#1715 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 13 June 2013 - 04:27 PM

Kako lahko sploh opaziš nekaj tako nepomembnega ob taki tragični zgodbi. 

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1716 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 June 2013 - 10:35 AM

FB ima po novem tudi lojtre, za vse, ki trzate na Twitter. 

• 0

#1717 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 June 2013 - 10:57 AM

NEEE, a res?

Mene spravljajo ob zivce.

1015057_677213458961934_903081431_o.png

Hash-taggajte po Twitterju, cemu je potreba po tem, da se dela dvojne poste se na Facebooku?

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1718 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 June 2013 - 10:58 AM

Ja, res. 

• 0

#1719 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 June 2013 - 11:02 AM

;-)

No, upam, da se ne bo prevec razpaslo.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1720 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 June 2013 - 11:02 AM

Jaz tudi. : #idontgiveashit

:D

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users