Jump to content

Photo

Kaj bomo pa danes jedli?

• Please log in to reply
27782 replies to this topic

#16981 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 06 February 2010 - 06:46 PM

QUOTE(Barbarina @ 6. 2. 2010 - 17:38) View Post

sladoled (grem zdaj v eleclerc po tisti famozni monkey chunkey al kak je že, upam da bojo meli)

Good luck with that, jaz sem bila v zadnjem času 2x ali 3x v Leclercu samo zaradi B&J's sladoledov, pa niso nikoli premogli niti enega. Dej sporoči, če jih bojo imeli.
  • 0

#16982 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 06 February 2010 - 11:05 PM

Jagode, belo grozdje
2 popečena fileja aljaškega polaka (al whatever je ta riba), endivja
Špinača, paradižniki

• 0

#16983 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 February 2010 - 12:13 AM

QUOTE(Sinnaia @ 6. 2. 2010 - 18:46) View Post

Good luck with that, jaz sem bila v zadnjem času 2x ali 3x v Leclercu samo zaradi B&J's sladoledov, pa niso nikoli premogli niti enega. Dej sporoči, če jih bojo imeli.

Morda jih sploh ne bodo več imeli. woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#16984 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 February 2010 - 09:09 AM

Kriminal! evil.gif
  • 0

#16985 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86638 posts

Posted 07 February 2010 - 05:56 PM

Activia mango & papaja, kava, zeleni čaj
malo pomela
solata (radič, motovilec, češnjevci, testenine, avokado), jabolčni štrudl z makom in skuto
kava
jogurt, sezamova ploščica

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#16986 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27494 posts

Posted 07 February 2010 - 05:57 PM

You fat bastard laugh.gif
  • 0

#16987 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86638 posts

Posted 07 February 2010 - 05:58 PM

Kaj? laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#16988 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27494 posts

Posted 07 February 2010 - 06:01 PM

Ne vem, prav zahotelo se mi je, da te zeznem laugh.gif
  • 0

#16989 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86638 posts

Posted 07 February 2010 - 06:03 PM

twisted.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#16990 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 February 2010 - 06:03 PM

K (kuhala z očimom, ker more mami še počivat biggrin.gif ): Goveja juha z ribano kašo, pražen krompir (jaz sem mojster, vedno mi uspe *me proud*-ker so vseen ene take stvari, k jih kao vsi znajo in so dobre pa ni nujno da ratajo al pa nam drugje sploh niso všeč kot samo doma, ker mamo radi svojo različico, svoj način priprave al pa začimbe, npr. palačinke recimo al pa domača pica, pa ta tenstan krompir in goveja juha. Tenstan mi je težko sploh kje drugje dober kot doma), (oni so mel še govedino iz juhe, jaz sem raj ostala pri krompirju in solati biggrin.gif )solata z bučnim oljem, za posladek pa Nutellina torta z višnjami (naredila že včeri). Obožujem nedeljska kosila (sploh, ker jih pri nas praktično ni, jaz mam pa tok rada tenstan krompir. cry.gif )
  • 0

#16991 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 February 2010 - 06:08 PM

Zajtrk: hotelski zajtrk again (med, maslo, hrenovke)...
Malica: /
Kosilo: toast, trojanski krof
Malica: pohorska omleta
Večerja: solata
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#16992 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 February 2010 - 06:27 PM

Z: ne spomnim se točno, menda je bilo fuji jabolko
K: gobova juha, zelenjavna rižota, ostanki včerajšnjega zavitka z zelenjavo in tuno, zelena solata
V: neke pičkarije - praženi lešniki, žlica rižote od kosila, dva koščka čokolade, žlica čoko pudinga, fuji jabolko
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#16993 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86638 posts

Posted 07 February 2010 - 06:34 PM

Puding bi. cry.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#16994 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 February 2010 - 06:36 PM

Jaz kupim tistega instant brez glutena, dobi se v DM, potem pa v 1 liter mleka vmešam eno vrečko vanilijevega in vrečko čokoladnega, dodam vanili cuker in žlico Nutelle in potem ... HEAVEN. sleep.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#16995 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86638 posts

Posted 07 February 2010 - 06:41 PM

Hvala lepa. mad.gif

Meni je ful dobro tole: skuhaš puding (vanilija ali čokolada, meni je z obema dobro), in še v mlačnega nalomiš piškote, borovnice in banano, pa pustiš, da se ohladi. Đizs, kako je to dobro.

• 0

― V. Van Gogh

#16996 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19434 posts

Posted 07 February 2010 - 06:42 PM

Sladoleda niso meli! mad.gif drugega pa nisem kupla, ker se nisem mogla odločit.

danes:
bela kava, naravni juice
goveja juha, puranji zrezki v nekakšni sirovi omaki, pire krompir, kuhana jabolka v vinu (skuhal tast)
pz žemljica z bakalarjem
mandarine
  • 0

#16997 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 February 2010 - 06:49 PM

QUOTE(Jinadaze @ 7. 2. 2010 - 18:41) View Post

Meni je ful dobro tole: skuhaš puding (vanilija ali čokolada, meni je z obema dobro), in še v mlačnega nalomiš piškote, borovnice in banano, pa pustiš, da se ohladi. Đizs, kako je to dobro.

Sliši se noro dobro, bom probala. happy.gif

• 0

#16998 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 February 2010 - 06:52 PM

ciabatta, zeliščni namaz
goveja juha, bučke v omaki + pire krompir
Jacobs 2v1
Shark
mango

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#16999 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27494 posts

Posted 07 February 2010 - 06:53 PM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 2. 2010 - 18:36) View Post

Jaz kupim tistega instant brez glutena, dobi se v DM, potem pa v 1 liter mleka vmešam eno vrečko vanilijevega in vrečko čokoladnega, dodam vanili cuker in žlico Nutelle in potem ... HEAVEN. sleep.gif

A je ta brez glutena kaj boljši?
  • 0

#17000 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 February 2010 - 07:09 PM

QUOTE(Barbarina @ 7. 2. 2010 - 18:42) View Post

Sladoleda niso meli! mad.gif

Yeah, I thought so ermm.gif .