Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#1681 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 01 December 2006 - 10:41 PM

n cajt se bo 100% vidl,potem je pa tko,ce si mela ful siroko luknjo pol bo zihr vidit,sam tocn ti pa nemorm povedat

• 0
whoever said money can't buy happiness doesn't know where to shop

#1682 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 02 December 2006 - 08:28 AM

QUOTE(Ewa @ 2. 12. 2006 - 0:33) View Post

...ei...sam neki...a recimo če si daš u popek uhan-pol ko ga daš vn, pa ga nočeš več met, a pol se luknca še kaj vidi, al se čist zaceli??? hmm.gif

ewa-jaz ga imam v popku ze 4 leta-vmes ga nisem nosila 1 leto,in si ga tocno pred enim tednom spet lahko dala noter rolleyes.gif
tko da luknica se jasno da vidi(ko ni uhana noter,poleg tega pa ce ge nosis noter recimo 3 leta in ga das za nekaj casa ven-je luknjica ze dobro zarascena da se ti ne zaceli.No ce si ga das po enem mesecu ven ali mogoce se malo kasneje bi se verjetno se zacelilo,ampak ko ga imas dalj casa-potem ni vec moznosti da se ti zaceli.

• 0
I am falling between dreams and reality

#1683 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 02 December 2006 - 10:33 AM

...se pravi, ko si daš 1x uhan u popek se ti luknca pozna celo živlenje. down.gif
  • 0

#1684 powerpuff

powerpuff

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 323 posts
  • Interests:muska

Posted 02 December 2006 - 11:17 AM

eh, pa sej pozna se tok mau, da res ni panike...
  • 0

#1685 moonlight

moonlight

sramežljivec

• Člani
  • 13 posts

Posted 02 December 2006 - 01:35 PM

QUOTE(powerpuff @ 2. 12. 2006 - 11:17) View Post

eh, pa sej pozna se tok mau, da res ni panike...

v popku se ti lahko kr fejst pozna ja.. še posebej če si mela ko si ga nosla kake probleme.. ko ti začne rast divje meso pa take down.gif drugače pa če nisi nosla težkih uhanov pa to se ti lahko lepo 'zaceli' pa se pol samo še taka mala pikica vidi cool.gif
  • 0

#1686 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3377 posts

Posted 02 December 2006 - 01:43 PM

jst mam pač uhanček že od konca avgusta in se mi kr lepo celi, mal se še gnoji samo ni panike toj itak dokaj normalno... me pa nekej zanima glede tega divjega mesa - jst ga mam ful ful malo čist eno pikico v spodnji luknjici pa me samo zanima če to pol sčasoma izgine. Moti me ne ker je itak ful malo tega sam tko vprašam...
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1687 Veronika

Veronika

sramežljivec

• Člani
  • 22 posts

Posted 03 December 2006 - 09:22 PM

Piercingi so kul, jz jih obožujem res.. Mela sm ga v nosu, pa sm si ga dala vn.. Zdej mi ja mal žal.. Zdej ga mam pa nad ustnco na desni strani pa lepo zgleda =) Drugač pa drugo leto si ga grem 100% delat v jezik ko bom v LJ na fax hodla.. Razmišljam pa še v bradi eno rinko, ampak nism še čist sure.. Drgač pa pirsingi rox =)
  • 0
a little bit of ecstasy
a little bit of you and me
<3

#1688 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 03 December 2006 - 09:49 PM

Ravno to, k je nekaterim tolk lepo, je meni naravnost nagravžno. K vidim punce/fante (večinoma srednja šola, pol se že mal zresnijo), ki imajo 5 piercingov in vse na obrazu - nek' se vidi! Bljak!

Me zanima kolk je takih, ki imajo piercinge zato, ker v tem uživajo in ne zato, da drugi vidijo.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1689 Veronika

Veronika

sramežljivec

• Člani
  • 22 posts

Posted 03 December 2006 - 09:50 PM

Ja ne vem, enim je pač to všeč.. Jz nimam zto da bi se hvalila z njim or smth.. Ampak zto kr mi je blo skos ušeč pa sm si ga želela..
  • 0
a little bit of ecstasy
a little bit of you and me
<3

#1690 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 04 December 2006 - 04:28 PM

nihrida, večina pirsov se itak vid že tko in tko, razn na intimnih delih, in popku (ampak še kle maš malo krajšo majčko, se pretegneš pa se vid smile.gif ), in zato ne mormo skor za vsako govorit, da jih ma zato, da bi se z njimi kazala. Vem, da men tud ni všeč, če je na obrazu polno uhančkov, tam nekje dva še gre.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1691 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 04 December 2006 - 06:55 PM

Ah, Mladoletna, že vse preveliko primerov sem videla, da dekleta s piercingom tudi pozimi nosijo kratke majčke...zakaj? Ker jim je vroče?
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1692 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 04 December 2006 - 06:58 PM

ja nevem, dozdej nekega razpostavljanja s pirsi še nism občutila oz. vidla ...razn pr moji sošolki, ko si ga je dala u jezik, se mi zdi, da ga je zelo rada razkazvala (ga še vedno), ma pa ga tud v popku, in normalno pozim nos normalne cune smile.gif
  • 0

#1693 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 04 December 2006 - 07:10 PM

QUOTE(_Mayckica_ @ 2. 12. 2006 - 15:43) View Post

jst mam pač uhanček že od konca avgusta in se mi kr lepo celi, mal se še gnoji samo ni panike toj itak dokaj normalno... me pa nekej zanima glede tega divjega mesa - jst ga mam ful ful malo čist eno pikico v spodnji luknjici pa me samo zanima če to pol sčasoma izgine. Moti me ne ker je itak ful malo tega sam tko vprašam...

ja men se je pač luknca recmo ful lepo cella pa use pol pa po enih 5h mescih se mi je začeu delat ta divji meso..in sm mela full grdo spodno luknco res...in pol sm že misnla da da ga bom mogla dt vn da se mi to zacel...ampak pol si uhančka kšne 14 dni nism res dajala nč vn niti nč prjemala al pa kar kol(pač po luknici)..pol pa čez ene 2/3 tedna divjega mesa ni blo več..in je luknca spet tok lepa k je bla in sm poru vesela..tko da pumoje najboš da pustiš prmer... wink.gif
  • 0
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!

#1694 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3377 posts

Posted 07 December 2006 - 04:36 PM

ok hvala ti kiss1.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

• Guests

Posted 07 December 2006 - 07:06 PM

Jaz pa sem včeraj opazla, da se mi je okol pirsa ful nečesa nabralo in sem se odločla, da ga vzamem ven in potem vse lepo očistim. Ko sem si pirs lepo očistla, sem ga pa hotela nazaj dat. Jaz krava neskoncentrirana pa sem se rejši pogovarjala po MSN-ju in nisem gledala kaj delam in sem ga nekak čudno not potisnila in mi je začelo krvavet. Sem pol pirs ven vzela in malo počakala. Pol sem ga ponovno hotela vstavit pa nisem našla zgornje lukence in potem sma obedve z mamo tisto prokleto luknjo za pirs iskale. Jooooj kak svinsko me je bolelo. Se mi je neka čudna koža preko naredla in mam zdaj vse otečeno.

cry.gif cry.gif

Aja pa pirs imam zdaj postrani. Ni mi logično zakaj je tak postrani se pa si nisem druge luknje naredila al kaj??
  • 0

#1696 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3377 posts

Posted 08 December 2006 - 06:44 PM

men se je tut to naredlo... morš čist takoj dat nazaj notr pirs ker se tok hitr celi. Sicer pa ni nč hudga, mal pokrvavi pol je pa kul. Za tisto da maš postrani je pa mogoč mal čudno otečeno, najbolš da še počakaš kkšn dan pa pol mal pomigaš levo desno pirs
  • 0

• Guests

Posted 08 December 2006 - 07:25 PM

Mislim, da je vsak dan bolj postrani in to ne malo ampak kr fejst. Mislim, da bom šla k Joly, ki mi je pirs delala, da on ato malo pogleda.
  • 0

#1698 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 08 December 2006 - 08:28 PM

mene je pirs v uhlju začel noro fejst bolet (medtem ko se je prvi dokončno čist zacelu) , tko da mi dele že dan in pol kljuva v glavo od bolečine ermm.gif , uho je tud rdeče okol, ampak ga ne bom dala vn, ker potem že s tem, ko ga bom hotla vn dat, bojo problemi, k je tko na trdo to dan, potlej pa še k bom nazaj not dajala, bo hudo fejst bolel. Bom rajš počakala na boljše čase laugh.gif
  • 0

#1699 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 08 December 2006 - 08:57 PM

Jaz sem se pa zdaj znebila pirsinga ki sem ga mela na spodnji ustnici (ob strani).Po eni strani mi je žal, po drugi strani mi je pa fajn da ga ni več ermm.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1700 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 08 December 2006 - 09:20 PM

kok to da si odstranla?
  • 0
whoever said money can't buy happiness doesn't know where to shop

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users