Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#17061 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 October 2010 - 09:14 AM

Gumo mam spuščeno, pa menjala sem jih v soboto. rolleyes.gif

Upam samo, da se jo bo dalo zaflikat, da ne rabim nove ...

QUOTE(Špela @ 25. 10. 2010 - 23:22) View Post

a tle so razhajanja, o katerih si zadnjič pisala?
mene full full daje Libanon - enkrat ga bom vidla pa če pol nikamor več ne grem!

Mah ja in ne. Tole je bil trenutni preblisk (resno pa razmišljam o Madagaskarju ali Maču Pičuju), sam ja sicer pa so razhajanja. Jaz bi itak že zdaj hotla imet zdilano potovanje za poleti, B. pa reče, da bi šel v Madrid. rolleyes.gif Jako potovanje, res. down.gif

V Libanonu je blo že par kolegic in je bojda res lep, ampak od Bližnjega vzhoda baje najdražji (poleg Jordanije). Hrano imajo dobro.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#17062 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28119 posts

Posted 26 October 2010 - 09:16 AM

Gumo od avta to? Jeba.
  • 0

#17063 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 October 2010 - 09:19 AM

Ja no. Pa nimam pojma kje oz. kdaj. Enkrat včeraj ugl, ker v soboto sva šla s fantom z avtom ven, pa bi verjetno en od naju opazil (jaz sem se enkrat peljala iz LJ do MB s prazno gumo, pa nisem opazila, tolko o tem. rolleyes.gif).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#17064 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28119 posts

Posted 26 October 2010 - 09:23 AM

Zlo prazna ni mogla bit,sicer se avto ne pelje smile.gif
  • 0

#17065 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30249 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 October 2010 - 09:41 AM

sej Madrid je lep, se da stvari videt, ampak meni za tri dni vrh glave, res. js ne vem, kaj naj bi tam počela npr. teden dni. pa a ni on že iber Španije prečesal pred xxx leti? hmm.gif Museo de Jamon pa to.
a maš/mata vsaj kontinent že izbran? smile.gif zadnjič sem K. rekla, da ko mi zmanjka idej, bom šla po Reinih poteh. smile.gif

mene spet totalno meče, danes sem K.-ju take prijavljala, da jao meni .... laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#17066 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 October 2010 - 11:56 AM

Ora, jaz mislim, da se je dokončno spraznila lih čez noč. Mislim danes, za tisto takrat pa sem nasadila lih pred odhodom na en robik, pa neki ostanki od enih delavcev so bli gor in je blo verjetno vmes kaj fino ostrega, za gume prebušit.

QUOTE(Špela @ 26. 10. 2010 - 10:41) View Post

sej Madrid je lep, se da stvari videt, ampak meni za tri dni vrh glave, res. js ne vem, kaj naj bi tam počela npr. teden dni. pa a ni on že iber Španije prečesal pred xxx leti? hmm.gif Museo de Jamon pa to.
a maš/mata vsaj kontinent že izbran? smile.gif zadnjič sem K. rekla, da ko mi zmanjka idej, bom šla po Reinih poteh. smile.gif

Ja sej sem mu to tudi povedala, pa kao da je bil samo preblisk. Ok, sam pri preblisku bo tudi ostalo. laugh.gif Itak grem lahko v katerokoli prestolnico takorekoč že jutri, če mi tko pihne, tega ne štejem sploh pod destinacije za morebitna potovanja.

Nič še ni zbrano, sam kaki dražji leti itak odpadejo (moj Piču bo še lep čas sameval zgleda cry.gif). Ne vem, jaz ful navijam za Madagaskar.

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#17067 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30249 posts

Posted 26 October 2010 - 12:50 PM

če rabiš kak info, lahko J. vprašam, je bil tam.

zdele dobila mejl od A., takorekoč zgučane mam 4 dni v BeGešu v januarju. 'of course my gf is not super excited about it, but I think we really need to see each other again.' love.gif i is excited! yahoo.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#17068 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 October 2010 - 01:15 PM

QUOTE(Špela @ 26. 10. 2010 - 13:50) View Post

[color=#CC33CC]če rabiš kak info, lahko J. vprašam, je bil tam.

Če bo res obveljal Madagaskar, ti pišem. smile.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#17069 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15394 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 October 2010 - 05:20 PM

V trebuhu mi kar salte dela, ko samo pomislim na december in vse, kar bo z njim prišlo. /mam pa tak mal dejavu, da sem nekaj podobnega že pisala../

Skratka, sploh nočem pomislit, kak bo šele na dan d. Če me že zdej ščemi v trebuhu, ko samo pomislim na vse skupaj, pa je še slabih 47dni do odhoda.. o m f g. Čisto resno vprašanje; se da brez recepta dobit kako pomirjevalo, jaz sem po persenih samo še bolj histerična bila/enkrat mi je pa bilo tako slabo da ne pomnim takega ogabnega občutka v želodcu in grlu..

Ekspresno hitro je prispela ena pošiljka v anglijo, dobila nazaj zadovoljen in laskav response - pa zdej ne vem, a so v splošnem angleži tolk cheeky, ali je ta dotičnež v splošnem tak, mi taka pisma piše da se ob njih smejim in zardim kot kaka najstnica. (:

O m f g december! Faaaaaaaak. Komaj čakam, jasno. Faaaaaaaaaaaaak. Tako ga bom na letališču stiskala, da bo še pol ure ostal preščpnjen v pasu, tak ko recimo oni plastelin stisneš in se pol počasi nazaj razleze.. laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#17070 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4553 posts

Posted 26 October 2010 - 07:01 PM

Razočarana sem, ker jutrišnji izlet v Graz odpade. Škoda no, preveč planov sem si naredila kaj vse kupit sad.gif
  • 0

#17071 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 26 October 2010 - 07:39 PM

Do jutri imam še za prebrat nekaj za seminar in jaz sem si to šele danes popoldne skopirala. Še vedno se nisem spravila brat, pa še precej težak tekst je, seveda v nemščini. Še dobro, da imam čas še jutri dopoldne. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#17072 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 27 October 2010 - 08:24 AM

Prijateljice tukaj so organizirale praznovanje mojega RD v petek, aaaaa. Ful sem vesela, kar plesem po hisi oops.gif laugh.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#17073 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30249 posts

Posted 27 October 2010 - 08:35 AM

thumbup.gif full lepo.
  • 0

#17074 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 October 2010 - 08:38 AM

Ajoj, upam, da nimaš težav v prekomernim pitjem Vodke. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#17075 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 28 October 2010 - 09:45 PM

Malo prej sem tolko pojedla, da me bo pomojem razneslo. verymad.gif butl.gif Dobila danes ful hrane (preveč) in se sploh nisem mogla ustavit. Vse je tako dobro. biggrin.gif
  • 0

#17076 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30249 posts

Posted 28 October 2010 - 09:49 PM

tenstan krompir? woot.gif

mene bo razneslo od energije, tok sem dobre volje, da sem si že sumljiva.

• 0

#17077 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 28 October 2010 - 09:52 PM

Haha, Špela, ne, krompirja še ne. Ta me še čaka. biggrin.gif Mami mi je naredila prekmursko gibanico, kako je dobra. Cel pladenj bi pojedla. So tudi sosatnovalci rekli, da je ful dobra. smile.gif
  • 0

#17078 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6808 posts

Posted 02 November 2010 - 08:42 AM

OMG, noro woot.gif

Do štirih sem SAMA doma, prvič ever (razen ko sem bila bolana in prespala ves užitek)
Sploh nevem kaj naj grem delat (seveda bi se mogla "učit").
Kako prijetna je tišina, nič plenic, nič hranjenja nič joka....
Pa še fant mi je računalnik pustil doma, sicer v zameno, da mu napišem eno poročilo, ampak vseeno.
Mislim, da si bom šla nohte nalakirat.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#17079 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17402 posts

Posted 02 November 2010 - 10:26 PM

Ob živce me spravlja dejstvo, da imam že odkar sem prišla v Valenciio ful probleme z kožo, pa uporabljam iste zadeve kot doma.
V sobi imam bombo, napol razpakirala do izleta, polno cot še čaka na pranje, prav tako imam kup opranih cot na postelji, čakam da se bodo same zložile v omaro.
cel dan me že ful glava boli. down.gif

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#17080 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 03 November 2010 - 11:45 AM

Čisto sem zanemarila forum in sem se malo zamislila nad sabo... popravljam se smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users