hujšaj z mano:)
Posted 02 August 2011 - 02:59 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 August 2011 - 03:02 PM
Saj imaš malico verjetno. Jaz tudi ne zdržim več kot 2, 3 ure, jem 5X na dan.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 August 2011 - 03:15 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 02 August 2011 - 03:27 PM
Potem pa jej sadje za zajtrk in dop. malico, kosilo in večerjo pa zmanjšaj.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 August 2011 - 03:28 PM
tebe redijo testenine in riž, ki jih najbrž poješ preveč.
Jaz se kruhu ne bi odpovedala, sploh zjutraj. Pa zvečer jej sadje namesto zjutraj. Nasitilo te bo.
Works for me, res pa je, da mi hrana ne hodi preveč po glavi...
Posted 02 August 2011 - 03:30 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 August 2011 - 03:36 PM
Posted 02 August 2011 - 03:50 PM
Mislim, da ima neko poškodbo in ne more telovaditi.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 August 2011 - 04:13 PM
Itak je pa to spet tema, kjer se lahko samo sfajtamo, ker bo vsaka terala svoje, glede na svoje izkušnje ali ne, bottom line je pa itak, da mora človek sam pri sebi ugotoviti, kaj mu najbolj ustreza.
Posted 02 August 2011 - 05:28 PM
Jaz si zajtrka drugače kot sadja/smoothie-ja sploh ne predstavljam, ob čemerkoli drugem se počutim blazno zapacana.
Tudi jaz.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 02 August 2011 - 05:39 PM
Itak je pa to spet tema, kjer se lahko samo sfajtamo, ker bo vsaka terala svoje, glede na svoje izkušnje ali ne, bottom line je pa itak, da mora človek sam pri sebi ugotoviti, kaj mu najbolj ustreza.
Podpis.
Pablo Picasso
Posted 02 August 2011 - 06:04 PM
Kot je rekla Sinnaia, vsak more sam najt kar mu sede.
Posted 03 August 2011 - 10:00 AM
Mislim, da ima neko poškodbo in ne more telovaditi.
Tako je

Ja ampak lahko pove vsaka svoje mnenje in se potem vsaka pri sebi odloci kak bo hujsala. Mene naprimer zanimajo razlicna mnenja. Pred poskodbo mi je ustrezal fitnes s 5 obroki na dan, zdaj ko pa ne morem telovaditi pa nek drug nacin prehranjevanja.
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 03 August 2011 - 10:13 AM
Sadje za zajtrk&vso dopoldne.
Crtat sladkarije in OH cez dan, kruh nadomestis s kaksnimi wasa ploscicami.
Pira, kvinoja, cicerika, proso in druga zivila kot alternativa za riz, testenine in krompir.
Iz omak crtat maslo, sire, smetane.
Zelenjavni sokovi, sadni sokovi, zelenjavne nemastne juhe. Solate!
Po 6-7h poskusat ne jest. Ce ze - kaksna solata.
Jaz sem te navade nenamerno povzemala po cimri - ko sem zivela v Lj se pac navadis n en ritem. Ona je imela en kup prehranskih prepovedi zaradi njenega obcutljivega zelodca in sem se od nje navadila malo bolj zdravo jest.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 03 August 2011 - 10:16 AM
Posted 03 August 2011 - 11:01 AM

[Napoleon]
Posted 03 August 2011 - 11:13 AM

Posted 03 August 2011 - 11:15 AM
Posted 03 August 2011 - 12:32 PM
Zvečer ne jem kruha in podobnih stvari. Zdajle mi pašejo kakšne melone, s kefirjem in musliji (slednji so opcija -včasih jih dodam včasih ne), potem jem kakšne riževe vaflje s pašteto in sirom itd...pač, nekako se ne omejujem glih.
Za malice jem kakšne oreščke, piškote - polnozrnate...
Kosilo kar se pač skuha, res pa je da je moja porcija mini, zelo.Ena mal večja žlica rižote, recimo.
Za zajtrk jem kruh, praktično vedno, z različnimi namazi, zraven kakšen sir...pač kar je. Nimam nobenih omejitev. Danes sem jedla PZ rogljič z marmelado in kavo.
Jem ko sem lačna, ampak res pač lačna, ne da so lačne moje oči, in to pač zame deluje.
Če pa ješ iz dolgčasa pa zna bit problem.
Ne jem mastnih stvari, pohanja, čipse občasno - samo ko ga, ga pa res požrem kolikor ga pač je na voljo. Redko, ampak ko je, ga jem dokler ga ne zmanjka. Mislimda je to edina stvar, kteri se resnično ne morem upreti, če je pač na mizi.
Pri nas se tud ne je nobenega drugega mesa kot piščanca, govedina je pa samo v juhi. Svinje ne jemo, pohamo ne, pomfrija doma nisem imela na mizi že enih 13 let.
NE vem kaj naj še napišem. Gibljem se veliko, ne ravno vsak dan, ampak ko se, se z užitkom. Noro rada tečem in hodim na sprehode, občasno tenisarim, squashiram.
Pride dan ko se mi nič ne da in takrat ležim. Drugače pa zadnje leto in pol tečem res zelo redno, enkrat na teden sigurno, če preračunam na povprečje, drugače pa enih 3× na teden, odvisno od volje in časa.
VSak dan pa ne, ker ni dobro za moje sklepe + tega hočem da mi je šport v veselje, ne pa "a must".
To je to od mene. Veliko je verjetno odvisno od posameznika, genov, metabolizma. Na wc grem pa od 1-3× dnevno.
Od pijač pijem vodo, radensko.
Občasno i privoščim cockto, coca colo zero ali kaj podobnega. Sokov ne pijem, razen tistih stisnjenih direktno iz sadja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users