Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1681 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 August 2008 - 02:02 PM

Jaz imam doma trdi mili Alkmaar in Rock Star, pa sploh ne vem kaj naj z njima. laugh.gif Mislim, nekak se mi je čudno tuširat z njima - Alkmaar sem uporabila enkrat, Rock Star pa je še original zapakiran. Dišita oba za popizdit, prvi bolj nežno mlečno/kremasto, drugi pa krasno bombončkasto, ju imam v omari skupaj s kopalnimi kroglami in penečimi kopelmi, da mi odišavljajo omaro in oblačila.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1682 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 11 August 2008 - 02:12 PM

Ja, saj- vonj je tisti, ki... wub.gif

Imaš ga pač za roke umivat, če ne drugače. Jaz se z mili tudi tuširam. Ni mi čudno, navajena sem na take "ročne Lush " stvari (kak čudno sem to povedala hmm.gif ), kože mi ne izsušijo, pa potem ni problemov. Res je, da mi po tuširanju kožo bremza in je rahlo zoprn filing, drugačen kot pri gelih, ampak mi takoj izgine, ko se obrišem z brisačo, tko da ni posledic. Sem probala tudi odišavljat omaro...s kroglami se je še nekak dalo, z mili pa ne. Imam sedaj v eni posodici skupaj vsa preostala mila, ki jih še nisem porabla do konca (Oh la la, Sandstone, Guest soap, Snowcake, pa šampon pa Godiva in New v prafaktorjih), pa od njih ni nobenega vonja več..niso se izsušili, ampak enostavno crknjot pozdrav glede vonja...

• 0

#1683 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 August 2008 - 02:17 PM

Meni omara nenormalno diši, ampak imam notr vedno ene 5 masažk, vsaj štiri kopalne kugle/peneče kopeli (jih sproti porabljam in nove naročam, tak da so zmeri sveže in dehteče) in te dve mili. Ko odprem omaro kar butne v mene ta vonj. biggrin.gif Se bom danes za spremembo spet stuširala z Alkmaarom.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1684 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 11 August 2008 - 06:45 PM

Waaaa, se že tresem, da bi tole prišlo k nam v Slovenijo. Tole so novi izdelki v VB (niso Retro), polovica od njih je v prodaji že tudi pri nas, tko da upam upam upam, da se spomnijo uvozit tudi preostalo...

Vir: http://www.lush.co.uk/

(če kliknete na vsako sliko posebej, se odpre opis)

Mene najbolj mika tale, že kar vidim ga, kako noro mora dišat:

Yummy Yummy Yummy (bilo bi že prelepo, če bi spominjal na Rock star ali American cream tongue.gif )

Strawberry and Almond Cream Shower Wash Researching for a recent television programme, Lush found out that the cost of a standard shower gel is 20% ingredients and 80% packaging. With Lush, it`s the other way around; plain packaging containing beautiful ingredients. This inspired Helen to create Yummy3 with truly wonderful natural ingredients: fresh strawberries, soothing honey and moisturising almond oil, with a drop of rejuvenating olibanum oil. It`s not common or garden shower gel; it`s the yummiest Shower Cream Wash ever for the softest skin.

IPB Image

In tale glede na Lush Uk stran, ocenjevalci pravijo, da ima vonj kot Sakura and 17 Cherry Tree Lane.

Rub Rub Rub

Sea Salt Shower Scrub Rub Rub Rub is a bit or a variation on the normal shower gel. We like to use sea salt as a scrub because it`s extra cleansing and mineral rich, and after scrubbing it dissolves in water leaving your plughole mercifully free of bits and pieces. This new blue scrub is startlingly refreshing, with a dash of lemon juice and the tropical scent of mimosa blossom. Smooth it all over your body; you can even use it as a shampoo. (We do.)

IPB Image

• 0

#1685 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 August 2008 - 07:16 PM

Mene totalno mikata Yummy Yummy Yummy in seveda kopalna kugla Stardust. happy.gif
  • 0

#1686 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 August 2008 - 07:21 PM

Mene pa kar tole, kar je nalimala Klavdija27.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1687 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 August 2008 - 07:27 PM

Saj to je Yummy Yummy Yummy in pa Rub Rub Rub. Jaz bi oboje biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1688 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 12 August 2008 - 01:05 PM

Če bo katera v prihodnjih dneh, tednih kaj v Lushu, naj nemudoma sporoči, če so tole dobili smile.gif Jaz grem sicer še ta teden po nekaj stvari, pa kar malo dvomim, da bodo že- če sploh bodo (taboljše prihranijo čez lužo)
  • 0

#1689 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 August 2008 - 02:57 PM

Sem pisala na LUSH in so mi zdle odgovorili, da bodo te novosti pri nas za dobit jeseni, verjetno v začetku oktobra.
  • 0

#1690 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 14 August 2008 - 04:52 PM

Samo da bodo! Yummy bi mela biggrin.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1691 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 15 August 2008 - 08:50 AM

Hm... Jaz sem tudi opazila danes neke delce v Retread-u.
  • 0

#1692 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 August 2008 - 10:27 AM

Ja, pa prej jih nikdar ni blo. Tudi v sestavinah ni nič takega, kar bi puščalo take delce. Sumim, da se jim je notr vsulo malenkost kakšne fino mlete kokosove moke.
  • 0

#1693 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 15 August 2008 - 10:34 AM

Šele oktobra bodo te nove stvari prišle k nam? Še dobro, da grem v začetku septembra v London, bom tam nabavila. biggrin.gif Še posebej se veselim Toner tabs: takole igledajo http://www.lush.co.u...Tabs__1707.aspx.

Sem pa bila včeraj v Lushu in sem kupila:
- Rock chick darilo (notri sta Creamy candy peneča kopel in Rock star milo v obliki zvezdice)
- Porridge milo: ta takoooo lepo diši (če vam je všeč Honey I washed the kids, vam bo tudi ta), pa lepo kremasto je in naredi veliko pene
- Love lettuce masko (sem se odločala me to in Cupcake in mi je prodajalka eno namazala na eno roko, drugo pa na drugo, da sem se lažje odločila! Ful je bila prijazna!!)
Masko sem že sprobala ravnokar in moja koža je res mehka. Se pa ta maska ornk strdi in pomoje res iz kože potegne vso maščobo. Jo je katera že imela? In kolikokrat si jo daste gor? Prodajalka mi je rekla 2x na teden, ampak mislim, da sem nekje prebrala, da si jo je nekdo dajal vsak drugi dan gor, da se tako koža res prečisti (če imaš probelem z aknami)? A je to preveč za kožo?

Novega Lush Timesa še niso imeli, ga še čakajo.
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

• Guests

Posted 15 August 2008 - 10:42 AM

Js sm si kupla Love Lettuce masko ene tri tedne preden sem sla na eno poroko, ker sem mela odprto poletno oblekco, pa ful mozoljast hrbet.
Sem si jo namazala na zgornji del hrbta, dekolte, vrat in obraz 2x na teden recimo 4x ali 5x, odvisno kolk debelo si je mazes, js sm si jo mal bolj tanko. Sem pustila, da se je res popolnoma posusila, preden sem jo sprala dol, in mi je res ful scistlo te predele, sem mela krasno kozo potem se nekaj casa in tut se zdaj, ko je 2 mesca po tem, mam lepso kozo kot sicer. Ko se mi bo spet zacela pacat z mozolji (ne vem zakaj je ravno ta hrbet tk problematicen?), bom pa spet naredila eno kuro. men je bla ta maska res krasna.

Aja, pa se to morm rect, da mam normalno do suho kozo, pa mi je ni popolnoma nic izsusilo z uporabo te maske.
  • 0

#1695 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 August 2008 - 11:03 AM

Čebelka Maja, jaz sem pisala o tej čistilni maski, poglej 5. post na tej strani:

http://www2.cudovita...h...256&st=1640
  • 0

#1696 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 15 August 2008 - 01:38 PM

DiLeMa, hvala, bom pogledala.
izabela, super, da se ti je koža tako lepo sšistila! thumbup.gif Upam, da bo tudi meni prinesla lepe rezultate. smile.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#1697 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 August 2008 - 04:58 PM

Jaz mogoče v kratkem obiščem Lush pa me zanima če imajo kak šampon za mastne tanke lase? Sem razmišljala da bi vzela onega s soljo (Big) pa mogoče še katerega tekočega, a bi bil kak primeren zame?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1698 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 August 2008 - 05:06 PM

Vzemi tekoči šampon Rehab . Ni prav za mastne lase, ampak FUL u nulo očisti, ni čisto nič masten, je zelo koncentriran, se ful peni in vsebuje dosti zelišč, ki blagodejno vplivajo na lasišče. Sem splobala že mali milijon šamponov, pa mi da Rehab daleč najboljši občutek svežine in tiste prave, globinske čistoče.

Recimo I Love Juicy je prav za mastne lase, pa Rehab bolje očisti in osveži - lasišče prav zadiha.
  • 0

#1699 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 15 August 2008 - 05:11 PM

Mislim, da bi bili vsi tekoči primerni zate in večina trdih (razen tistih 2 v 1 in maslenih)-ker Lushevi šamponi niso (po efektu) kaj preveč negovalni, hranilni. Jaz imam lasišče bolj srednje mastno, občutljivo, dolžino las pa izredno suho. In si lasišče vedno umivam z nehranilnimi šamponi, največkrat Lushevimi, pa super uredijo zadevo, ne mastijo, lasje so squeacky clean (škripajo), ne delajo mi prhljaja.

Big (čeprav jaz osebno ga še nisem sprobala in ga bom nekoč-ker me zanima) zna narediti lase mataste, brez leska-tako komentira veliko uporabnic na tujih forumih. Mislim da je od tekočih še najbolj primeren za mastne lase I love juicy ali pa Cynthia sylvia stout. čeprav ne morem rečt, da sem našla kakšno bistveno razliko med njimi, res noben ne masti, vsi so fajn.

Se mi pa zdi, da bi bila veliko bolj zadovoljna s končnim efektom s trdimi šamponi (če imaš cele lase hitro masteče) - Soft, Seanik, Karma, Squeeky green in Jumping juniper. Ti najbolj "požrejo" maščobo, čeprav so tudi ostali fajn. Samo glej, da ne izbereš 2 v 1 (Godiva, Hard, Hybrid ali maslenih), ker ti pa se včasih kar malo zapopajo za las-na delčkih kjer imajo maslo.

Izbira je pa itak tvoja, itak pri njihovih šamponih ne boš našla resnično hranilnega, pa da bi ti kaj konkretno mastil lase.

• 0

#1700 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 August 2008 - 05:26 PM

Jaz imam zdej že lep čas ful mastno lasišče (perem nujno vsak drugi dan) in so mi trdi šamponi preveč, se mi zdi, da ful dražijo in me po njih srbi lasišče, zmastijo se pa nič kasneje. Trenutno imam trdi šampon New (Hair). Se pa 100% strinjam s Klavdijo, da če boš vzela trdega, ne vzemi 2v1, ker imajo notr masla in olja, pa to kar precej.

Mela sem tudi pač tri tekoče. torej Rehab, Silvijo in Đusija. Noen ne masti, ampak meni res najbolje umije lasišče in da (se ponavljam) totalni občutek svežine. Po njem imam pa res en dan kasneje mastne lase, čeprav je ta za poškovona,e Đusi pa za mastne lase.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users