Spovednica
Posted 22 October 2010 - 01:59 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 23 October 2010 - 09:31 AM

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 24 October 2010 - 02:30 PM

[Napoleon]
Posted 25 October 2010 - 08:09 AM

V četrtek so nam prišli menjati okna, cel dan raztur, pa še čistila sem za njimi 2 uri. In PRAH - povsod je bil.

V soboto je prišel zidar, da je dokončal, kar so pač oni razbili. Spet ista zgodba.
Danes so tukaj, da bodo pobelili. In spet bo VSE usrano, jaz pa moram vse na isti dan počistit, kako pa naj grem spat v prahu.
In jutri pridejo še rolete dat gor. POLN K*RAC jih že imam vseh. In vedno rečejo, da ne bo nič umazano.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 October 2010 - 12:28 PM

V četrtek so nam prišli menjati okna, cel dan raztur, pa še čistila sem za njimi 2 uri. In PRAH - povsod je bil.

V soboto je prišel zidar, da je dokončal, kar so pač oni razbili. Spet ista zgodba.
Danes so tukaj, da bodo pobelili. In spet bo VSE usrano, jaz pa moram vse na isti dan počistit, kako pa naj grem spat v prahu.
In jutri pridejo še rolete dat gor. POLN K*RAC jih že imam vseh. In vedno rečejo, da ne bo nič umazano.
ojoj nam tudi pridejo menjati okna...

Posted 25 October 2010 - 08:05 PM

Že cel dan nekaj pizdim. Naj me že en zašamari.
In ena ženska mi pije kri.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 25 October 2010 - 08:07 PM

mogoče bi kaj pomagalo, če zašamariš žensko, ki ti pije kri?

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 25 October 2010 - 08:16 PM

Mah ja . . . ta punca res ne razume enih zadev, pa ji probaš povedat na lepo, na na malo manj lepo, pa na grdo, in še vedno nič. Mogoče je res šamar zadnji izhod.

Posted 25 October 2010 - 08:30 PM

Večinoma so majstri pravi prasci. Čisto nič ne pazijo in še zanalašč delajo svinjarijo. Sovražim jih.
Da ne bo nič umazano, pa je itak skos prvi stavek, ki ga izrečejo. In potem hodijo vsi umazani vsepovsod,
po kopalnici, itd. Ko smo nazadnje nekaj vrtali, sem jaz s sesalcem letala za njimi in pri luknjah držala
sesalec, da je takoj notri šlo. Sem kar povedala, da ne mislimo vsega imeti fsranega zaradi parih lukenj.
Pa skos nastavimo folije, itd. - in skos jim nekak v prvih treh minutah uspe strgati.
Pozabla it na pošto.

Jaz pa v knjižnico. Spet bom plačala zamudnino. Moram jutri.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 October 2010 - 08:37 PM
Posted 25 October 2010 - 08:39 PM

vuelvo a vos,
Posted 25 October 2010 - 08:43 PM

Pa nasploh sem jaz zelo potrpežljiva, ampak ta menjava oken se je zavlekla na nekaj dni, in itak na naredijo vsi naenkrat, ampak najprej menjajo okna, potem kitajo, brusijo, danes so belili, ju3 pridejo pa še rolete montirati.
Ampak bog mi je priča, naj bodo pazljivi jutri, ker če ne bom jaz komu namontirala ročaj od dežnika v analno odprtino.

Posted 25 October 2010 - 08:48 PM

Ravno oči je zdej, rezal nekaj parketa ven, pa ploščice polagal in tist specialni kamen za na steno, potem pa je blo treba še luknje vrtat. S sesalcem smo skos strašili zraven, ampak prahu je bilo še vedno ogromno povsod. Vse sem morala pobrisat z vlažno krpo... Samo brisala sem tisti dan
Posted 25 October 2010 - 08:49 PM
@ Kinky: ^

Sori, vem, da ni smešno, ampak je.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 October 2010 - 09:06 PM

Posted 25 October 2010 - 09:08 PM
Posted 25 October 2010 - 10:06 PM

vuelvo a vos,
Posted 25 October 2010 - 10:18 PM

After all this time?
Always.
Posted 25 October 2010 - 10:22 PM
Ful bi šla v Kazahstan, al pa Ubekistan. Ful me mika to območje, pa kaka Kitajska, Mongolija.

a tle so razhajanja, o katerih si zadnjič pisala?
mene full full daje Libanon - enkrat ga bom vidla pa če pol nikamor več ne grem!
zdele sva s K. eno uro govorila po tlf, jutri greva skupi v službo .... haha.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 25 October 2010 - 10:25 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users