Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36523 replies to this topic

#16981 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 12 April 2010 - 11:22 AM

Certifikat sam je zaščiten z geslom ki ga moraš vnesti. Mislim, da če ga pozabiš, lahko samo nov certifikat naročiš. Ker to geslo si sama skreirala.
  • 0

#16982 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 April 2010 - 11:28 AM

Fakinšit, fuckety fuckety fuck.

Ok, bom uredila, do takrat pa stari rač uporabljala. HVALA TI!!! wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#16983 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26447 posts

Posted 12 April 2010 - 12:38 PM

kinky, pejt NA STAREM RAČUNALNIKU v brskalniku do certifikata (v IE je to internet options - content - certificates) in klikni na KLIKov certifikat - spodaj imaš potem opcijo "izvozi". Potem moraš obvezno označit - da, izvozi osebni ključ (or sth like that). Na naslednji strani si izmisliš geslo in ga 2x vpišeš (PA TUDI ZAPOMNIT SI GA MORAŠ twisted.gif) Potem ta certifikat shraniš na ključek, ga vtakneš v NOV RAČUNALNIK...
greš na internet options-contet-certificates. Klikneš UVOZI (import) in ko te vpraša za geslo, vtipkaš tisto geslo, katerega si si izmislila in tudi zapomnila. IZI PIZI biggrin.gif
  • 0

#16984 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 April 2010 - 12:43 PM

idea.gif idea.gif idea.gif

Ančka, u r like the brain I NEVER GOT!!!!!

Joj, full sem ti hvaležna, bom probala, ko pridem iz službe.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#16985 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 12 April 2010 - 12:48 PM

Ja itak, če imaš star računalnik če na voljo ga samo še enkrat izvozi.. Sem mislil da si sformatirala.
  • 0

#16986 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25923 posts

Posted 12 April 2010 - 01:01 PM

QUOTE(Piquet @ 12. 4. 2010 - 13:48) View Post

Ja itak, če imaš star računalnik če na voljo ga samo še enkrat izvozi.. Sem mislil da si sformatirala.

Toliko brihtna sem bila pa jaz prejšnji teden ... in zdaj čakam, ker menda se ne da nič pomagat, razen naložit novega ... res sem geni!!!

Kinky ... good luck!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#16987 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 April 2010 - 04:53 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 12. 4. 2010 - 13:38) View Post

kinky, pejt NA STAREM RAČUNALNIKU v brskalniku do certifikata (v IE je to internet options - content - certificates) in klikni na KLIKov certifikat - spodaj imaš potem opcijo "izvozi". Potem moraš obvezno označit - da, izvozi osebni ključ (or sth like that). Na naslednji strani si izmisliš geslo in ga 2x vpišeš (PA TUDI ZAPOMNIT SI GA MORAŠ twisted.gif) Potem ta certifikat shraniš na ključek, ga vtakneš v NOV RAČUNALNIK...
greš na internet options-contet-certificates. Klikneš UVOZI (import) in ko te vpraša za geslo, vtipkaš tisto geslo, katerega si si izmislila in tudi zapomnila. IZI PIZI biggrin.gif

Našla sem certifikat, ampak nimam opcije IZVOZI, samo UVOZI (import). hmm.gif

What am I doing wrong?

Zdaj sem na staro kišto se priklopila. cry.gif

• 0

#16988 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 12 April 2010 - 06:35 PM

Vem, da obstaja ena huda stran, kjer so razloženi po vrsti vsi štirje letniki matematike v gimnaziji. Ampaaak se ne spomnim naslova. biggrin.gif Srednješolke, pozna katera to?
  • 0

#16989 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 12 April 2010 - 08:45 PM

Jaz poznam to stran wink.gif Ne vem pa če misliš ti isto smile.gif

http://www.e-um.si/
  • 0
Vedno je bolje obžalovati nekaj, kar smo storili, kot pa nekaj česar nismo!

#16990 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 12 April 2010 - 08:54 PM

QUOTE(Hevea @ 11. 4. 2010 - 17:33) View Post

OMG, prebrala sem samo post od Sinnaie in moja reakcija je bila blink.gif blink.gif blink.gif Skozi mojo šokirano glavo so se pa podili najrazličnejši scenariji, ki bi jih ta stavek lahko opisoval laugh.gif

Umiram lol1.gif
  • 0

#16991 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 April 2010 - 09:23 PM

Rabim pomoč. Kje najceneje letim do Londona? Iz Graza z Rynairom?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#16992 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 12 April 2010 - 09:28 PM

Ljubljana, ali pa celovec tudi, mislim da oba easyjet
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#16993 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 April 2010 - 09:29 PM

A res? Kako je pa s taksami pa s tem? Ker pri ryanairu sem si računala, samo kr ni taks.
Ful se ne spoznam na to, sama še nikoli nisem tko gledala, vedno sem šla prek agencije.
Gledala sem za prihod 30.april in odhod 3.maj.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#16994 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 12 April 2010 - 09:35 PM

ja, to so gnide. Ko najprej pogledaš pač če je na tvojem željenem datumu frej ti pokaže ceno, pooool ko daš pa "continue" al kaj že je, ti pa nabije za prtljago pa takse pa tak. Sva s sestro bokirale za dopust, obe navdušene da bodo 3 povratne karte 160€, prišlo je na 290€, s tem da imamo dve prtljagi. Oderuhi, v glavnem.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#16995 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26447 posts

Posted 12 April 2010 - 10:18 PM

kinky, dej to je treba v živo nardit...tko da me poklič pa bomo uredili biggrin.gif
  • 0

#16996 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30241 posts

Posted 12 April 2010 - 10:59 PM

^^

Sta uredili? Tu so sicer navodila, ko sem bila zacetnik pri delu s certifikati (prevzem, uvoz, izvoz), sem si lahko lepo pomagala z njimi:

http://www.nlb.si/cg...eb.exe?doc=5444

"Navodila za brskalnik Microsoft Internet Explorer" ali "Navodila za brskalnik Mozilla Firefox 3". Kam dlje z brskalniki ocitno se niso prisli, sicer je pa pri vseh podobno, I guess.

QUOTE(Jinadaze @ 10. 4. 2010 - 19:16) View Post

Kje bi dobila Swarovski kristalčke, ene 30, 40 jih rabim?

Jina, ali pa tu:

http://www.antus.si/...p?artikel=22-21

Na Copovi je trgovina - oz. umaknjena v oni "podhod", kjer je tudi Pecjak.

QUOTE(Sinnaia @ 11. 4. 2010 - 17:23) View Post

Meni je enkrat glava notri ostala, pa ni bilo nič, jo je telo potem samo ven vrglo.

Ko sem bila mala in klopi se niso predstavljali vecje nevarnosti za zdravje, se nikoli nismo ubadali s tem, ce je glava ostala v koži. Pac je srbelo par dni vec kot sicer.
Sedaj mi pa ne bi bilo vseeno, ce bi ga pretrgala na pol, ze tako vsakic, ko ga staknem (na sreco redko) potem zaskrbljeno opazujem mesto vboda. Samo, ce bi se mi odtrgal, kaj pa naj, pustila bi pri miru in upala na najboljse. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 13 April 2010 - 05:45 AM

Včasih so govorili, da ga je dobro z oljem namazat....ampak potem sem nekje prebrala/poslušala, da ga olje duši in klop v smrtnem boju (bogi cry.gif ) izbruha vse iz želodca v tvojo kri. Tako te lahko okuži.
Najboljše ga je prijet in vrtet, pa sam spusti. To je lahko pri pasjih klopih, ki so veliko ko koralde od verižce (jaz jih kar žive pustim, ker itak potem še dolgo ne pijejo, ko so tako debeli....razen, če ga pes ne poje....ja eni psi so taki laugh.gif ), človeški so pa tako mejhni, da ga je res težko že prijet, kaj šele vrtet.
Men je enkrat kar umrl še notr v koži...zgleda mam tok slabo kri, al kaj hmm.gif (pa ga nisem nič prej pipala...sam padu je ven)

Aja...hvala za podatek glede Žurnala. Na net nisem niti pomislila.... slap.gif
A od Nedeljskega dnevnika članki so tudi na netu? Sicer bom pogledala....ampak, če katera zasigurno ve...da ne bom iskala BV. laugh.gif
  • 0

#16998 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 April 2010 - 07:07 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 12. 4. 2010 - 23:18) View Post

kinky, dej to je treba v živo nardit...tko da me poklič pa bomo uredili biggrin.gif

wink.gif

Ok, bom probala še sama enkrat. Saj napisala si super razumljivo, ampak . . . booooooo. mad.gif smile.gif

• 0

#16999 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26447 posts

Posted 13 April 2010 - 07:21 AM

a ko si prišla do tistih certifikatov ane....ko vidiš tistega svojega "KLIKIDY KLIK certifikat" - najprej moraš KLIKNIT nanj, potem se prikaže "izvozi" biggrin.gif
  • 0

#17000 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 April 2010 - 07:24 AM

Bom poslikala. wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users