V trebuhu mi kar salte dela, ko samo pomislim na december in vse, kar bo z njim prišlo. /mam pa tak mal dejavu, da sem nekaj podobnega že pisala../
Skratka, sploh nočem pomislit, kak bo šele na dan d. Če me že zdej ščemi v trebuhu, ko samo pomislim na vse skupaj, pa je še slabih 47dni do odhoda.. o m f g. Čisto resno vprašanje; se da
brez recepta dobit kako
pomirjevalo, jaz sem po persenih samo še bolj histerična bila/enkrat mi je pa bilo tako slabo da ne pomnim takega ogabnega občutka v želodcu in grlu..
Ekspresno hitro je prispela ena pošiljka v anglijo, dobila nazaj zadovoljen in laskav response - pa zdej ne vem, a so v splošnem angleži tolk cheeky, ali je ta dotičnež v splošnem tak, mi taka pisma piše da se ob njih smejim in zardim kot kaka najstnica. (:
O m f g december! Faaaaaaaak. Komaj čakam, jasno. Faaaaaaaaaaaaak. Tako ga bom na letališču stiskala, da bo še pol ure ostal preščpnjen v pasu, tak ko recimo oni plastelin stisneš in se pol počasi nazaj razleze..
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.