Eurovision Song Contest
Posted 24 May 2012 - 10:02 PM

After all this time?
Always.
Posted 24 May 2012 - 10:02 PM
Posted 24 May 2012 - 10:03 PM
Kako je Lena lepa! Taka mešanca med našo Adriane in Kinky

No, ni skrivnost - sem razočarana.
Pač - lahko imamo komad, lahko imamo izvajalko, smo pa na koncu ena boga Slovenija, za katero nihče ne glasuje.
Sramota vseh sramot je pesem od Ukrajine, sem pa vesela za Estonijo in Bosno, pa za nekatere druge tudi.
Hofer je pa tudi meni všeč, čeprav ga veliko ljudi pljuva.
Še od nastopajočih: Dima Bilan - kakšna sramota lastni državi in Evrosongu, katastrofa, arogantnež. Marija dober vokal,
Lena pa je bila popolna, obleka, lasje.

Boga Kinky.
Hvala.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 May 2012 - 10:03 PM

Ma Turčija meni drugače ni tako napačna, čeprav je pesem v živo veliko slabša, ampak še vseeno so pesmi ki so bile slabše od te, prišle naprej. Pa ne samo v tem večeru. V prvem je bilo še več takih.
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 24 May 2012 - 10:04 PM
Posted 24 May 2012 - 10:06 PM
Meni se scenski nastop sploh ni zdel slab, niti koreografija, prav lepo je vse skupaj izpadlo;
so dodelale nastop, velika sprememba od prvič, ko sem jih videla.
Škoda tudi za Nino Badrič.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 24 May 2012 - 10:23 PM
Kakšen lep kompliment. Hvala.
Prosim in kar je res, je res

Ah, že pri prvi državi, ko so rekli Litva, sem kar čutila, da se bo slabo izteklo za nas. Kako je prišel ta komad naprej res ne vem, a so ljudje gluhi al kaj??? Pa Ukrajina, jao no.
Žal smo res tako mala državica, da nihče ne glasuje za nas. Jaz se sprašujem zakaj se še sploh trudimo, bi bilo bolje to energijo in denar usmerit drugam.
Estonia mi je všeč, pa Švedski komad gre takoj v uho. Srbija je še kar, pač Joksimovič stil, nič novega. Makedonija pa kar zanimivo, čeprav fuša baba.
Posted 24 May 2012 - 10:26 PM
Posted 24 May 2012 - 10:26 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 24 May 2012 - 10:33 PM

Odkar se štejejo tudi glasovi strokovne žirije, imamo vsaj nekaj šans, drugače pa samo zaradi tega, ker smo Slovenija, ne pridemo nikamor.
Enako nimajo niti pod razno šans ostale majhne države, poglejte recimo Nizozemsko, za njih nihče ne glasuje, nimajo diaspore, včasih
sicer res pošljejo totalen obup od komada, ampak you get the point ... podobno Švica, Portugalska.
Po drugi strani imamo pa Turčijo, ki bo vedno prišla naprej in bila visoko uvrščena, zaradi vseh glasov iz tujine, saj so razseljeni po
celi Evropi.
Jaz sem vseeno ZA, da še naprej sodelujemo, je promocija, tudi če ne pridemo v finale; pa tudi za nas gledalce je povsem drugačen
občutek spremljati, če smo še mi zraven.
Še glede Eve: razen začetne treme, nimam nobene kritike, no, tudi trema je pač normalno prisotna, in vseeno je res odlično
opravila svojo nalogo, tudi finale bi si več kot zaslužila. Škoda tudi, ker smo pristali v drugem, močnejšem, polfinalu.
Tako kot lani Maja, je tudi Eva bila odlična, tako da .... smo lahko navkljub rezultatu - veseli.

Še sobotni finale: velik NE za babice, če to zmaga bom res razočarana, bom že bolj vesela, če bo Švedska.
Posted 24 May 2012 - 10:37 PM
Posted 24 May 2012 - 10:37 PM
Posted 24 May 2012 - 10:38 PM

Posted 24 May 2012 - 10:40 PM
Posted 24 May 2012 - 10:41 PM
Nemčija mislim, da ni glasovala danes. Ampak itak, meni je bilo tudi takoj jasno, da je Turčija zadnja država. Ma daj, namesto Ukrajine bi šli lahko TAKOJ mi!
Pa namesto Turčije bi šli tudi lahko :/
Posted 24 May 2012 - 10:48 PM
Posted 24 May 2012 - 11:27 PM
Posted 24 May 2012 - 11:42 PM
Meni so dobri:
- Francija
- Estonija
- Srbija (čeprav je tipičen in že slišan Joksimovič stil)
- Madžarska
- Italija
- zadovoljna bi bila tudi s Švedsko, čeprav me moti štanc
Veliko Britanijo bi tudi morala še parkrat poslušat. Po prvem poslušanju mi deluje prijeten komad. Azerbajdžanski komad bi tudi morala še večkrat poslušat.
Estonski in Britanski komad sta mi taka lepa, ampak mi ne gresta tako v uho.
Če strnem - najboljši so mi Francija, Madžarska in Italija.

Ampak pomoje bo na koncu zmagal kar nekdo tretji. Meni nikoli ne uspe napovedat.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 25 May 2012 - 07:34 AM
Švedska mi je brezvezna. Pa res obup, kakšni komadi so prišli naprej.
Posted 25 May 2012 - 07:44 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users