LUSH
Posted 11 August 2008 - 02:02 PM

Posted 11 August 2008 - 02:12 PM

Imaš ga pač za roke umivat, če ne drugače. Jaz se z mili tudi tuširam. Ni mi čudno, navajena sem na take "ročne Lush " stvari (kak čudno sem to povedala

Posted 11 August 2008 - 02:17 PM

Posted 11 August 2008 - 06:45 PM
Vir: http://www.lush.co.uk/
(če kliknete na vsako sliko posebej, se odpre opis)
Mene najbolj mika tale, že kar vidim ga, kako noro mora dišat:
Yummy Yummy Yummy (bilo bi že prelepo, če bi spominjal na Rock star ali American cream

Strawberry and Almond Cream Shower Wash Researching for a recent television programme, Lush found out that the cost of a standard shower gel is 20% ingredients and 80% packaging. With Lush, it`s the other way around; plain packaging containing beautiful ingredients. This inspired Helen to create Yummy3 with truly wonderful natural ingredients: fresh strawberries, soothing honey and moisturising almond oil, with a drop of rejuvenating olibanum oil. It`s not common or garden shower gel; it`s the yummiest Shower Cream Wash ever for the softest skin.

In tale glede na Lush Uk stran, ocenjevalci pravijo, da ima vonj kot Sakura and 17 Cherry Tree Lane.
Rub Rub Rub
Sea Salt Shower Scrub Rub Rub Rub is a bit or a variation on the normal shower gel. We like to use sea salt as a scrub because it`s extra cleansing and mineral rich, and after scrubbing it dissolves in water leaving your plughole mercifully free of bits and pieces. This new blue scrub is startlingly refreshing, with a dash of lemon juice and the tropical scent of mimosa blossom. Smooth it all over your body; you can even use it as a shampoo. (We do.)

Posted 11 August 2008 - 07:16 PM

Posted 11 August 2008 - 07:21 PM
Mene pa kar tole, kar je nalimala Klavdija27.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 August 2008 - 07:27 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 August 2008 - 01:05 PM

Posted 14 August 2008 - 02:57 PM
Posted 14 August 2008 - 04:52 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 August 2008 - 08:50 AM
Posted 15 August 2008 - 10:27 AM
Posted 15 August 2008 - 10:34 AM

Sem pa bila včeraj v Lushu in sem kupila:
- Rock chick darilo (notri sta Creamy candy peneča kopel in Rock star milo v obliki zvezdice)
- Porridge milo: ta takoooo lepo diši (če vam je všeč Honey I washed the kids, vam bo tudi ta), pa lepo kremasto je in naredi veliko pene
- Love lettuce masko (sem se odločala me to in Cupcake in mi je prodajalka eno namazala na eno roko, drugo pa na drugo, da sem se lažje odločila! Ful je bila prijazna!!)
Masko sem že sprobala ravnokar in moja koža je res mehka. Se pa ta maska ornk strdi in pomoje res iz kože potegne vso maščobo. Jo je katera že imela? In kolikokrat si jo daste gor? Prodajalka mi je rekla 2x na teden, ampak mislim, da sem nekje prebrala, da si jo je nekdo dajal vsak drugi dan gor, da se tako koža res prečisti (če imaš probelem z aknami)? A je to preveč za kožo?
Novega Lush Timesa še niso imeli, ga še čakajo.

Posted 15 August 2008 - 10:42 AM
Sem si jo namazala na zgornji del hrbta, dekolte, vrat in obraz 2x na teden recimo 4x ali 5x, odvisno kolk debelo si je mazes, js sm si jo mal bolj tanko. Sem pustila, da se je res popolnoma posusila, preden sem jo sprala dol, in mi je res ful scistlo te predele, sem mela krasno kozo potem se nekaj casa in tut se zdaj, ko je 2 mesca po tem, mam lepso kozo kot sicer. Ko se mi bo spet zacela pacat z mozolji (ne vem zakaj je ravno ta hrbet tk problematicen?), bom pa spet naredila eno kuro. men je bla ta maska res krasna.
Aja, pa se to morm rect, da mam normalno do suho kozo, pa mi je ni popolnoma nic izsusilo z uporabo te maske.
Posted 15 August 2008 - 11:03 AM
http://www2.cudovita...h...256&st=1640
Posted 15 August 2008 - 01:38 PM
izabela, super, da se ti je koža tako lepo sšistila!

Posted 15 August 2008 - 04:58 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 August 2008 - 05:06 PM
Recimo I Love Juicy je prav za mastne lase, pa Rehab bolje očisti in osveži - lasišče prav zadiha.
Posted 15 August 2008 - 05:11 PM
Big (čeprav jaz osebno ga še nisem sprobala in ga bom nekoč-ker me zanima) zna narediti lase mataste, brez leska-tako komentira veliko uporabnic na tujih forumih. Mislim da je od tekočih še najbolj primeren za mastne lase I love juicy ali pa Cynthia sylvia stout. čeprav ne morem rečt, da sem našla kakšno bistveno razliko med njimi, res noben ne masti, vsi so fajn.
Se mi pa zdi, da bi bila veliko bolj zadovoljna s končnim efektom s trdimi šamponi (če imaš cele lase hitro masteče) - Soft, Seanik, Karma, Squeeky green in Jumping juniper. Ti najbolj "požrejo" maščobo, čeprav so tudi ostali fajn. Samo glej, da ne izbereš 2 v 1 (Godiva, Hard, Hybrid ali maslenih), ker ti pa se včasih kar malo zapopajo za las-na delčkih kjer imajo maslo.
Izbira je pa itak tvoja, itak pri njihovih šamponih ne boš našla resnično hranilnega, pa da bi ti kaj konkretno mastil lase.
Posted 15 August 2008 - 05:26 PM
Mela sem tudi pač tri tekoče. torej Rehab, Silvijo in Đusija. Noen ne masti, ampak meni res najbolje umije lasišče in da (se ponavljam) totalni občutek svežine. Po njem imam pa res en dan kasneje mastne lase, čeprav je ta za poškovona,e Đusi pa za mastne lase.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users