Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1837 replies to this topic

#1681 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 15 December 2020 - 11:44 AM

Jaz imam še vedno Huawei P10 Plus in sem zadovoljna. Zaenkrat na srečo še vedno dela brez nekih težav. Tudi s slikami sem zadovoljna. Za naslednjega sem si zamislila P30. Ampak ker razmišljam, da bi šla stran od A1, bi ga morala kupit v prosti prodaji in ugotavljam, da ga skoraj nikjer ne prodajajo. Samo Lite ali pa Pro verzijo, ki je pa predrag, ne dam toliko za telefon.

Kateri so pa od Samsungov trenutno in? Da dela dobre slike, pa da je do max 400 €? Ne rabim zadnjih modelov.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1682 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 15 December 2020 - 12:15 PM

Jaz sem ga na tisti strani narocila, ki je Podgana lepila in so ga na carini zdaj zaustavili :/
  • 0

#1683 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 15 December 2020 - 02:09 PM

Iz Evrope?
Jaz sem samo recenzijo lepila vidim.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1684 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 15 December 2020 - 04:28 PM

Gearbest...azija z nekim evropskim skladiscem al kaj...
  • 0

#1685 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 15 December 2020 - 04:29 PM

Pa si pazila, da si iz EU skladišča naročila?
  • 0

#1686 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 15 December 2020 - 04:42 PM

Z azije je ampak je neka fora, da te ne ocarinijo kao...saj pise na tisti strani ki jo je lepila Podgana.

Saj tudi ce ga ocarinijo bo najcenejsi telefon :D
  • 0

#1687 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 15 December 2020 - 05:23 PM

Ni iz Azije. Samo moras izbrati EU priority line. Ce je iz EU skladisca (Spanija), te ne morejo cariniti.

Meni se 200 sploh ne zdi poceni :D Kje zivim, ane :D S carino in davkom pa sploh ni v mojem rangu.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1688 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 15 December 2020 - 05:27 PM

Ora, jaz ko sem hotela naročit iz Španije, ki je bil najcenejši, kar sem našla in bi prišel brez DDV + poštnina malo čez 200 eur. V Slo, če odštejem DDV pride pa 236. Se mi spet ne zdi taka velika razlika. Sem pa gledala 128GB

Sem bila pa tako navdušena, da ko sem naročala, nisem opazila, da potrjujem sivo barvo, želela bi pa modro. Čisto meni podobno :butl: :butl: :butl: Sem takoj pisala, če mi lahko še zamenjajo.

Meni je bilo tudi vedno do sedaj vsak denar za telefon preveč. Sem kupovala na vezavo za max 4 eur na 24 mesecev. No trikrat se mi je zgodilo, da so mi kmalu po izteku vezave začeli tako nagajat, da niso bili več funkcionalni. In vsakič sem na koncu morala brisat aplikacije, ker je zmanjkovali prostora in se mi je obešal. Tega zdaj nategujem že pol leta, vmes sem ga dala na tovarniške nastavitve, pa je še vedno počasen, zmrzne, ne reagira. Januarja bo 3 leta od nakupa. Vsakič, ko mi javi, da bi se rad posodobil, me je strah koliko mi bo zasedlo in koliko počasnješi bo spet.

Zdaj sem naročila 128GB in res upam, da bo zdržal več kot 3 leta.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1689 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 15 December 2020 - 05:48 PM

Ma jaz mam tako drek namest mozgan in me veckrat kosta.
  • 0

#1690 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 16 December 2020 - 09:06 AM

Jaz ima pa predsodek do teh poceni telefonov, da so ze po enem letu pocasni, po dveh pa za stran.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1691 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 16 December 2020 - 09:17 AM

Jina, jaz tudi. Oktobra 2016 sem kuila Iphone 7 in ga imam še sedaj. Res je baterija malce slabša in posledično je malce počasnejši. Ampak ni nobenega zamrzovanja in sesutja sisitema kot pri androidu. Uporabljala ga bom dokler bo šlo (razmišljam o menjavi baterije), potem pa kupim novega iphona. Tega bi menjala samo zaradi kamere, ki je po štirih letih zastarela. 

• 0

#1692 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 16 December 2020 - 09:19 AM

Jaz ima pa predsodek do teh poceni telefonov, da so ze po enem letu pocasni, po dveh pa za stran.

Jaz isto.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1693 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 16 December 2020 - 09:43 AM

Moj pravi, da bova imela samo še Oneplus telefone :)
  • 0

#1694 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 16 December 2020 - 09:47 AM

Jaz sem tudi mislila tako, dokler nisem videla od D Iphona. Ima eno starejšo verzijo (po moje ene 5 ali 6 let star), ampak ima z njim probleme odkar ga poznam (zmrzuje, upoščasnjen, na mrazu se kar ugasne, ...) Moj je raketa v primerjavi z njegovim, samo jaz sem tako nepotrpežljiv človek, da znorim tako z enim, kot z drugim. 

Predno sem to videla in doživela, sem bila sigurna, da bo moj naslednji telefon Iphone, ker sem vedno slišala same pohvale.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1695 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 December 2020 - 10:22 AM

Moj Huawei P9 je zdaj star natanko 4 leta in me je baterija zacela hecati. Vseeno upam, da mi bo nakup novega se nekaj casa prihranjen, ker se mi ne da ubadati s tem. :wacko: Sem bila pa izredno zadovoljna z njim, svojcas je imel najboljso kamero na trgu, tudi na splosno mi je dobro sluzil. Mati z iphonom (ne spomnim se modela) obolevajo, ker ji tako trokira.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1696 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 16 December 2020 - 10:29 AM

Meni kar delajo. Nic se mi sistemi ne sesuvajo. Je pa res, da je ta sele moj drugi ali tretji. Nimam "pametnih" prav dolgo in vedno imam kitajska "jajca".
  • 0

Tumblr

#1697 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 16 December 2020 - 10:35 AM

Meni sta se Huawei P8 in P10 začela na mrazu ugašati, fotografirati skoraj nisem mogla, ker mu je kao zmanjkalo baterije (čeprav je bila baterija recimo še preko 50%). Zdaj sem se Xiaomi redmi note 8pro precej zadovoljna, v bistvu nimam pripomb. Baterija mi zdrži 2 dni pa priznam, da sem precej več na telefonu, kot bi bilo potrebno.
  • 0

#1698 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 16 December 2020 - 10:50 AM

Moj Honor 8 bo aprila imel 4 leta. Še vedno zadovoljivo dela, žal pa baterija gre zelo hitro, čim sem malo več na internetu. Sem si v ta namen kupila powerbank, da ga lahko kadarkoli napolnim. Pa v zadnjem času se mi je 2x na lepem ugasnil, kao da je prazna baterija čeprav še ni bila. Plus fotkič je zastarel, tako da si bom v novem letu najbrž privoščila novega.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1699 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 16 December 2020 - 01:07 PM

Jaz sem svoj prvi iPhone podedovala od moža in še zdaj dela, tako da ga uporabljava s slovenskimk sim karticami, ko greva v Slovenijo. Ga takrat sploh ne bi menjala, ce ne bi padel in mu ne bi pocil ekran, da je bilo blazno zoprno scrollat in brskat po njem.
Naslednjemu iPhonu je pa po nekaj casa pricel zmrzovat ekran. Predvidevam, da so se stiki zjebali zaradi tesnega plastičnega etuija, ki je ful pritiskal na ekran v kombinaciji s padcem in tresljaji med potovanjem. Sem pa v ZDA zanj še vedno dobila 150 usd, tako da je bil kar dober deal. Mož je imel enak model, pa mu je npr. delal brezhibno.
Tale iPhone XR, ki ga imam zdaj pa je se vedno super. Nimam nobenih problemov z njim in bo z mano dokler bo delal.
Naslednji bo verjetno tud iPhone, ker mi je operacijski sistem ful ljubši kot Android.
  • 0

#1700 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 16 December 2020 - 01:17 PM

Jaz sem tudi zdaj na tretjem iphonu, prvega sem prodala po 3, drugega pa po 4 letih in se to samo zato, ker sem si zelela vecjega (kapaciteta in dimenzije). Zame telefon ni potrosna roba, da bi ga kupovala kar vsako leto ali dve.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users