Vaše trenutne želje
Posted 06 June 2007 - 08:14 AM
Posted 06 June 2007 - 10:57 AM
da bi lahko šla zdaj pančkat v posteljo
Se ne bi mogla bolj strinjat! Sicer sem doma in imam možnost, a kaj ko je toliko dela za postorit. Ah...
Posted 06 June 2007 - 01:04 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 06 June 2007 - 01:39 PM
Aja, pa še da bi kup nezliknaih cunj izginil!

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 June 2007 - 01:55 PM

Posted 06 June 2007 - 02:39 PM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 06 June 2007 - 02:47 PM

After all this time?
Always.
Posted 06 June 2007 - 03:39 PM
Da bo v petek kaksen hud tip - nećefur - na privatki (teh ćefurjev mam pocasi dosti).
Da mi ne bi zafukana gefarca morila zaradi ocene.
Da bi ze nasla pravi odtenek blond, ker bom cene znorela.
Da bi nehala nonstop poslusat Mansona, ker me psihira (ampak hkrati mi je pa muska zakon).
Da bi se s sosolci ze enkrat zmenili za na morje.
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 06 June 2007 - 06:28 PM
Da bi se psički zdravstveno stanje izboljšalo. Prej je bla v moji sobi in sem se prav razjokala, ko sem jo opazovala... se mi zdi, da jo boli in da trpi... me je gledala s svojimi vlkimi, kalnimi okami (kot, da bi se jokala) in ful težko dihala. Zelo si želim, da bi bla boljše... če ne, kar umrem. Saj vem, da rabi čas, da se pozdravi... ampak mi je ful hudo, ko jo gledam... sem ji prej med hrano uturila kar malo tablete proti bolečinam, ampak noče jesti. :-)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 June 2007 - 06:29 PM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 06 June 2007 - 06:30 PM
Hvala.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 06 June 2007 - 07:19 PM
Posted 06 June 2007 - 07:45 PM
Posted 06 June 2007 - 08:22 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 06 June 2007 - 09:44 PM
Jaz sem ji čisto malo tabletke zmečkala v prah in ji ga usula med hrano, da se je raztopil - tako da ni nič vidla, pa tudi okusa ni blo nobenega po njej, ker je bla čist majhna količina. No, naj pa povem, da je malo prej tudi pojedla.
Veterinar je rekel, da ni nič hudega ali usodnega, pač neki tvor, ki bo čez čas dozorel, se razlil in zacelil. Včeraj je dobila antibiotik - injekcijo, da bi hitreje reč zorela in da se ji ne bi kaj okužilo. Jutri greva še po eno in na pregled. Naj pa povem, da je to že enkrat mela... takorekoč identično. Sumljivo. Je pa še bolj zoprno, ker je na takšni kočljivi lokaciji - čisto pri riti in se ne pusti sploh tam gledat, kamoli še zdaj, ko ima to, analizirat. Je pa slabe volje, razumljivo... taka mirna, žalostna, kot da bi jo blo tudi malo sram. Pričakovano obnašanje, no. Ampak jaz sem glede nje kar malo panična... po eni strani pa tak vem, da ne more pač skos biti vsa vesela in poskočna in da je tudi z njo lahko kdaj kaj narobe.
Posted 06 June 2007 - 11:18 PM

Posted 07 June 2007 - 12:09 AM
Ja, kao bula.

Posted 07 June 2007 - 12:21 AM

Posted 07 June 2007 - 10:54 AM
Posted 07 June 2007 - 06:54 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users