Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1701 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 December 2009 - 09:16 PM

QUOTE(žabica @ 14. 12. 2009 - 15:13) View Post

Na živce mi gre k grmona malco pa reče sošolka d bo sendvič s POLIKO bruh.gif

POLI JE!!!bi jo kr stepla smile.gif

Pri nas vsi tak rečemo in je že čist normalno. Polika pač tongue.gif .
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1702 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 December 2009 - 10:04 PM

^^Pri nas je pa tamal to začel, pa da bo sestrica tud Polika. lol1.gif
Fuj drugač.
  • 0

#1703 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 15 December 2009 - 01:40 PM

Photoshop. mad.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 15 December 2009 - 02:15 PM

^^ why? cry.gif
  • 0

#1705 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 15 December 2009 - 03:11 PM

QUOTE(Plain Jane @ 14. 12. 2009 - 22:04) View Post

^^Pri nas je pa tamal to začel, pa da bo sestrica tud Polika. lol1.gif
Fuj drugač.

Pollyanna je bila ena risanka. smile.gif lol

Polika, kuhancek, soncek, solatka pa - for the 10.000th time - pomanjsevalnice so bruh! Zakaj se ljudje s tem poskusajo narediti cute...nikoli ne bom razumela...
Zadnjic sem gledala Ulo Furlan, ki "poroca" s srbskega Survivorja na Filipinih - naceloma mi zenska dosedaj ni bila antipaticna, ampak bolj jo poslusam, bolj mi je zoprna, ker v njenem govoru in obnasanju zaznavam poskuse biti neumorno cute... rolleyes.gif Sploh ne govori razlocno, ampak nekaj šušlja in utripa s trepalnicam poleg in ahhhh... X| Bomo poškušili štričkota vprašati kaj meni o stvarci. bruh.gif Bucibucibucibuc.....

laugh.gif

Od pobovega brata tamali ima govorne tezave, ker starsa tako govorita, se ju spomnim ze od nekdaj, nikoli nista nicesar lepo, jasno in razlocno povedala, ampak kar naprej neko sepetanje in pomanjsevalnice in šušljanje, sedaj pa je, kar je...
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1706 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 15 December 2009 - 03:15 PM

QUOTE(PurePoison @ 15. 12. 2009 - 14:15) View Post
^^ why? cry.gif

Ker me jebe v glavo, vsakih pet minut se mi ugasne. cry.gif Moram dat cel CS4 dol, in še enkrat gor, joy oh joy. rolleyes.gif

Pa ta plundra in led sta nekaj boljšega, dons sem parkrat skor fuknila. Pa še laptop sem mela a sabo, in sem čist brez ravnotežja. biggrin.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1707 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 15 December 2009 - 08:37 PM

Polika pri nas ni pomanjševalnica, ampak VSI tak rečemo. Sicer pa mi že vemo, če jo delamo sleep.gif tongue.gif .
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1708 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 15 December 2009 - 08:37 PM

biggrin.gif
  • 0

#1709 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 17 December 2009 - 10:40 PM

Ljudje, ki ne razumejo sarkazma. mellow.gif Komu se da ukvarjat z njimi?

• 0

― V. Van Gogh

#1710 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26034 posts

Posted 17 December 2009 - 10:46 PM

^^ word.

+drama queens. nekaj rečeš čist v fori, pa je že cel halo in zamera in nenaden odhod z msn-ja. ja sej je kul ... rolleyes.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

• Guests

Posted 17 December 2009 - 11:05 PM

^^ agreed!
  • 0

#1712 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 December 2009 - 11:30 PM

QUOTE(_Planet_ @ 15. 12. 2009 - 15:11) View Post

Zadnjic sem gledala Ulo Furlan, ki "poroca" s srbskega Survivorja na Filipinih - naceloma mi zenska dosedaj ni bila antipaticna, ampak bolj jo poslusam, bolj mi je zoprna, ker v njenem govoru in obnasanju zaznavam poskuse biti neumorno cute... rolleyes.gif Sploh ne govori razlocno, ampak nekaj šušlja in utripa s trepalnicam poleg in ahhhh... X| Bomo poškušili štričkota vprašati kaj meni o stvarci. bruh.gif Bucibucibucibuc.....

PODPIS!
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1713 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 December 2009 - 11:48 PM

Če se spakuješ kot 12 letna smrklja, je to seksi. woot.gif
Meni je ona itak od samega začetka antipatična do konca in naprej.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1714 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 17 December 2009 - 11:54 PM

QUOTE(Jinadaze @ 17. 12. 2009 - 22:40) View Post

Ljudje, ki ne razumejo sarkazma. mellow.gif Komu se da ukvarjat z njimi?

[attachmentid=6286]

QUOTE(nika @ 17. 12. 2009 - 22:46) View Post

drama queens. nekaj rečeš čist v fori, pa je že cel halo in zamera in nenaden odhod z msn-ja. ja sej je kul ... rolleyes.gif

True, true, onesvestila se bom, ker si se odklopil s chata in se odlocil mehko skuhati tono mule. Come on! Grow up! mellow.gif Da ne omenjam, kako hitro lahko takrat, ko cloveka nimas pred seboj (torej v e-komunikaciji), stvari izpadejo cisto drugace kot so bile misljene.

*sigh*

Attached Files

• 0

#1715 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 18 December 2009 - 12:01 AM

Ta je boljši: IPB Image

biggrin.gif

Ampak res, meni gre kar na jok, če mam opravka s takim osebkom. Pfuj jebemti.
  • 0

― V. Van Gogh

#1716 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26034 posts

Posted 18 December 2009 - 07:14 AM

QUOTE(_Planet_ @ 17. 12. 2009 - 23:54) View Post

[attachmentid=6286]
True, true, onesvestila se bom, ker si se odklopil s chata in se odlocil mehko skuhati tono mule. Come on! Grow up! mellow.gif Da ne omenjam, kako hitro lahko takrat, ko cloveka nimas pred seboj (torej v e-komunikaciji), stvari izpadejo cisto drugace kot so bile misljene.

*sigh*

ja! in potem po možnosti dotična oseba natipka SMS, kok da je užaljena, in da bo vzel mal več truda, da se "izgovorim iz tega", in ugasne telefon. kaj zdej, čš kuhat mulo al se pomenit? mad.gif si govorim, da se ne splača sekirat, sam se sploh ne morem na nič drugega skoncentrirat, če niso stvari razčiščene. eh ... ermm.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1717 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 22 December 2009 - 07:57 PM

^^

I feel you. Mene tudi mori, ce ostanejo zadeve nerazciscene in ne morem poceti nicesar drugega. Nekateri ljudje okoli mene to vejo in izkoriscajo (namensko provocirajo); pred kratkim sva imela s kolegom debato - mu stejem v dobro, da je priznal, da rad spika ljudi, sploh tiste, ki se burno odzivamo.

Kar se tice socasnega, ocitno uzaljenega odklopa vse komunikacije (MSN, tlf, ...) gre pomoje za tisto rekacijo, o kateri sva s Coco en cas nazaj debatirali v Prostem cveku in, ki se pojavlja tako pri njej kot pri meni - ko te nekdo prizadene, samo odsekas, ker hoces, da se oni na drugi strani pocuti slabo. Ces le poglej, kaj si zakuhal, suffer bitch! Mene popade neznanski bes, ko me kdo prizadene, zato vedno prosim, da me pustijo en cas pri miru (uro, dan, teden ali pa mesec, pac kolikor potrebujem), da se umirim in, da zacnem spet trezno razmisljati. Ker se mi ne da kregati + nocem obzalovati v ihti izrecenih besed...

OK pri tebi je nenavadno, ker najprej rece, da bi se rad pomenil potem pa odklop. Ocitno si je premislil. Pa, kot sem ze rekla, preko e-stikov lahko hitro pride do nesporazuma zato z nekaterimi ljudmi sploh ne komuniciram vec po tej poti. Eni pac niso za v te vode in konec. smile.gif

QUOTE(Jinadaze @ 18. 12. 2009 - 0:01) View Post

Ta je boljši: IPB Image

biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(Jinadaze @ 18. 12. 2009 - 0:01) View Post

Ampak res, meni gre kar na jok, če mam opravka s takim osebkom. Pfuj jebemti.

Ja, tudi jaz dobim kar cmok v grlo, ko "odkrijem" taksnega sogovornika. Uno...muhahhahahahaha....muhahhaaha....muhaha...muha...muah...mua...m...... cry.gif
  • 0

#1718 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26034 posts

Posted 22 December 2009 - 08:30 PM

QUOTE(_Planet_ @ 22. 12. 2009 - 19:57) View Post

^^

I feel you. Mene tudi mori, ce ostanejo zadeve nerazciscene in ne morem poceti nicesar drugega. Nekateri ljudje okoli mene to vejo in izkoriscajo (namensko provocirajo); pred kratkim sva imela s kolegom debato - mu stejem v dobro, da je priznal, da rad spika ljudi, sploh tiste, ki se burno odzivamo.

Kar se tice socasnega, ocitno uzaljenega odklopa vse komunikacije (MSN, tlf, ...) gre pomoje za tisto rekacijo, o kateri sva s Coco en cas nazaj debatirali v Prostem cveku in, ki se pojavlja tako pri njej kot pri meni - ko te nekdo prizadene, samo odsekas, ker hoces, da se oni na drugi strani pocuti slabo. Ces le poglej, kaj si zakuhal, suffer bitch! Mene popade neznanski bes, ko me kdo prizadene, zato vedno prosim, da me pustijo en cas pri miru (uro, dan, teden ali pa mesec, pac kolikor potrebujem), da se umirim in, da zacnem spet trezno razmisljati. Ker se mi ne da kregati + nocem obzalovati v ihti izrecenih besed...

OK pri tebi je nenavadno, ker najprej rece, da bi se rad pomenil potem pa odklop. Ocitno si je premislil. Pa, kot sem ze rekla, preko e-stikov lahko hitro pride do nesporazuma zato z nekaterimi ljudmi sploh ne komuniciram vec po tej poti. Eni pac niso za v te vode in konec. smile.gif

biggrin.gif

saj jaz tudi včasih rabim čas, da kako stvar prebavim, ampak ves tist žolč izlijem v (nikoli poslan) osnutek maila, grem spat in drug dan stvari ponavadi zgledajo manj tragično. druga opcija pa je, da povem, da me je pač to prizadelo (in zakaj me je, zato da se pol to ne ponavlja). ker ko en v besu gre z neta ... mislim, konec koncev se še vedno moraš pogovorit, s tem da se pač vmesni čas OBA grizeta (zaradi utemeljenih ali neutemeljenih razlogov).

nova stvar, ki mi kravžlja živce: natrpanost izpitov na faksu, prekrivanje rokov al pa da so drug za drugim. sploh mi ni jasno, kako jim to rata.
  • 0

#1719 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 22 December 2009 - 10:51 PM

QUOTE(nika @ 22. 12. 2009 - 20:30) View Post

ker ko en v besu gre z neta ... mislim, konec koncev se še vedno moraš pogovorit, s tem da se pač vmesni čas OBA grizeta (zaradi utemeljenih ali neutemeljenih razlogov).

Se zelo strinjam! Samo velikokrat se zgodi (vsaj pri meni), da vsak vzame svoj ponos, zaviha nos in se o doticni zadevi nikoli ne pogovorimo, dostikrat se tudi s kom cisto neham druziti.. Ce samo pomislim na vse zadeve, ki so obvisele v zraku, ker se nismo bili sposobni pomeniti kot odrasli ljudje....res nam manjka custvene inteligence..badly..sej sem tudi o tem ze pisala v Prostem cveku.

Potem imam pa samogovore pod tusem, kaj bi rekla, kako bi rekla itd...

Ceprav je pa tudi res, da eni vrzejo zadevo cez ramo, eni se pa grizemo v neskoncnost.

• 0

#1720 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17440 posts

Posted 24 December 2009 - 12:21 PM

Božič twisted.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users