Spovednica
Posted 02 September 2007 - 08:08 PM
mi je pa danes že tretjič uspelo polit vodo/čaj po mizi (po enem koledarju, uri, telefonu, enih prospektih). hb še use dela, sam papir je pa nekak čudno zverižen ...
Posted 02 September 2007 - 08:30 PM
ona: Zakaj pa ne ješ pašte?
jaz: zato, ker imam danes škrobni dan (sem na 90dnevni dieti) in bom jedla kuhano zelenjavo s kosom kruha + paradižnikovo solato (pač to kar sem imela pred seboj).
Ona : ja kaj pa pol kruh zraven ješ?
Jaz: danes je edini dan, ko lahko sploh kruh jem.
Ona: ja pa bi ga ja zraven česa drugega jedla.
Jaz: ja, zraven česa pa?
Ona: (nekaj trenutkov je iskala odgovor) ja zraven jabolka
Jaz: sadje jem samo zjutraj, in takrat nič zraven
Ona: ma ti boš še zbolela od teh tvojih diet
S tem, da ne omenim, da ima ona sladkorno (tko...ful visok cukr ma - med 12 in 20) pa skos neke tortice žre pa ful je pametna glede vsega... Da bi si pa cukr dol zbila pa ne... Mam preveč rada sladko, pravi. Mrš! Če bi se ona spravla na mojo dieto, bi zgubila kile pa še cukr dol spravla.
Posted 02 September 2007 - 08:46 PM
Posted 03 September 2007 - 12:31 PM
Posted 03 September 2007 - 12:55 PM
Posted 03 September 2007 - 02:32 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 03 September 2007 - 07:41 PM
Posted 03 September 2007 - 09:07 PM
Posted 03 September 2007 - 09:29 PM
Adriane, mene plaši tvoje razmišljanje!
I'm a bad, bad girl!!
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 03 September 2007 - 10:16 PM
Pocutim se... izdano.
Posted 03 September 2007 - 10:20 PM
Pablo Picasso
Posted 04 September 2007 - 09:04 AM
Posted 04 September 2007 - 09:24 AM
Posted 04 September 2007 - 09:36 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 September 2007 - 11:09 AM
Posted 04 September 2007 - 03:04 PM
Kdaj pa maš operacijo Buggy? Ker jaz jo imam tud na kolenu
Eh, ne vem. Mogla bi jo met že zadnji teden avgusta, zdj pa v četrtek zvem, ker je ortoped še enkrat podaljšu "poslovni obisk" - Osaka in to, na Japonskem.
Mja, Ancka vrjamm, da bo bolš, ker slabš ne more bit razn če ne bom mogla več hodt, sam še vseen mi je mal tko. Pa rada bi to čimprej skoz dala, da bom za na faks že čimboljš, pa mal mi mori, da tok dolg ne bom mogla nč športat pol.
Posted 04 September 2007 - 06:20 PM
Eh, ne vem. Mogla bi jo met že zadnji teden avgusta, zdj pa v četrtek zvem, ker je ortoped še enkrat podaljšu "poslovni obisk" - Osaka in to, na Japonskem.
Mja, Ancka vrjamm, da bo bolš, ker slabš ne more bit razn če ne bom mogla več hodt, sam še vseen mi je mal tko. Pa rada bi to čimprej skoz dala, da bom za na faks že čimboljš, pa mal mi mori, da tok dolg ne bom mogla nč športat pol.
a, tko. Jaz jo imam začetek oktobra. sem mislila da bom imela v bolnici družbo
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users