Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36523 replies to this topic

#17121 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 18 April 2010 - 09:55 PM

Včeraj sem dobila kazen za parkiranje v Trstu, ker je poteklo. Zanima me, če kaj veste če te kazni pridejo potem v slovenijo?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#17122 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 18 April 2010 - 10:01 PM

pa še napisala je : "Also please don't wear transparent clothes that show your underwears.. "
cry.gif
Vse kar mam jaz od belih majc je prozorno, pa ne tko, da se mi vidi vse, ampak obrisi modrca pa se vidjo pri vseh stvareh... in za lanene hlače velja isto...vse kar je svetle barve je prosojno! hmm.gif
Nocem pa bit v črni barvi tam ko bo vroče ko pes. rolleyes.gif
To je res problem zdej, nočem izpast tam kot ena nastavljačica, edino da si grem kupit zdej neki za dol, ni druge.

ps: meni je tudi napisala, da se tam kjer so domačini kopa izkljucno v majici in hlačah. Na samotnih otokih pa lahko mal bolj po svoje. Greš na maldive in se kopaš v majci in hlačah no a si lahka predstavljate blink.gif
Jst sm mela mal drugačno sliko v glavi prej verymad.gif
  • 0

#17123 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 18 April 2010 - 10:02 PM

QUOTE(Frčica @ 18. 4. 2010 - 22:55) View Post

Včeraj sem dobila kazen za parkiranje v Trstu, ker je poteklo. Zanima me, če kaj veste če te kazni pridejo potem v slovenijo?

Bi rekel da ja. Sploh ker je v EU.

Em, sem spomin pogooglal in tisto kar sem imel jaz v mislih velja pri kaznih nad 70eur. Ampak pomoje kljub temu pošljejo zahtevek za plačilo.
  • 0

#17124 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 April 2010 - 10:03 PM

Kaj pa se ti lahko dejansko zgodi, če si za njihove razmere kao zelo izzivalno oblečen?
Se ne spoznam...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#17125 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13012 posts

Posted 18 April 2010 - 10:06 PM

Lejck, neh komplicirat. huh.gif wink.gif
Če ti je tok bad, pol si pejd res kupit tri čip čip majčke in hlače.

Kaj se pa zgodi se pa tud men ne sanja.
  • 0

#17126 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28860 posts

Posted 18 April 2010 - 10:08 PM

Jest tud nebi komplicirala, moraš vedet, da majo oni itak druge navade in ne moreš ti prist oblečena ko one...
  • 0

#17127 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 18 April 2010 - 10:11 PM

ma ja sej se ne bi tok sekirala ce bi šla z neko agencijo dol in to. Sam midva bova dejansko s to žensko okol hodila, domačinko in nočem zdej tm sramote delat, če majo pač tko kot majo.
Res si bom šla nabavit par stvari ja, pa bo kar bo. Ubistvu pomoje tok kompliciram sma zato k me reisefieber daje ;P
aja pa k vsako stvar k pokazem fantu, neki najde, kar ni ok...al je prevec prosojno, al nima rokavov, al je prevec oprijeto, al so hlace prekratke, al so hlace prevec oprijete. On tut hoce da se kao drziva njihovh obicajev.
in reku je da kao ena ful siroka tunika pa spodi pajkice no go, ker pajkice ne smes met, ceprov tunika pride waaay cez rit. verymad.gif
joj,joj,joj
  • 0

#17128 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46817 posts

Posted 18 April 2010 - 10:29 PM

Glej, moja sošolka, ki je bila v Iranu je imela oblečeno široko tuniko in spodaj pajkice, pa ji ni nihče kompliciral, pa je Iran bolj ortodoksen kot so Maldivi. Mislim, če greš nekam, je dobro in spoštovanja vredno, da se spoštuješ njihove običaje, vendar ima vse svojo mejo. Kaj če bi šla na tiste otoke, kjer moški skrivajo lučka z palmovim listom, potem bi fant tud tak vztrajal, da se morta oblačit po njihovih šegah? Ne vem no.
For your info.. moja prijateljica je na Maldivih nosila res kratka krilca, pa je niso linčali. wink.gif
  • 0

#17129 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 18 April 2010 - 10:43 PM

Sem mu rekla ja, pa je reku da bi mel tut palmin listek, če bi imeli tak običaj laugh.gif
Jaz sem te ženski še enkrat napisala, da mam probleme s tem, pa bom vidla kaj bo odpisala.
Pa jaz niti ne bi tok komplicirala, če mi ta ženska pri kateri bova ne bi izrecno tega napisala in če ne bi fant vsa oblačila gledal skozi muslimanske oči biggrin.gif
Men se tut ne zdi problem, če se čez belo majco vidi bel modrc...Tko da ubistvu drugi bol komplicirajo kot jst huh.gif
Pa pajkice bom vzela sabo! laugh.gif
  • 0

#17130 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46817 posts

Posted 18 April 2010 - 10:51 PM

Saj te razumem. Včasih je res problem pri teh kulturnih razlikah...
Pa ko prideš nazaj OBVEZNO poročaj na forumu kako je bilo. Maldivi so moja sanjska destinacija, tako da sploh ne veš kak sem ti fauš. oops.gif oops.gif wink.gif
  • 0

#17131 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 April 2010 - 09:35 AM

Kje bi lahko nabavila havajsko srajco? laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#17132 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 19 April 2010 - 09:52 AM

QUOTE(Piquet @ 18. 4. 2010 - 23:02) View Post

Bi rekel da ja. Sploh ker je v EU.

Em, sem spomin pogooglal in tisto kar sem imel jaz v mislih velja pri kaznih nad 70eur. Ampak pomoje kljub temu pošljejo zahtevek za plačilo.

Fino dry.gif
A je blo v zadnjih dveh letih kaj spremembe v zakonih, ker vem da kazni za parkiranje iz Avstrije niso prišle za mano? biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#17133 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 19 April 2010 - 09:56 AM

Kokr jaz vem, je tko da pošiljajo samo če je nad določeno vsoto, recimo nad 100eur, če je manj pa ne. V avstriji so pa itak smešno nizke kazni in ti verjetno zato niso nič poslali.
  • 0

#17134 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46817 posts

Posted 19 April 2010 - 09:59 AM

QUOTE(Kinky @ 19. 4. 2010 - 10:35) View Post

Kje bi lahko nabavila havajsko srajco? laugh.gif

Naši fantje so si jih pred leti za maturantski izlet nabavli v Takkotu.
  • 0

#17135 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 19 April 2010 - 10:01 AM

yahoo.gif

Hvala. Joj.

Novo vprašanje:

kje je Takko v LJ? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#17136 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 19 April 2010 - 10:03 AM

en je na rudniku, mal naprej od leclerca.

poslovalnice

lenoba laugh.gif
  • 0

#17137 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46817 posts

Posted 19 April 2010 - 10:03 AM

I have no idea. laugh.gif
Probaj še kaki New Yorker, Tally Weily (al kak se napiše) al pa pri kakem Kitajcu. laugh.gif
  • 0

#17138 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 19 April 2010 - 10:12 AM

Hvala obema. wink.gif

Ja, lejčk, malo vas moram zaposlit, a ne? oops.gif laugh.gif
  • 0

#17139 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 19 April 2010 - 10:17 AM

QUOTE(lejck @ 19. 4. 2010 - 10:56) View Post

Kokr jaz vem, je tko da pošiljajo samo če je nad določeno vsoto, recimo nad 100eur, če je manj pa ne. V avstriji so pa itak smešno nizke kazni in ti verjetno zato niso nič poslali.

Hvala biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 19 April 2010 - 10:20 AM

QUOTE(Kinky @ 18. 4. 2010 - 21:45) View Post

Ne, zakaj bi ji kdo pošiljal iz Bosne? LOL
Pač neprosojne stvari, in nič kože zunaj; si mogoče lahko od mame, oz. koga drugega kaj izposodiš?
Je pa tudi res, da niso povdos enako strogi; v turističnih središčih seveda malo manj. Srečno. wink.gif

Zajbancija je bla happy.gif
Od dol bi lahk sam une hlače dobila ta turške...

Frčica, ti maš pa tud nesrečo zadne čase s tem parkiranjem console.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users