Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36523 replies to this topic

#17041 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 April 2010 - 09:46 AM

Ti je oprašičeno. happy.gif sleep.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#17042 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 16 April 2010 - 09:56 AM

Hvala čikita in čikitek. Nekaj me je zafleširalo, da je že dolgo nisem vidla. Sicer pa glede na moje spremljanje foruma zadnje čase, niti ni čudno.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#17043 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30241 posts

Posted 16 April 2010 - 10:26 AM

^^
sleep.gif

: D

QUOTE(Jinadaze @ 13. 4. 2010 - 21:54) View Post

Sem jih dobila potem tam, kjer mi je Nincha rekla (hvala še enkrat ;) ), sem pa tut na Antusa in Prometeja pomislila. Hvala! -)

happy.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#17044 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26544 posts

Posted 16 April 2010 - 12:29 PM

QUOTE(Kinky @ 16. 4. 2010 - 9:57) View Post

Mislim, da nimaš niti časa googlat, a veš.
http://www.ets.org/M.../TOEFL_Tips.pdf

Jaz nimam s tem izkušenj, veš, samo kar sem na netu našla info. wink.gif

sem šla googlat, ampak me je samo še bolj zmedlo vse - recimo tole:
"It is delivered on computer via the Internet at secure test centers around the world."

ampak o "secure test centres" pa ni nobenih konkretnih informacij. glede na zgornji stavek je to alternativa papirnatim zadevam, se pravi se rešuje na računalniku, ampak vseeno ne doma. do tega pdf-ja mi pa ni uspelo prit, ga grem zdaj čitat.

hvala obema smile.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#17045 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 16 April 2010 - 01:03 PM

Zdaj si me spomnila, da si preko ŠOLTa reševal na Kardeljevi. Nadzorovano.
Organizira pa to več različnih "društev" po vsej Slo.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#17046 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46817 posts

Posted 16 April 2010 - 05:10 PM

Nika, a TOEFL misliš delat? Ko si že vse pogooglala, daj povej, koliko stane in kako so kaj datumi razpisani? Jaz sicer nameravam it delat IELTS-a, ker pač že imam vse gradivo zanj doma...
  • 0

#17047 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 16 April 2010 - 05:37 PM

Pozna katera kakšen dober verz za napisat v čestitko ženski stari 50 let?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#17048 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26544 posts

Posted 16 April 2010 - 07:09 PM

QUOTE(Kalypso @ 16. 4. 2010 - 18:10) View Post

Nika, a TOEFL misliš delat? Ko si že vse pogooglala, daj povej, koliko stane in kako so kaj datumi razpisani? Jaz sicer nameravam it delat IELTS-a, ker pač že imam vse gradivo zanj doma...

Sat., May 08, 2010
Fri., May 14, 2010
Sat., May 22, 2010
Sat., Jun 12, 2010
Sat., Jun 19, 2010
Sat., Jun 26, 2010

ja, če bodo zahteval, potem itak nimam izbire ;) je blo pa bolj kot strela z jasnega to, in edini rok, ki bi prišel v poštev je 8. maja, ampak še pri tem je težava z rezultati, ker ponavadi traja 14 dni da jih dobiš, jaz morem pa 15. maja že oddat prijavo. stane pa 180 USD, kar je okrog 130€. nekaj gradiva sem si potegnila včeraj dol s piratebay-a, ampak še nisem utegnila nič gledat.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#17049 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 16 April 2010 - 07:29 PM

Punce a katera ve za kakšen mačji hotel, ki ne bi bil predrag? Pa da lepo delajo z mucki ;)
  • 0

#17050 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46817 posts

Posted 16 April 2010 - 07:33 PM

QUOTE(nika @ 16. 4. 2010 - 20:09) View Post

Sat., May 08, 2010
Fri., May 14, 2010
Sat., May 22, 2010
Sat., Jun 12, 2010
Sat., Jun 19, 2010
Sat., Jun 26, 2010

ja, če bodo zahteval, potem itak nimam izbire ;) je blo pa bolj kot strela z jasnega to, in edini rok, ki bi prišel v poštev je 8. maja, ampak še pri tem je težava z rezultati, ker ponavadi traja 14 dni da jih dobiš, jaz morem pa 15. maja že oddat prijavo. stane pa 180 USD, kar je okrog 130€. nekaj gradiva sem si potegnila včeraj dol s piratebay-a, ampak še nisem utegnila nič gledat.
Hvala. smile.gif Potem je cenejši kot IELTS.
Ja saj lahko oddaš prijavo brez tega pa pač napišeš, da si ga šla delat, vendar še čakaš na rezultate. Ko dobiš rezultate, pa jim jih naknadno pošlješ. Tako je ena kolegica naredila pri vpisu na magisterij in ji niso nič komplicirali.
  • 0

#17051 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26544 posts

Posted 16 April 2010 - 08:24 PM

hec je v tem, ker sem že prej gledala pač njihove pogoje na strani, in ni nikjer nič napisano za dodiplomce (niti mi ni logično, da bi blo, ker majo skor cel 3. letnik v angleščini, in bi torej tud domačini mogli it te teste delat potemtakem). in potem vidim v obrazcu za prijavo, da je treba zraven neka dokazila priložit, tako da sem jim napisala en mail. omejitve za MSc life sciences majo 550, za social (kar bi šla jaz) pa 580 pik. In sem dobila nazaj odgovor (kratek mail, poln slovničnih napak etc, tako da je bil verjetno v strašni naglici napisan), da kao naj bi bila meja 550 pik (v čemer ravno ne vidim neke logike). zdi se mi butasto zdej dat 130€ za nek test pa se živcirat zarad samega testa in priprav, ker mam trenutno sproti na faksu dela čez glavo. bomo vidli, kaj bo smile.gif
  • 0

#17052 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46817 posts

Posted 16 April 2010 - 08:26 PM

Čaki, ti bi se to redno vpisala kot druga bolonjska stopnja ali bi šla na izmenjavo prek Erasmusa? Sicer pa te razumem. Zakaj bi plačeval ta certifikat, če ga morda sploh ne potrebuješ...
  • 0

#17053 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26544 posts

Posted 16 April 2010 - 08:46 PM

erasmus izmenjava, dodiplomski študij.
  • 0

#17054 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46817 posts

Posted 16 April 2010 - 08:57 PM

To je pa čudno, da rabiš za Erasmus ta certifikat. hmm.gif Nobeden mojih sošolcev ni rabil nobenega jezikovnega tečaja, pa so/so bili v Italiji, v Avstriji, v Španiji in na Madžarskem.
  • 0

#17055 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 16 April 2010 - 09:52 PM

Ja, meni tudi. Sicer v Nemčiji zahtevajo neko predznanje, kar je meni čisto logično, ampak ne rabiš pa met kakšnega posebnega certifikata. Sem na začetku bla kar malo panična, ker sem nekje na njihovi strani prebrala, da ga rabiš, ampak sem potem vidla, da sem narobe gledala - pod tiste tuje študente, ki bi se radi redno vpisali na to univerzo, ne pa kot Erasmus študent.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#17056 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 April 2010 - 09:55 PM

Ona to rabi za Ameriko (Kanado?) - ponavadi to zahtevajo tam, ja.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#17057 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 16 April 2010 - 10:02 PM

A ne rabi to za Nizozemsko? hmm.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#17058 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 April 2010 - 10:02 PM

POJMA NIMAM. Ugibam. lol1.gif
  • 0

#17059 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 16 April 2010 - 10:07 PM

Za Nizozemsko se mi zdi. wink.gif Potrdila bo pa ona. biggrin.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#17060 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26544 posts

Posted 17 April 2010 - 05:52 AM

potrjujem laugh.gif nizozemska, wageningen smile.gif kanada je zgodba zase (sem razmišljala sicer o tej opciji - da bi šla tja na izmenjavo, ampak menda ne gre, ne preko erasmus mundusa, ne preko iliasa) tongue.gif mimogrede, kam (v kater konec) in kdaj gre Frida prek luže?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Google (1)