Jump to content

Photo

Slike vaših hišnih ljubljenčkov

• Please log in to reply
5577 replies to this topic

• Guests

Posted 19 December 2007 - 10:54 PM

Zelo lep muc. Nagaja a? Moj je tud mal preveč živ, tako da mi fant stalno grozi, da ga bo odpeljal (čeprav vem, da ni sposoben tega), ker hodi ponoči k nama v posteljo in mu skače v noge hehehe.

Jaz bi tudi imela takega kosmatega mucka...ampak na cesti se takšnega težko najde. Ne bi ga pa kupovala, ker je dovolj navadnih muckov, ki rabijo dom cry.gif
  • 0

#1702 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 20 December 2007 - 12:23 AM

Goldo je rahlo mal treščen maček, pa tale terminator od Bučke tud biggrin.gif [attachmentid=3600][attachmentid=3601]
  • 0

#1703 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 20 December 2007 - 12:41 AM

[attachmentid=3604] [attachmentid=3605]

Nej vam povem še za informacijo, da je ona pred 4-imi leti k nam "potrkala" na vrata, točno 14.2.(valentinovo). Takrat je bla stara okol leta, a je izgledala kot mladiček, ker je bila tolk podhranjena, da je prišlo do zastoja v rasti. Bla je dobesedno plešasata oz. brez dlake, garjava, glistasta in polna enih zajedalcev, še gingvitis je mela, no to ma še zmer, sam v taki meri, da lahko normalno živi. Ogromno je blo neprespanih noči zarad nje, da je sploh lahko preživela (to gre zahvala predvsem Lenni). Da ne omenjam, da so še ostali mački ful bli bolani, ker so se določenih zadev nalezli, tko da smo skoz pr veterinarju visel!
  • 0

#1704 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 20 December 2007 - 08:12 AM

QUOTE(luciferka @ 20. 12. 2007 - 0:41) View Post

Ogromno je blo neprespanih noči zarad nje, da je sploh lahko preživela (to gre zahvala predvsem Lenni). Da ne omenjam, da so še ostali mački ful bli bolani, ker so se določenih zadev nalezli, tko da smo skoz pr veterinarju visel!

Joj, točno vem o čem govoriš. Jst imam obe mucki iz zavetišča. Tale tazadnja Špela je bila sama kost in koža (una tm je rekla, da ful požre, pa se ji pač ne pozna- ja itak ja), redke dlake, garje, zavtečene učke, kihanje... sem bila pri veterinarju 1 mesec, so jo zdravili z antibiotiki, nakar je Meti kar naenkrat isto bolezen dobila (čeprav je cepljena proti vsem stvarem). So veterinarji pol vidl, da ima Špela klamidijo, ki pa je nalezljiva. Sta obe ene tablete jemale 1 mesec. Meti je zdej ok, tamala pa ne. Se ji skoz ponavlja, baje mora to sama čez dat, tablete so pa sam strup, in jih ne sme spet jemat. Uglavnm, spet ji že 1 teden dajem kremco v oči, ker ima čist rdeče, pa ni nič bolš. IPB Image Pa naj še omenim, da so jo sterilizirali še pred 2. mesecom tm, a cepili je niso. Kreteni. Revčka je skoz bolna že pol leta.

Drgače so pa vse vaše muce za pojest klele IPB Image IPB Image IPB Image
  • 0

• Guests

Posted 20 December 2007 - 09:45 AM

Revčki bogi cry.gif

Men je pa enkrat mucek umrl, kmal po tem, ko sem ga prinesla domov sad.gif Najdla sem ga, vsega shiranega, apatičnega totalno, pa sem ga odnesla domov, če bi ga lahko še rešila. Da bi ga prisilila, da malo je. Sam ni mogle več jesti. Sem klicala veterinarja, pa je reku, da ne more nič naredit, samo na infuzijo bi ga lahko dal, pa še to najbrž ne bi pomagalo. In čez ene par ur je umrl, sem ga našla v škatli trdega. Čist mejčken je bil, tak črn mucek. Mi je blo svinsk hudo, ker je bil sam, ko je umrl...mislem, bila sem doma, ampak nisem bila pri njem takrat. cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0

#1706 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 20 December 2007 - 10:12 AM

QUOTE(ciara @ 20. 12. 2007 - 9:45) View Post

Revčki bogi cry.gif

Men je pa enkrat mucek umrl, kmal po tem, ko sem ga prinesla domov sad.gif Najdla sem ga, vsega shiranega, apatičnega totalno, pa sem ga odnesla domov, če bi ga lahko še rešila. Da bi ga prisilila, da malo je. Sam ni mogle več jesti. Sem klicala veterinarja, pa je reku, da ne more nič naredit, samo na infuzijo bi ga lahko dal, pa še to najbrž ne bi pomagalo. In čez ene par ur je umrl, sem ga našla v škatli trdega. Čist mejčken je bil, tak črn mucek. Mi je blo svinsk hudo, ker je bil sam, ko je umrl...mislem, bila sem doma, ampak nisem bila pri njem takrat. cry.gif cry.gif cry.gif

Klinc dobrota pa taka! Mačka v škatlo in ga čez par ur pogledat-živali najdene v sabem stanju se TAKOJ PELJE K VETERINARJU

• 0
IPB Image

• Guests

Posted 20 December 2007 - 01:25 PM

Anja88, tebi nikakor nimam namena opravičevat svojih dejanj. Imaš pravico do svojega mnenja, tako kot vsi ostali, ampak, zaboga, povej ga na en primeren način.

In noben ni rekel, da sem ga za par ur dala v škatlo in potem pogledala...sicer pa, kot sem že rekla, nimam namena opravičevat svojih dejanj...še posebno ne tebi, ki me niti ne poznaš.
  • 0

#1708 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46124 posts

Posted 20 December 2007 - 02:24 PM

Dragi dami, prosim, da malce umirita konje in svoj pogovor nadaljujeta prek zs-jev.

Hvala.
  • 0

#1709 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 December 2007 - 11:31 PM

Luca ful mate lepe žverce pr' bajt'. Pa bide mi je všeč, to še redko kje najdeš, pa ful praktična reč.

Tale buca tigrasta je pa prava. thumbup.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1710 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 December 2007 - 11:34 PM

QUOTE(crna @ 20. 12. 2007 - 23:31) View Post
Pa bide mi je všeč, to še redko kje najdeš, pa ful praktična reč.

Se strinjam.
Zame kopalnica ni prava kopalnica, če nima bideja. closedeyes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1711 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 December 2007 - 11:42 PM

Žal je zgleda "out", ga skoraj v nobenem načrtu stanovanja/hiše ni.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1712 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18553 posts

Posted 21 December 2007 - 12:38 PM

Je, je, Crna. Jaz mam takega s pokrovom čez, vsi mislijo, da je loo. laugh.gif

Sorry za OT press. tongue.gif

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1713 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 21 December 2007 - 01:11 PM

Ko pritisne mraz, je treba naše kratkodlake seniorčke ogreti...kako drugače kot ....z bundo biggrin.gif

IPB Image

• 0
IPB Image

#1714 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 21 December 2007 - 08:52 PM

Ah pr ns bide v večini uporabljajo mački za pitje vode, ker voda v posodici za njih ni dovolj dobra. Hočjo pit tekočo vodo, no saj večina jih je tko navajenih:) Polet si pa svoje mačje riti notr hladijo, da jim ni vroče:) Čeprov jih najdeš tud v banji.

Aja ASnja luškan kuži, v lušni bundici:)
  • 0

#1715 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 21 December 2007 - 09:47 PM

Uf, to so pa fensi mački, če hočejo tekočo vodo!

Drugače pa luškani kužati in mucice!
  • 0

#1716 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 December 2007 - 08:17 AM

Tole je Cofla, stara je že 15 let. Cepljena ni proti ničemur,nima bolh,čeprav ne nosi ovratnice. Seveda bom zdajle po novem letu šla po ampulco proti zajedalcem...Od avgusta je ni dobila,pač čisto tako,saj ni draga smile.gif malo ji pa že lahko privoščim,ker je toliko časa z nami. V vseh letih je bila mislim da trikrat,4-krat pri veterinarju,in takrat je bila res boga.Enkrat je imela garje, drugič pljučnico mačjo ali nekaj podobnega in če je takrat ne bi peljali bi šla baje papa. To je bilo letos avgusta. Morala je jest tud dietno hrano. Drugače pa si ne predstavljam življenja brez nje in upam da bo še dolgo z nami,saj je one of a kind.

IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

• Guests

Posted 22 December 2007 - 09:10 AM

Kaka lepotička je wub.gif Pa ne vidi se ji, da je že v letih heheh.
  • 0

#1718 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 22 December 2007 - 09:12 AM

Ja, ful je lepa. Zgleda taka mehka, lih za pocrkljat. wub.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1719 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46124 posts

Posted 22 December 2007 - 12:39 PM

wub.gif Krasotica. Ful je lepa. In tako mehka izgleda.
  • 0

#1720 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46124 posts

Posted 23 December 2007 - 04:02 PM

Moja bibička med počitkom v svoji košari:

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users