Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#17161 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25929 posts

Posted 02 December 2010 - 09:00 PM

držim pesti, da se stvari hitro pirihtajo in da boš mirna potem - ti samo dihaj ;)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#17162 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 02 December 2010 - 09:11 PM

:* tenks!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#17163 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 December 2010 - 11:14 PM

Ok, sam da je vse ziher kul! smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#17164 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 04 December 2010 - 08:46 AM

Priznam da včeraj NI bil moj dan !!! Mislim, da se že počasa nabira vse v meni in bo kmalu vseeeee eksplodiralo iz mene. Pa kaj ku... si eni ljudje mislijo da so???????Hodijo po svetu kot da so najbolj pomembni???Aloo dj se že spusti na realna tla, ker vsak ima svoje mnenje in okus iz zakaj bi svojega nekomu vcepali??!!
Včeraj so imeli sestanek, brez mene in kolegice in so seveda naju šinfali, ker naju ni bilo tam da bi se lahko "branili" kar se mi zdi zelooo nefer!!!One se pa delale fine in v rit lezle. In potem zvem, da je rekla nekaj kar ni res in me je to še dodatno razkurilo.
Danes sem pa še z drugimi v službi, ne delam s tistimi kot ponavadi verymad.gif

Zvečer sem pa mislila da se bova z dragim stiskala in bom malo pozabila na vse, pa mi je javil da gre s dečki danes ven sad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#17165 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 December 2010 - 11:24 PM

Zadnja dva do tri tedne imam tako nore, da si ne vzamem čas zase... potem še zadnje proste momente namenim fantu in prijateljicam. Časa za šport ni bilo. Pa k bi jaz res v vsako uro šport uštulila, a ni šlo. Kr malo sem se polenila cry.gif upam, da se malo zadeve skulirajo.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#17166 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 04 December 2010 - 11:30 PM

Pogrešam ga, preveč kompliciram glede naju, strah me je da bo šlo kej narobe in se preveč obremenjujem z vsako stvarjo. OMG, obupna sem ratala down.gif
  • 0

#17167 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 05 December 2010 - 07:17 AM

QUOTE(Rory @ 4. 12. 2010 - 23:30) View Post

Pogrešam ga, preveč kompliciram glede naju, strah me je da bo šlo kej narobe in se preveč obremenjujem z vsako stvarjo. OMG, obupna sem ratala down.gif

Kot da bi jaz napisala to...strah me je da ga izgubim cry.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#17168 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29725 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 December 2010 - 12:11 PM

učeri sva se zmenila, da no go gf/bf stuff. me like. smile.gif
tok sva se mela lepo, da sem za sekundo pozabla kje&kako sva se spoznala in pol mi klikne, da gremo skupi na potovanje, sm kr krilit z rokami začela pa vriskat. butl.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#17169 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 05 December 2010 - 12:51 PM

No go gf/bf stuff v kakem smislu, noben intimnejših stikov al samo stiki brez obveznosti, torej brez zveze? biggrin.gif

Drugače pa dbeeest, super destinacija v odlični družbi, kaj bi si lahko še želela?! smile.gif

Js pa obnavljam nemščino in sem ravno pri lekciji "Beziehungen" in je bila v slovarju beseda der Liebhaber, i like, i want. biggrin.gif
  • 0

#17170 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29725 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 December 2010 - 02:59 PM

Freya_, zaenkrat sta še obe tvoji možnosti v igri, bolj se pa nagibam k tej o neobveznosti. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#17171 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18468 posts

Posted 06 December 2010 - 09:10 AM

QUOTE(Olivija @ 2. 12. 2010 - 20:57) View Post

Ni napake na datumu, tud na obrazcih za vizo je bil ta datum.. sem pogooglala na netu, da pač imaš po poteku vize še 30 dni časa, da si organiziraš pot nazaj, rezerviraš lete itd, tako da mislim, da ni frke, če odhajam 25ga, poteče pa že 6ga, 21 dni pred letom. Bom pa poklicala na embasado jutri, valda. Sem bila pa sprva čist obupana in paničarila, ker američani pa takoooo rigolozno obravnavajo vse prišleke brez državljanstva da je že spooky. Hjo.

Don't take it too easy, girl: v mojih cajtih si moral spizdit iz USA do ekspirejšn dejta. Poklič ambasado-konzularni oddelek in se pozanimaj!!!
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#17172 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 December 2010 - 11:28 AM

Olivija the terrorist ninja.gif rpg.gif 2guns.gif jagr.gif bfg.gif (se vi zavedate, koliko izjemno nasilnih smeškov premore ta forum? ohmy.gif )
  • 0

#17173 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 08 December 2010 - 02:26 PM

Zdej sm par dni uporabljala 3 razlicne gele, pa mal mesala, pa eno kremo - koza je GROZNA! Polno mozoljckov, taka ne pomnim kdaj sem bla nazadnje. Od danes naprej sam voda, jutri grem pa kupit Zwitsal peno, ker je edina ki mi odgovarja (beri: ne dela mozoljev). Kar znorela bi!

Danes sem mela predstavitev seminarske, in sm ful dobro nastopla, samozavestno pa u nulo sem znala. smile.gif Sam se ju3 grem do dohtarja, in ce bo reku da ni nic, bom koncno pomirjena. Dost mam tega da se ze 5 let sekiram zarad ene bule, pa ko se mi nic ne veca in nc, ampak js se skos psihiram .. Dost mam! Ce bom crknla nej mi pa ze povejo, sej vem da mam probleme, ampak ne morm si pa usga umislit. sad.gif Hvalabogu mam tistga psihologa v ponedelk, baje me bo naucu "kognitivnega postopka", da bom nehala s tem. Res upam. Ker tok bolezni, kt js mislm da jih mam, nekak nemorm met, cene me ze neb blo vec. Sej vem, da je use uredu zmano uresnici, ampak ko je skos ta: Kaj ce, kaj ce .. In zdej sm po tok cajta koncno zbrala pogum, da dejansko grem h dohtarju pogledat to, in da zvem. Najraj bi se dala kar za use bolezni preiskat.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#17174 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25929 posts

Posted 08 December 2010 - 03:39 PM

QUOTE(Freya_ @ 6. 12. 2010 - 11:28) View Post

Olivija the terrorist ninja.gif rpg.gif 2guns.gif jagr.gif bfg.gif (se vi zavedate, koliko izjemno nasilnih smeškov premore ta forum? ohmy.gif )

pa sami strelski, se vidi, kdo je "in charge" laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#17175 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27724 posts

Posted 08 December 2010 - 04:06 PM

<---- ne steka, kaj ima Olivija s temi smajliji, a je ona zadolzena za nabor smajlijev na forumu?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#17176 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25929 posts

Posted 08 December 2010 - 04:10 PM

ne, ona nič, pač pa sajk biggrin.gif Olivija je kao terorist, ker ima namen bit v ZDA po preteku vize ;)
  • 0

#17177 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27724 posts

Posted 08 December 2010 - 04:20 PM

Ah, kaj bi jaz brez podnapisov, vse jasno, hvala again.

;)

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#17178 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17001 posts

Posted 08 December 2010 - 08:36 PM

zredila sem se, posledično sem sitna down.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#17179 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 December 2010 - 09:25 PM

Pogrešam fitnes, aerobiko in pilates sad.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#17180 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 08 December 2010 - 11:02 PM

QUOTE(Freya_ @ 6. 12. 2010 - 11:28) View Post

Zanemarila si sniper.gif tongue.gif

Sem pa pravkar dodal še mgun1.gif mgun2.gif
twisted.gif

QUOTE(Anouk @ 8. 12. 2010 - 16:10) View Post

ne, ona nič, pač pa sajk biggrin.gif Olivija je kao terorist, ker ima namen bit v ZDA po preteku vize ;)

U fino, do takrat bodo gotovo že meli "cavity search" pri TSA na programu. tongue.gif No - če bo opt out-ala pri onih skenerjih (ki so mimogrede škodljivi!), jo bodo z veseljem pretipali. Luštne ženske baje še posebej radi ... dry.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users