vprašanja (zanima me, ...)
Posted 18 April 2010 - 09:55 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 April 2010 - 10:01 PM
Vse kar mam jaz od belih majc je prozorno, pa ne tko, da se mi vidi vse, ampak obrisi modrca pa se vidjo pri vseh stvareh... in za lanene hlače velja isto...vse kar je svetle barve je prosojno!
Nocem pa bit v črni barvi tam ko bo vroče ko pes.
To je res problem zdej, nočem izpast tam kot ena nastavljačica, edino da si grem kupit zdej neki za dol, ni druge.
ps: meni je tudi napisala, da se tam kjer so domačini kopa izkljucno v majici in hlačah. Na samotnih otokih pa lahko mal bolj po svoje. Greš na maldive in se kopaš v majci in hlačah no a si lahka predstavljate
Jst sm mela mal drugačno sliko v glavi prej
Posted 18 April 2010 - 10:02 PM
Včeraj sem dobila kazen za parkiranje v Trstu, ker je poteklo. Zanima me, če kaj veste če te kazni pridejo potem v slovenijo?
Bi rekel da ja. Sploh ker je v EU.
Em, sem spomin pogooglal in tisto kar sem imel jaz v mislih velja pri kaznih nad 70eur. Ampak pomoje kljub temu pošljejo zahtevek za plačilo.
Posted 18 April 2010 - 10:03 PM
Kaj pa se ti lahko dejansko zgodi, če si za njihove razmere kao zelo izzivalno oblečen?
Se ne spoznam...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 April 2010 - 10:06 PM
Če ti je tok bad, pol si pejd res kupit tri čip čip majčke in hlače.
Kaj se pa zgodi se pa tud men ne sanja.
Posted 18 April 2010 - 10:08 PM
Posted 18 April 2010 - 10:11 PM
Res si bom šla nabavit par stvari ja, pa bo kar bo. Ubistvu pomoje tok kompliciram sma zato k me reisefieber daje ;P
aja pa k vsako stvar k pokazem fantu, neki najde, kar ni ok...al je prevec prosojno, al nima rokavov, al je prevec oprijeto, al so hlace prekratke, al so hlace prevec oprijete. On tut hoce da se kao drziva njihovh obicajev.
in reku je da kao ena ful siroka tunika pa spodi pajkice no go, ker pajkice ne smes met, ceprov tunika pride waaay cez rit.
joj,joj,joj
Posted 18 April 2010 - 10:29 PM
For your info.. moja prijateljica je na Maldivih nosila res kratka krilca, pa je niso linčali.
Posted 18 April 2010 - 10:43 PM
Jaz sem te ženski še enkrat napisala, da mam probleme s tem, pa bom vidla kaj bo odpisala.
Pa jaz niti ne bi tok komplicirala, če mi ta ženska pri kateri bova ne bi izrecno tega napisala in če ne bi fant vsa oblačila gledal skozi muslimanske oči
Men se tut ne zdi problem, če se čez belo majco vidi bel modrc...Tko da ubistvu drugi bol komplicirajo kot jst
Pa pajkice bom vzela sabo!
Posted 18 April 2010 - 10:51 PM
Pa ko prideš nazaj OBVEZNO poročaj na forumu kako je bilo. Maldivi so moja sanjska destinacija, tako da sploh ne veš kak sem ti fauš.
Posted 19 April 2010 - 09:35 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 19 April 2010 - 09:52 AM
Bi rekel da ja. Sploh ker je v EU.
Em, sem spomin pogooglal in tisto kar sem imel jaz v mislih velja pri kaznih nad 70eur. Ampak pomoje kljub temu pošljejo zahtevek za plačilo.
Fino
A je blo v zadnjih dveh letih kaj spremembe v zakonih, ker vem da kazni za parkiranje iz Avstrije niso prišle za mano?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 19 April 2010 - 09:56 AM
Posted 19 April 2010 - 10:01 AM
Hvala. Joj.
Novo vprašanje:
kje je Takko v LJ?
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 19 April 2010 - 10:03 AM
Probaj še kaki New Yorker, Tally Weily (al kak se napiše) al pa pri kakem Kitajcu.
Posted 19 April 2010 - 10:12 AM
Ja, lejčk, malo vas moram zaposlit, a ne?
Posted 19 April 2010 - 10:17 AM
Kokr jaz vem, je tko da pošiljajo samo če je nad določeno vsoto, recimo nad 100eur, če je manj pa ne. V avstriji so pa itak smešno nizke kazni in ti verjetno zato niso nič poslali.
Hvala
Posted 19 April 2010 - 10:20 AM
Ne, zakaj bi ji kdo pošiljal iz Bosne? LOL
Pač neprosojne stvari, in nič kože zunaj; si mogoče lahko od mame, oz. koga drugega kaj izposodiš?
Je pa tudi res, da niso povdos enako strogi; v turističnih središčih seveda malo manj. Srečno.
Zajbancija je bla
Od dol bi lahk sam une hlače dobila ta turške...
Frčica, ti maš pa tud nesrečo zadne čase s tem parkiranjem
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users