Res. na tej sliki me full nate spominja:
Ali pa na tistih, ko jo make up popolnoma ne spremeni (ko je naravna).
Posted 30 January 2014 - 09:09 AM
Res. na tej sliki me full nate spominja:
Ali pa na tistih, ko jo make up popolnoma ne spremeni (ko je naravna).
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 31 January 2014 - 07:18 AM
Potem imam pa še Homeland, vem, da zaostajam, ampak je preveč vsega; pa Blacklist.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 31 January 2014 - 03:15 PM
Uh, točno, The Blacklist je tudi pri meni na seznamu.
Včeraj sem pogledala prvi del Top of the lake - se moram kar malo prisiliti, da vztrajam naprej, ampak bom, ker se mi zdi,
da ni tiste sorte serija, ki te takoj potegne. Upam, no.
Posted 31 January 2014 - 03:48 PM
Še ena, baje dobra: Les revenants
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 31 January 2014 - 04:31 PM
Uuu, obetaven opis. Grem loadat. x)
Tudi tole še imam na grbi: Whitte Collar
Prihajajoče obetavne serije: Resurrection , Crisis , Friends with Better Lives , The Black Box .
Opomnik vračanja:
The Walking Dead: 10. februar
Rizzoli & Isles: 26. februar
Greys Anatomy: 28. februar
Suits: 7. marec
Game of Thrones: 7. april
Californication: 14. april
Devious Maids: 21. april
Posted 03 February 2014 - 01:24 PM
Našla sem še:
A team of scientists are thrust into a potentially life-or-death situation in this thriller, which begins with the group being deployed to the Arctic to secretly investigate what could be a disease outbreak.
A drama centered on a high-tech intelligence operative who is enhanced with a super-computer microchip in his brain, and the director of the elite government cyber-security agency who supports him.
Oboje deluje obetavno
Posted 03 February 2014 - 04:55 PM
The blacklist je tako bolece klisejska, da jo je kar problem gledat
(z nekom, ki mu dol visi za kliseje in pac hoce malo zabiti cas).
Klasicna proameriska propaganda in reklama njihovih high tech weaponized FBI CIA in nevemkaterih agencij. Boj dobrega proti zlu (good cops s seksi intelegentno bejbo na celu, ki ima v vsakem kadru zrihtano frizuro bolj, kot jaz na maturancu) in bad cops = klasicni antiameriski zlocinci, teroristi, mafija, hudodelci pac)
EDINA plus tocka je en kvazi kriminalec, ki jim pomaga. Ima dobre izjave, ampak ne resuje zalostne povprecnosti serije. Res no, klisejev so nametali noter iz vseh serij, se breaking bad so poskusali kopirat v 4. ali 5. delu, bwahaha
Ne bom vec gledala. Sem se namatrala s petimi deli, ne bo slo.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 03 February 2014 - 04:59 PM
Meni je ful smesno, da so vsi ti terenski agenti vedno ful zrihtani (sploh zenske): frizura, sminka, plasc po zadnji modi, pa seveda - visoke petke, s katerimi potem lovi zlikovce s pistolo v roki Jaz sem vceraj pogledala par delov The Closer, in je lik zenske tudi precej cuden, sploh njena obsesija s sladkarijami, razmetanim stanovanjem/pisarno in nesposobnostjo voznje avtomobila in koordinacije. Mislim, sej vem, da je bila 10 let nazaj posneta, ampak vseen, c'mon.
Posted 03 February 2014 - 05:01 PM
A ni skoda, ko kar vidis, kako so po spisku vkljucevali najbolj bedaste kliseje.
Top of the lake pa deluje my cup of tea! Hvala!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 03 February 2014 - 05:12 PM
Top of the lake - sem pri četrtem delu in še skos mi je zadeva bizarna (v ne preveč dobrem smislu) in rahlo dolgočasna. Vztrajam naprej!
Posted 03 February 2014 - 05:14 PM
I'll join you in no time! :-)
Posted 03 February 2014 - 06:17 PM
Le daj, me zanimajo tvoji vtisi!
Posted 04 February 2014 - 10:18 AM
Je gledala katera serijo Pride & Prejudice ?
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 04 February 2014 - 12:20 PM
ki ima v vsakem kadru zrihtano frizuro bolj, kot jaz na maturancu)
Uf, nekam sumljivo zveni za zadeva, mogoče pogledam kakšen del, vseeno. Nisem pa pretirano navdušena, zaupam tvojemu mnenju.
Posted 04 February 2014 - 12:49 PM
Ja, Pride & prejudice kot serija je najboljša, Colin je tako dober, da samo strmim. Pogledam vsake toliko časa in se sploh ne naveličam. Film pa tud meni ni pol tok všeč kot serija.
na sploh se velikokrat zgodi, da te na novo snemane zadeve niso tolk dobre kot kaka malo starejsa izvedba. Recimo Jane Eyre mi je bla ZAKON iz 2006, Pride and Prejudice pa ne no NIHOL NIHCE nesel Colina Firtha iz 1995.
Film pol je bil kr neki, napacen igralec itd...
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 04 February 2014 - 12:53 PM
Hmmm zdaj me pa res zanima kakšna je serija )) Hvala!
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 04 February 2014 - 01:46 PM
Serija je milijonkrat boljša kot film. V filmu je še Keira, kar je spet minus.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 February 2014 - 07:23 PM
Ravno prejšnji teden sem pogledala serijo Pride & Prejudice. Se popolnoma strinjam z prejšnjimi komentarji o Firthu, ki je za moje pojme super upodobil Darcya. Pa Bingley je super, tak prisrčen in dobrovoljen nerodnež. Film je preveč hollywoodski. Moram pa priznati, da mi je bilo na trenutke prav smešno, ko si Jane opisovali kot pravo lepotico, medtem ko mi je igralka daleč od lepotice.
Posted 04 February 2014 - 09:34 PM
Kinky, me veseli! x) Jessica pa v drugi sezoni za moje pojme najbolj blesti!
Posted 05 February 2014 - 08:25 AM
Opa, super, komaj čakam danes zvečer, ko začnem. Hvala za namig.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users