Posted 14 June 2008 - 03:38 PM
Mah, meni je blo ful v redu.
Prvo vprašanje me je FUL presenetlo, ker si tistega niti pogledala nisem in sicer sem morala povedat definicije sokotov, sovršnih kotov, sosednjih kotov, komplementarnih in suplementarnih kotov. Aja, pa pokazat sem jih morala na eni skici. Tu sem si dobesedno zmišljevala, ampak sem z logiko rešla ene 80% prav. Drugo vprašanje sem imela nek račun z ulomki in potencami, pač malo daljši, potem sem ga pa morala poenostavit in napisat pravila za potence, pač množenje, seštevanje in ta shit. Račun sem rešla prav, pravila sem pa mal zmutla, ampak je šlo. Tretje vprašanje je bil pa polinom, sem ga pa moral narisat (in seveda zračunat ničle, itd.) in opisat postopek, pa kako se polinom obnaša v okolici ničel, kakšen vpliv ima vodilni člen, kakšnega prosti člen. To sem vse znala, ful ni blo težko. All in all mislim, da so bila zelo lahka vprašanja. Sem pa menjala listek, ker na prvem sem mela nek integral, ki meni ful ne gre, pa še neke bedne funkcije in se mi ni dalo s tistim matrat.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.