vprašanja (zanima me, ...)
Posted 12 April 2010 - 11:22 AM
Posted 12 April 2010 - 11:28 AM
Ok, bom uredila, do takrat pa stari rač uporabljala. HVALA TI!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 12 April 2010 - 12:38 PM
greš na internet options-contet-certificates. Klikneš UVOZI (import) in ko te vpraša za geslo, vtipkaš tisto geslo, katerega si si izmislila in tudi zapomnila. IZI PIZI
Posted 12 April 2010 - 12:43 PM
Ančka, u r like the brain I NEVER GOT!!!!!
Joj, full sem ti hvaležna, bom probala, ko pridem iz službe.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 12 April 2010 - 12:48 PM
Posted 12 April 2010 - 01:01 PM
Ja itak, če imaš star računalnik če na voljo ga samo še enkrat izvozi.. Sem mislil da si sformatirala.
Toliko brihtna sem bila pa jaz prejšnji teden ... in zdaj čakam, ker menda se ne da nič pomagat, razen naložit novega ... res sem geni!!!
Kinky ... good luck!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 12 April 2010 - 04:53 PM
kinky, pejt NA STAREM RAČUNALNIKU v brskalniku do certifikata (v IE je to internet options - content - certificates) in klikni na KLIKov certifikat - spodaj imaš potem opcijo "izvozi". Potem moraš obvezno označit - da, izvozi osebni ključ (or sth like that). Na naslednji strani si izmisliš geslo in ga 2x vpišeš (PA TUDI ZAPOMNIT SI GA MORAŠ
greš na internet options-contet-certificates. Klikneš UVOZI (import) in ko te vpraša za geslo, vtipkaš tisto geslo, katerega si si izmislila in tudi zapomnila. IZI PIZI
Našla sem certifikat, ampak nimam opcije IZVOZI, samo UVOZI (import).
What am I doing wrong?
Zdaj sem na staro kišto se priklopila.
Posted 12 April 2010 - 06:35 PM
Posted 12 April 2010 - 08:45 PM
Posted 12 April 2010 - 09:23 PM
Posted 12 April 2010 - 09:28 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 April 2010 - 09:29 PM
Ful se ne spoznam na to, sama še nikoli nisem tko gledala, vedno sem šla prek agencije.
Gledala sem za prihod 30.april in odhod 3.maj.
Posted 12 April 2010 - 09:35 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 April 2010 - 10:18 PM
Posted 12 April 2010 - 10:59 PM
Sta uredili? Tu so sicer navodila, ko sem bila zacetnik pri delu s certifikati (prevzem, uvoz, izvoz), sem si lahko lepo pomagala z njimi:
http://www.nlb.si/cg...eb.exe?doc=5444
"Navodila za brskalnik Microsoft Internet Explorer" ali "Navodila za brskalnik Mozilla Firefox 3". Kam dlje z brskalniki ocitno se niso prisli, sicer je pa pri vseh podobno, I guess.
Kje bi dobila Swarovski kristalčke, ene 30, 40 jih rabim?
Jina, ali pa tu:
http://www.antus.si/...p?artikel=22-21
Na Copovi je trgovina - oz. umaknjena v oni "podhod", kjer je tudi Pecjak.
Meni je enkrat glava notri ostala, pa ni bilo nič, jo je telo potem samo ven vrglo.
Ko sem bila mala in klopi se niso predstavljali vecje nevarnosti za zdravje, se nikoli nismo ubadali s tem, ce je glava ostala v koži. Pac je srbelo par dni vec kot sicer.
Sedaj mi pa ne bi bilo vseeno, ce bi ga pretrgala na pol, ze tako vsakic, ko ga staknem (na sreco redko) potem zaskrbljeno opazujem mesto vboda. Samo, ce bi se mi odtrgal, kaj pa naj, pustila bi pri miru in upala na najboljse. : )
Posted 13 April 2010 - 05:45 AM
Najboljše ga je prijet in vrtet, pa sam spusti. To je lahko pri pasjih klopih, ki so veliko ko koralde od verižce (jaz jih kar žive pustim, ker itak potem še dolgo ne pijejo, ko so tako debeli....razen, če ga pes ne poje....ja eni psi so taki
Men je enkrat kar umrl še notr v koži...zgleda mam tok slabo kri, al kaj
Aja...hvala za podatek glede Žurnala. Na net nisem niti pomislila....
A od Nedeljskega dnevnika članki so tudi na netu? Sicer bom pogledala....ampak, če katera zasigurno ve...da ne bom iskala BV.
Posted 13 April 2010 - 07:07 AM
kinky, dej to je treba v živo nardit...tko da me poklič pa bomo uredili
Ok, bom probala še sama enkrat. Saj napisala si super razumljivo, ampak . . . booooooo.
Posted 13 April 2010 - 07:21 AM
Posted 13 April 2010 - 07:24 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users