Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1681 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 October 2007 - 12:22 PM

Jaz bom tudi nekaj kupila iz te akcije, prvič bom imela Tigi. Upam, da bom zadovoljna! Nagibam se k Brunette Godess. smile.gif

Ker se cenim! biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1682 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 October 2007 - 12:25 PM

Jaz imam glih Brunette Goddess regenerator na betici, enkraten je, tudi sestavinsko. In vonj mi je nor, tak karamelasto-mandljasto-smetanast, slasten. Jaz ti ful priporočam, tudi šampon je super, sicer sem pa itak že oceni napisala tam v primernih temah. Pa res se mi zdi, da tale dvojček mogoče pikico poudari rjave tone las. Za bjonde vsekakor ne bi bil.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1683 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 October 2007 - 12:28 PM

Hvala, DiLeMa - ti full zaupam, ker vem, da se spoznaš! Bom poročala! Dobim ga pa v soboto, mi bo frizer prinesel iz salona kjer dela (strigel me bo pa pri njemu doma)! thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1684 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 05 October 2007 - 10:07 AM

dvojčkov je že zmanjkalo. naročila sem dumb blonde (mi ni usojen!!!), pa ga ni več. zato sem se odločila za self absored.
  • 0

#1685 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4196 posts

Posted 05 October 2007 - 10:19 AM

Joj pa res...v 5 dneh laugh.gif Bo treba še v salone počekirat, če so si zaloge nardili.
  • 0

#1686 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 October 2007 - 10:47 AM

Ti dvojči grejo vedno full hitro, ker so res zelo ugodni glede na količino, tak da je treba naročit takoj, ko se pojavijo akcije.

Hint:
Na sosednjem forumu so tudi odkrile te akcije in kupujejo še bolj zagreto, kot me tukaj. Tko da pričakujte, da bo zdej še veliko hitreje zmanjkovalo zalog ob akcijah. =)

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1687 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 05 October 2007 - 10:58 AM

Sem opazla ja, prava histreija laugh.gif . Jaz nisem pa nič boljša oops.gif .
  • 0

#1688 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 October 2007 - 10:59 AM

Jza sem se odločla vzet še Melon Head trojček, ker mi ima butter zlo zgledne sestavine. Mi je frizerka naročila, je rekla da bo poklicala, ko bo prispelo. Če diši vsaj pol tolk dobr, kot Papayarazzi, bom očarana. tongue.gif
  • 0

#1689 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 05 October 2007 - 11:02 AM

laugh.gif
Dilema, kje p tebi za te akcije? Sepravi, katerekoli 4 proizvode kupis, al kako?
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1690 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 October 2007 - 11:03 AM

Ne razumem tega kar si napisala, sploh ne vem kaj me sprašuješ, sorry. hmm.gif laugh.gif
  • 0

#1691 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 05 October 2007 - 11:05 AM

QUOTE(DiLeMa @ 4. 10. 2007 - 10:14) View Post

Gledala sem danes novo kolekcijo Superstar (imaš šampon, regenerator, regenerator brez izpiranja in še nekaj za volumen) in sem ful razočarana. Diši seveda fenomenalno, kot po jagodnem šejku, tak slasten, kremasto sladoledni vonj. Ovojnine tudi prav fukiš, svetleče pink. tongue.gif Sta pa šampon in regenerator srednja žalost, popolnoma kemična, brez kakšnih proteinov ali naravnih ekstraktov, je pa res, da je kolekcija namenjena povečanju volumna in je zato logično, da zadeve ne vsebujejo olj, ker lahko obtežijo lase. Edino oni no-rinse conditioner je kul, vsebuje veliko proteinov, je tudi hranljiv. Pa je mela akcijo, da vzameš vse 4 proizvode, plačaš 50€ in dobiš zraven celo kolekcijo Very Berry za telo in še ono novo vijola peno za volumen.

Aja pa še ena novost je in sicer Headshot, to sta kao ekstremno vlažilna šampon in regenerator. Pakunge spet ubitačne.

IPB Image

tongue.gif Tole, mislim.
  • 0

#1692 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 October 2007 - 11:09 AM

Aja, tako. Ne vzameš katerekoli 4 proizvode, ampak so točno določeni - vzet moraš kolekcijo Superstar (sestavljena je iz štirih proizvodov in točno te 4 moraš vzet, je pa notr šampon, regenerator, regenerator brez izpiranja in še neki losjon za volumen menda) in plačaš 50€, zraven pa potem zastonj dobiš še kolekcijo za telo Very Berry in še tisto peno za volumen Big&Bigger.
  • 0

#1693 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 05 October 2007 - 11:11 AM

Aaaa, tko. No, bom vseen vzela. A to majo vsi saloni al sam tale tvoj? P un Brunnet dvojcek bom tudi. Trenutno sm glih pri dnarju. Ne za dolgo. biggrin.gif
  • 0

#1694 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 October 2007 - 11:12 AM

Sanies, Superstar kolekcija je tale:

QUOTE(Baby @ 29. 9. 2007 - 19:27) View Post

sem vidla da ima tigi nove izdelke iz kolekcije Bed Head Superstar

Šampon

Balzam

Balzam2

Sprej za volumen

Ne vem če imajo vsi saloni, jaz sem samo v tem 'mojem' videla, ker na netu te akcije ni.

• 0

#1695 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 05 October 2007 - 11:22 AM

QUOTE(DiLeMa @ 5. 10. 2007 - 11:59) View Post

Jza sem se odločla vzet še Melon Head trojček, ker mi ima butter zlo zgledne sestavine.

Dobila sem ga danes in to v pakungi za skodrane lase. Me je skor kap ohmy.gif , samo upala sem, da ja niso kaj zamenjali. Seveda niso nič zamenjali in sem vse prav dobila smile.gif .
Ta butter se pa zelo dobro maže in se hitro vpije v kožo. Sprva, ko sem ga vohala mi je bil čuden, zdaj pa je razvil svoj vonj na koži in mi je ful ušeč.
Gel za tuširanje je ok imata podoben vonj, ampak meni je bol všeč Oatmeal Cookie Luxurious Body Wash in mi je žal, da nisem prejšni mesec naročila akcije cry.gif . Kaka smotka sem.
Vlažilna tekočina pa ima močan vonj in sončika ga je označila za "NO GO".
Ostale stvari pa še nisem probala.
  • 0

#1696 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 05 October 2007 - 11:43 AM

upam, da nisem naredila napake, ko sem naročila self absored dvojčka. prebrala sem oceno sestavin (nič posebnega) in oceno produkta (že bolje). no upam, da bo cool.
  • 0

#1697 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 October 2007 - 11:49 AM

Meni je ta šampon enkraten, konsistnca mi je fantastična - ko en sočen, živo oranžen puding, pa enkratno se peni in meni je naredil ful lepe lase. Regenerator je bolj lahek, ampak vseeno zgledno navlaži. Za zelo suhe in poškodovane lase pa ne bo dovolj.
  • 0

#1698 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 05 October 2007 - 12:19 PM

ok. imam tudi o&h in bom kombinirala.
  • 0

#1699 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 October 2007 - 12:35 PM

Meni je MultiViti regenerator eden boljših sploh (sem ga že dolgo nazaj kupovala pri frizerki, ko še ni bilo vsesplošne Tigi manije), res je lažji, ampak lase pa vseeno zelo dobro navlaži, a jih ne obteži, pa vonj je krasen in zelo obstojen!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1700 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 October 2007 - 12:40 PM

Torej bi bil ta Self Absored šampon najbolj primeren za mastne lase, od teh ki so trenutno v akciji. Je ta najlažji, najmanj hranilen? Kaj pa Dumb Blonde in Brunette šampona, kolko sta kej "težka" ?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users