Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1681 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 26 January 2008 - 11:06 PM

Nosim temna oblačila za vn, tako da nevem, če se kaj prime. Jaz nisem opazila nič.
Puder je srednje obstojen in se je treba občasno it mal popravit. Velik minus ima, ker ni zraven ogledala down.gif .
  • 0

#1682 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 27 January 2008 - 10:19 AM

Aha, hvala. Tudi jaz večinoma nosim temna oblačila za ven. smile.gif Mogoče pa ga celo nabavim, če bo primeren odtenek.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1683 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 27 January 2008 - 10:43 AM

No kul to. Sam rada bi dodala, da je men bolši tale puder za podnevi, ker se mi zdi, da me bolj naravno naredi. Ponoči je pa tako, da seveda, če ga daš preveč na sebe, se ful vidi oops.gif . Ampak s časom sem se tut na to navadila, da ga dam v pravi količini na orbaz in zdej mi je vse ok. Jočem se sam, ker ni ogledala down.gif .
  • 0

#1684 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 30 January 2008 - 02:20 PM

Ima kdo izkušnje s Chanel Mat Lumiere?
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1685 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 02 February 2008 - 08:00 PM

Jaz nujno rabim nekaj dobrega za matiranje. Na T predelu imam mastno kožo, ki se hitro začne svetit. Zdaj uporabljam tisto penico od Maybelline pa mi matira mogoče za 1 uro, pol pa je spet vse, kot na začetku. huh.gif Ne rabim neke prekrivnosti, samo da dobro matira. Ideje ?
  • 0

#1686 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 02 February 2008 - 08:06 PM

jz mam zj enga od bourjois, nevem točn imena pa zj se mi ne da it gledat, je pa prov za mastno kožo. ful se dobr maže, je tak mehek, sam pol rata tak suh, ampak ne nrdi suhe kože. je ful dober, sm ful zadovoljna, sam ga je pa dost mal not, je 10 eur, sam glede na količino je to kar.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1687 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 11 February 2008 - 04:20 PM

Iščem nov tekoči puder. Koža se mi je sedaj končno umirila in nimam več mozoljčkov, samo nekaj brazgotinic, ki so še ostale. Iščem en srednje prekriven puder, ki pa mora biti nujno brez titanium dioxida, ker mi maši pore. Rada bi še, da bi bil puder bolj lahek.
Imate kakšne predlog? oops.gif
  • 0

#1688 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 11 February 2008 - 04:23 PM

Punce, a je katera že probala tale nov Vichy dermablend puder? Tud jst bi nekaj novega in me ta zelo mika.

Dobrodošle so katerekoli informacije. wink.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1689 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 11 February 2008 - 04:35 PM

Zdej sm mal pregledala ponudbo in me je začel zelo mikati Bourjois 10 Hours Sleep Effect smile.gif. Baje da zelo naraven videz in se skoraj ne vidi, da si naličen. Naj bi bil za bolj normalno/suho/mešano kožo.
Ga morda katera ima?

eve, tester za Dermablend se drugače dobi v februarski številki revije lepa&zdrava. Ga imam doma samo še ne vem kdaj ga bom sprobala.
  • 0

#1690 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 11 February 2008 - 04:49 PM

Vrana, hvala. smile.gif Tega nisem vedla. No, mogoče si jo pa kupim. Sem tudi že v lekarni spraševala, pa je rekla, da jih še nimajo, ampak so jih baje že naročili.
  • 0

#1691 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 11 February 2008 - 06:53 PM

QUOTE(vrana @ 11. 2. 2008 - 16:35) View Post

Zdej sm mal pregledala ponudbo in me je začel zelo mikati Bourjois 10 Hours Sleep Effect smile.gif.
Ga morda katera ima?

Jaz sem si ga kupila kakšna dva tedna nazaj in mi je super. Res da tak naraven videz, prav nič maskast. Je presenetljivo tekoč, kar steče iz pumpice, zato se ful lepo maže (kot vlažilna krema v bistvu). Ni polnoprekriven, ampak da koži en tak zdrav glow. Odtenki so sicer kar glupi pa še težko sploh kaj dobiš, ker je vse izropano. Imam št. 73 (ne vem točno kako se imenuje, poglej na njihovi strani), ampak mislim, da bi mi bolj ustrezal 71, ki pa ga pri nas seveda ni (72, ki je vmes, mi malo na roziko povleče) rolleyes.gif Ampak tudi ta ni tako zgrešen, ker se kar zlije s kožo.
Aja pa lusk tudi ne poudarja, kot se mi je to rado dogajalo pri Revlonovem CS.

Cjo... Pozabila sem napisat, da imam mešano kožo in da puder presenetljivo matira mastne predele in vlaži suhe. Skratka sami +++.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1692 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 11 February 2008 - 07:01 PM

Podgana. sem pogledla na njihovo stran in nej bi bila ta 71 in 72 najsvetlejša. Bi bla dobra za zelo belo polt? Kakšno maš ti? smile.gif In kolko stane? smile.gif
  • 0

#1693 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 11 February 2008 - 07:07 PM

Ooo super, bom tega vzela. smile.gif Tisti Revlonov mi je že čisto preveč maskast.
  • 0

#1694 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 11 February 2008 - 07:09 PM

Koliko je stane tale Bourjois puder? Zdej pa tud mene že mika. oops.gif
  • 0

#1695 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 11 February 2008 - 07:16 PM

Baby, jaz imam nekako srednje svetlo polt pa se mi zdi tale 73 čisto eno pikico temen (v rumenkastem smislu), pa še to samo prvi trenutek ko ga nanesem, potem pa ne več. Poleti bo pa verjetno ravno pravšnji. Za sneguljčice bi bil 71 bolj ustrezen.

Mislim, da je cena okoli 18€ (če se ne motim je v Mullerju bistveno cenejši - 15€, ampak ne me držat za besedo smile.gif ).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1696 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 11 February 2008 - 07:21 PM

hvala. hm... a ni razlika med 71 in 72 samo v odtenku? meni mi zgleda 72 rumen 71 pa roza
  • 0

#1697 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 12 February 2008 - 09:22 AM

Meni pa zgledata 71, 72 odtenka lih obratno. 72 mi je bolj na roza. Jaz si bom šla probat....
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#1698 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 13 February 2008 - 07:59 PM

QUOTE(TASH @ 30. 1. 2008 - 14:20) View Post

Ima kdo izkušnje s Chanel Mat Lumiere?

Jaz ga imam. Noro zadovoljna z njim, je puder ki v vseh pogledih prekaša svoje tekmece smile.gif Da lep mat videz, vendar ne tak "izsušen mat", ampak glowy mat finish. Ne izsušuje, pravtako pa tudi ne masti kože. Imajo lepe odtenke (ful svetlih) in pa embalaža je odlična, ker je na pumpico!

• 0

#1699 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 13 February 2008 - 08:44 PM

Ooo, super, očitno bo moj! smile.gif Kok je pa kej prekirven? Ker jst ne bi polnoprekrivnega in težekga pudra. huh.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1700 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 13 February 2008 - 08:50 PM

QUOTE(TASH @ 13. 2. 2008 - 20:44) View Post

Ooo, super, očitno bo moj! smile.gif Kok je pa kej prekirven? Ker jst ne bi polnoprekrivnega in težekga pudra. huh.gif

Jaz tudi ne. Samo bi potrebovala enega, ko ful dobro matira & je polprekriven. Matiranje je pri meni problem. huh.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users